Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampuan harammış zaaa


Myshkin

Öne çıkan mesajlar

said:
Uluslararası Helal Kongresi'ne şampuanlar damga vurdu. Türk ve yabancı profesörlere göre, kullanılan tüm şampuanlar haram! Çünkü içlerinde 'jelatin' kullanılıyor. Ve bu madde, ağırlıklı olarak domuz yağından üretiliyor


said:
"Jelatin maddesinin ayrıca yoğurt, dondurma ve meyve suları gibi birçok üründe kullanıldığına da işaret eden Prof. Yıldız, "Domuzdan üretilen bu ürün, harama girer" görüşünü savundu."



said:
"Ege Üniversitesi'nden biyoteknolog Şebnem Kavaklı ise Genetik Yapısı Değiştirilmiş Gıda'ların da (GDO) "şüpheli" sınıfına girdiğini söyledi. Fıkıh aleminin "GDO'lu gıda, helal organizmadan oluşturulmuşsa helal, haram organizmadan alınmışsa haram sınıfına girer" görüşünde birleştiğine işaret eden Kavaklı, "Bir domuzun DNA'sı alınıp buğdaya aktarılıyor. Bu asla helal olmaz" dedi."



said:
" Uzmanlar, jelatin maddesinin dana etiden de üretildiğini ancak domuz yağına göre çok daha pahalı olduğu için tercih edilmediğini açıkladı. Profesörler, sabun kullanılmasını önerdi"



http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1066537&Date=16.10.2011&CategoryID=77

lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

deodarantın sevap olduğunu yaysa keşke biri, ülke 100 yıl ileri gider şerefsizim. otobüslerde falan kafa oluyoruz, beyin hücrelerimiz intahar ediyor dayanamayıp.


içinde alkol olabilecek şeyi asla pak bedenime sürmem...

alkolsüz olanları var diyeceksiniz, onlar da yalan çünkü bu kozmetik aleminin başında hep yahudi siyonistler var...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkasında helal gıda varsa güzel gelişmeler.
helal adı altında üretimi türkiyede yapılırsa cari açığa etkisi olabilir. helal haram olayına trend olarak yaklaşmak lazım. türk üretim alternatifi olupta ithal ürünü kesicek her yalanı desteklerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...