Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Irksınız [ANKET]

fede

Öne çıkan mesajlar

bir yerde okumuştum, Türkiye'deki gen havuzunda orta asya'nın katkısı %30'muş, Oğuzlar anadolu nüfusunun yerine geçmemişler, onları kültürel olarak asimile etmişler. Kürtlerde ise Orta Asya geni neredeyse yokmuş, Türkler burada herkesle karışmışlar Kürtlerle karışmamışlar. Birde genetik olarak Yunanlılara dünyadaki herkesten daha yakınmışız ama sıkıyorda olabilirler
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:

bir yerde okumuştum, Türkiye'deki gen havuzunda orta asya'nın katkısı %30'muş, Oğuzlar anadolu nüfusunun yerine geçmemişler, onları kültürel olarak asimile etmişler. Kürtlerde ise Orta Asya geni neredeyse yokmuş, Türkler burada herkesle karışmışlar Kürtlerle karışmamışlar. Birde genetik olarak Yunanlılara dünyadaki herkesten daha yakınmışız ama sıkıyorda olabilirler

Yunanlarla alakamız yok,zorlasan anca ademle havva'da falan bi araya geliyodur =))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evet, San Francisco sokaklarında bir eşcinsel, Güney Afrika’da bir siyah, Avrupa’da bir Asyalı, gece yarısı metroda yalnız bir kadın, İsrail’de bir Filistinli, Hindistan’da bir Maya, Bosna’da bir pasifist, İspanya’da bir anarşist, Almanya’da bir Yahudi, topraksız bir köylü, mutsuz bir öğrenci, iş bulamayan bir adam, Türkiye’de bir Kürt, ama herşeyden önce Chiapas dağlarında bir Zapatista’yım.
Yani ben “ÖTEKİ”yim…

Üşüyoruz Marcos reyiz
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

said:
Evet, San Francisco sokaklarında bir eşcinsel, Güney Afrika’da bir siyah, Avrupa’da bir Asyalı, gece yarısı metroda yalnız bir kadın, İsrail’de bir Filistinli, Hindistan’da bir Maya, Bosna’da bir pasifist, İspanya’da bir anarşist, Almanya’da bir Yahudi, topraksız bir köylü, mutsuz bir öğrenci, iş bulamayan bir adam, Türkiye’de bir Kürt, ama herşeyden önce Chiapas dağlarında bir Zapatista’yım.
Yani ben “ÖTEKİ”yim…

Üşüyoruz Marcos reyiz

fuck yea
Sosyal ağlarda paylaş

Ben,Hasan tartıcıbaşı Muhammed’in oğlu,ben,Giovanni Leone de Medici;bir berberin sünnet ettiği,bir papanın vaftiz ettiği ben… Benim Arapça, Türkçe, Kastilya dili, Berberi dili, İbranice, Latince, sokak İtalyanca’sı konuştuğumu duyacaksınız; çünkü bütün diller ve dualar benim dillerim ve benim dualarım fakat ben hiçbirine ait değilim. Ben yalnızca Tanrıya ve dünyaya aidim; ve yakında bir gün yine onlara döneceğim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...