Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 6. Hafta: Mersin İY - Fenerbahçe @ 17.10.2011 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ha kayhaymış zaten hakem lol aksi olsa şaşardım.
Allah'ın hikmeti işte, yine bizim penaltılar verilmiyor, fenerbahçe'ye kıyaklar görmezden gelmeler , e tabi yazık takıma şike mike yıprattılar böyle galibiyetlerle falan ligi heyecanlı tutmak lazım...
Mesaj tarihi:
Kendisini volkan ve Emre'yle beraber yeni basın toplantılarına bekliyoruz ya, Kayseri maçından sonra bi maçın daha içine ederek bize verdi hakemler mutluyuz huzurluyuz falan desin...

Fener bi sezonun sonunu görsün de sonra bakalım...
Gerçi bu federasyon bi tarafını yırtıp yeni düzenlemeyle Fenerbahçe'yi şampiyon yapmanın bi yolunu bulur mutlaka...
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

eric imreniyonum sana fenerbahceliyim sen kadar fenerle ugrasmıyorum

Şu forumda Fenerbahçelilerin şöyle ağlamasına da bayılıyorum, la çık bi bak Galatasaray topiğine kaç post atılmış FB topiğine kaç post atılmış...

ne uğraşıcam sizinle, aynı hafta bizim penaltımız verilmeyip sizin maçta mersinin buz gibi penaltısı da verilmeyince komik oluyor gelip buraya yazıyoruz işte...

Hele ki 2 hafta önce çıkıp 3 tane adam kameralara QQ yapınca Kayseri+Mersin maçlarındaki hakem hataları gözüne batıyor insanın.
Mesaj tarihi:
fizban said:

görmüyor değil, yakın mesafede penaltı değil diye yorumluyor. bence penaltı ama.

Abi şimdi özet izliyorum da, o kadar açık elin yakını uzağı olmaz, bariz vücuttan ayrı alan kapamak için açılmış, kabak gibi ayayı gösteriyor, çok net penaltı.

Bunun dışında konuşursak Özer'in golü müthiş, Gördüğüm kadarıyla pozisyon olarak fener ezmiş maç genelinde, Mersin'de bi eleman her fırsatta dirsek atmış, Fener'in 2. golde kaleci acaip saçmalamış. Daha önce de ben de sadece bir tek gs maçında avantaj sonrası sarı kart gösteren hakem görmüştüm TR liglerinde, bu iki etti, doğru kart. Kırmızı, daha doğrusu ikinci kart doğru karar. Mersin de elle gol atmaya kalkmış, ama gol elden mi yoksa zenci defansın kafadan mı emin olamadım. ama adamlar iptale itiraz etmediğine göre el de değmiş demektir.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Fenerbahçe'nin ismi değişse de forması değişmeyen en iyi oyuncusu sahadaydı bugün de ya, yine maça damgasını vurmuş.

EricCantona said:

Ha kayhaymış zaten hakem lol aksi olsa şaşardım.
Allah'ın hikmeti işte, yine bizim penaltılar verilmiyor, fenerbahçe'ye kıyaklar görmezden gelmeler , e tabi yazık takıma şike mike yıprattılar böyle galibiyetlerle falan ligi heyecanlı tutmak lazım...
[

EricCantona said:

Kendisini volkan ve Emre'yle beraber yeni basın toplantılarına bekliyoruz ya, Kayseri maçından sonra bi maçın daha içine ederek bize verdi hakemler mutluyuz huzurluyuz falan desin...

Fener bi sezonun sonunu görsün de sonra bakalım...
Gerçi bu federasyon bi tarafını yırtıp yeni düzenlemeyle Fenerbahçe'yi şampiyon yapmanın bi yolunu bulur mutlaka...

EricCantona said:

SNA1L said:

eric imreniyonum sana fenerbahceliyim sen kadar fenerle ugrasmıyorum

Şu forumda Fenerbahçelilerin şöyle ağlamasına da bayılıyorum, la çık bi bak Galatasaray topiğine kaç post atılmış FB topiğine kaç post atılmış...

ne uğraşıcam sizinle, aynı hafta bizim penaltımız verilmeyip sizin maçta mersinin buz gibi penaltısı da verilmeyince komik oluyor gelip buraya yazıyoruz işte...

Hele ki 2 hafta önce çıkıp 3 tane adam kameralara QQ yapınca Kayseri+Mersin maçlarındaki hakem hataları gözüne batıyor insanın.

sora aglayan fenerbahçeliler olyo ama

garip.
Mesaj tarihi:
özeti anca şimdi izledim, burayı da okumadım da, hakem ne şov yapmış be...

mersin'e penaltıyı vermemiş elle müdahaleden, kırmızı kart gören elemanın ilk gördüğü sarıda faul bile yok, alex klasik kendini yere bırakıyor. ikinci sarısı net doğru ama.
  • Yeni Oluştur...