Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mesai 06'da başlayacak, cumartesi mesaisi geliyor

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Sigaraya zam gelmiş. ''Bana ne içenler düşüsün.''
Benzine zam gelmiş. ''Arabam yok olanlar düşünsün.''
D.gaza zam gelmiş.' 'Bizim ev sobalı''
Memurlar C.tesi'de çalışacakmış. ''Çalışsın .bneler bizde çalışıyoruz.''
Bedelli çıkacakmış. ''Ben 15 ay yaptım onlarda eşşek gibi yapsın.''.
Sosyal ağlarda paylaş

çatlayın patlayın arkadaşlar, memuruz sizden az çalışıyoruz güzel maaş alıyoruz. :) isteyen kpss girer boyunun ölçüsünü alır. ha cumartesi çalışarak ülke kurtuluyorsa özel sektör çalışarak kurtaramadı biz memurlara iş düşerse biz kurtarırız. özel sektörcü arkadaşlar ve patron arkadaşlar önce vergilerinizi doğru dürüst ödeyin. sonra ülkeyi biz memurlar kurtarırız.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:

çatlayın patlayın arkadaşlar, memuruz sizden az çalışıyoruz güzel maaş alıyoruz. :) isteyen kpss girer boyunun ölçüsünü alır. ha cumartesi çalışarak ülke kurtuluyorsa özel sektör çalışarak kurtaramadı biz memurlara iş düşerse biz kurtarırız. özel sektörcü arkadaşlar ve patron arkadaşlar önce vergilerinizi doğru dürüst ödeyin. sonra ülkeyi biz memurlar kurtarırız.

Bir de şöyle düşün; Senin muhtemelen 10 katın kazanıyoruzdur ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:

ehahahaha kpssye girer boyunun ölçüsünü alır ne ya, gören de zor sınav, boy ölçen bi sınav sanacak kpssyi lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Çalışma süresi değişmedikten sonra saçma bir uygulama olur. Haftada 45 saat zorunluluk var, ee 8:30 yerine 6'da başlasam ne farkedecek? Yine aynı süre çalışacağım, olan uykuma olacak.

Beyler memurluk iyi bir kuruma girerseniz cidden güzel, adam olduğunuzu hissediyorsunuz, o sizin ptt veznelerinde gördükleriniz gibi değil asfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...