Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 said: Uluslararası Helal Kongresi'ne şampuanlar damga vurdu. Türk ve yabancı profesörlere göre, kullanılan tüm şampuanlar haram! Çünkü içlerinde 'jelatin' kullanılıyor. Ve bu madde, ağırlıklı olarak domuz yağından üretiliyor said: "Jelatin maddesinin ayrıca yoğurt, dondurma ve meyve suları gibi birçok üründe kullanıldığına da işaret eden Prof. Yıldız, "Domuzdan üretilen bu ürün, harama girer" görüşünü savundu." said: "Ege Üniversitesi'nden biyoteknolog Şebnem Kavaklı ise Genetik Yapısı Değiştirilmiş Gıda'ların da (GDO) "şüpheli" sınıfına girdiğini söyledi. Fıkıh aleminin "GDO'lu gıda, helal organizmadan oluşturulmuşsa helal, haram organizmadan alınmışsa haram sınıfına girer" görüşünde birleştiğine işaret eden Kavaklı, "Bir domuzun DNA'sı alınıp buğdaya aktarılıyor. Bu asla helal olmaz" dedi." said: " Uzmanlar, jelatin maddesinin dana etiden de üretildiğini ancak domuz yağına göre çok daha pahalı olduğu için tercih edilmediğini açıkladı. Profesörler, sabun kullanılmasını önerdi" http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1066537&Date=16.10.2011&CategoryID=77 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 tüm bilim dünyası bunu çok merak ediyodu. bi yandan insanlar quantum bilgisayarı yapmaya uğraşsın bunlar hala şampuan haram mı diye araştırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 deodarantın sevap olduğunu yaysa keşke biri, ülke 100 yıl ileri gider şerefsizim. otobüslerde falan kafa oluyoruz, beyin hücrelerimiz intahar ediyor dayanamayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 insanlara verecek iş bulamazsan böyle saçma şeyler peşine düşerler. Normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ULUSLARARASI HELAL KONGRESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 sığır jelatini var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kaede said: ULUSLARARASI HELAL KONGRESİ AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Myshkin said: deodarantın sevap olduğunu yaysa keşke biri, ülke 100 yıl ileri gider şerefsizim. otobüslerde falan kafa oluyoruz, beyin hücrelerimiz intahar ediyor dayanamayıp. içinde alkol olabilecek şeyi asla pak bedenime sürmem... alkolsüz olanları var diyeceksiniz, onlar da yalan çünkü bu kozmetik aleminin başında hep yahudi siyonistler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 arkasında helal gıda varsa güzel gelişmeler. helal adı altında üretimi türkiyede yapılırsa cari açığa etkisi olabilir. helal haram olayına trend olarak yaklaşmak lazım. türk üretim alternatifi olupta ithal ürünü kesicek her yalanı desteklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 kendi kuralları içinde tutarlı konuşmuşlar, lol'lük bir durum yok ki? en fazla domuzun sadece yenmesi günahsa şampuanı yemediğimize göre sorun olmaz diye karşı çıklabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ULUSLARARASI HELAL KONGRESİndeyim ben halen. Sevap olmalı: http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/wizaz.pl/pielegnacja/nowosci/silver-protect/67567-1-pol-PL/Silver-Protect_large_lead.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 din + bilim = ??? profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Geçen Bacon sausages yedim off, çok şey kaçırıyorlar çooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hala inanan büyük bi kitle var, onlar da bunu merak ediyor. cevap verecek yetkili birini arıyorlar. normal bence tartışılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 duş alamıyoruz lan biz, şampuan lüks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 LathspeLL said: Geçen Bacon sausages yedim off, çok şey kaçırıyorlar çooook. onu bilmemde Bacon bana göre değil. çok yağlı. kebab da yiyemiyorum zaten yağlı diye. tavuk yiye yiyede kanadım çıkacak yakında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ege üniversitesinde gerçekten eksen kayması var artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ardeth said: tüm bilim dünyası bunu çok merak ediyodu. bi yandan insanlar quantum bilgisayarı yapmaya uğraşsın bunlar hala şampuan haram mı diye araştırsın herkes görevini bilecek. onlar yapar, biz helal mi diye kontrol ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 napolyon bi yorumlasın sunu ben ondan sonra yazıcam bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 napolyonu napcan kitap öyle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 domuz dna'sında yapılan DNA bilgisayarları haram olduğu için kullanmaz da şimdi bunlar heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Llama said: ege üniversitesinde gerçekten eksen kayması var artık böyle giderse bi 10-20 seneye eksen meksen kalmayacak türkiyede tepedeki bir kaç devlet üniversitesi ve özel üniversite dışındaki tüm üniversiteler hükümeti gösterecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Teknik olarak canlı türlerinin çeşitliliğini ve o an bulundukları odada ki canlı organizma sayısını ve kaçının zararlı olduğunu bilecek bilgi seviyesinde olsalar "yaşamak haram" diyip binayı aleve verecekler ama henüz kitaba o update'i yapacak bilgi seviyesine gelmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 HELAL ORGANİZMA HARAM ORGANİZMA dfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar