Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Sigaraya zam gelmiş. ''Bana ne içenler düşüsün.'' Benzine zam gelmiş. ''Arabam yok olanlar düşünsün.'' D.gaza zam gelmiş.' 'Bizim ev sobalı'' Memurlar C.tesi'de çalışacakmış. ''Çalışsın .bneler bizde çalışıyoruz.'' Bedelli çıkacakmış. ''Ben 15 ay yaptım onlarda eşşek gibi yapsın.''. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 sonra benim icin geldiler, konusucak kimse kalmamisti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yok sonra bi araplar kadar olamadık ya da amerikanlar bile wall streete yürüdü abi yazık bize. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 aquila said: sonra benim icin geldiler, konusucak kimse kalmamisti... gülerken sümüğün çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ayrıca önce planlamayı öğrensinler. Çalıştığım okulda 12 tane kadrolu öğretmen, 6 tane temizlik görevlisi var. E adamlar haklı çay içip muhabbet ediyorlar gün boyunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben çalışıyom lan :( öyle bildiğiniz devlet memuru değilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben hala ofisteyim lan sinirlendim memurlara çalışsınlar işleri ne dedim içimden. Şimdi bir de buradan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 adam ne dese haklı şimdi ben adama bunu sıcak yataktan göbek üstü yazdıgımı söylesem iyice sinirlenir haksız mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Toplantı anca bitti eve gitmeye üşeniyorum yemin ederim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 çatlayın patlayın arkadaşlar, memuruz sizden az çalışıyoruz güzel maaş alıyoruz. :) isteyen kpss girer boyunun ölçüsünü alır. ha cumartesi çalışarak ülke kurtuluyorsa özel sektör çalışarak kurtaramadı biz memurlara iş düşerse biz kurtarırız. özel sektörcü arkadaşlar ve patron arkadaşlar önce vergilerinizi doğru dürüst ödeyin. sonra ülkeyi biz memurlar kurtarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Memur ne ya memur lan meeeemur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 memur rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 odiflame said: çatlayın patlayın arkadaşlar, memuruz sizden az çalışıyoruz güzel maaş alıyoruz. :) isteyen kpss girer boyunun ölçüsünü alır. ha cumartesi çalışarak ülke kurtuluyorsa özel sektör çalışarak kurtaramadı biz memurlara iş düşerse biz kurtarırız. özel sektörcü arkadaşlar ve patron arkadaşlar önce vergilerinizi doğru dürüst ödeyin. sonra ülkeyi biz memurlar kurtarırız. Bir de şöyle düşün; Senin muhtemelen 10 katın kazanıyoruzdur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Şii kızdırmayın lan, bu gün git yarın gel derim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 benim memurum işini bilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 memur diyonuz ama adamların ödedikleri toplam vergiyi bill gates gelse ödeyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 saroz da maaşlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Napolyonn said: benim memurum işini bilir ;) bunu söylemeye gelmiştir, söylenmişi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 odiflame said: çatlayın patlayın arkadaşlar, memuruz sizden az çalışıyoruz güzel maaş alıyoruz. :) isteyen kpss girer boyunun ölçüsünü alır. ha cumartesi çalışarak ülke kurtuluyorsa özel sektör çalışarak kurtaramadı biz memurlara iş düşerse biz kurtarırız. özel sektörcü arkadaşlar ve patron arkadaşlar önce vergilerinizi doğru dürüst ödeyin. sonra ülkeyi biz memurlar kurtarırız. ehahahaha kpssye girer boyunun ölçüsünü alır ne ya, gören de zor sınav, boy ölçen bi sınav sanacak kpssyi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 adam sanki tus vermiş kpss dediğin şey nedir abi? hayır memuriyet ayrı bir gereksizlik. Risk almadan yaşam sürdürmek demektir. Ne zevksiz bir yaşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Hem memurun maaşını tiye alıp hem de cumartesi de çalışsınlar biz de çalışıyoruz diyenlere diyecek söz bulamadım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Çalışma süresi değişmedikten sonra saçma bir uygulama olur. Haftada 45 saat zorunluluk var, ee 8:30 yerine 6'da başlasam ne farkedecek? Yine aynı süre çalışacağım, olan uykuma olacak. Beyler memurluk iyi bir kuruma girerseniz cidden güzel, adam olduğunuzu hissediyorsunuz, o sizin ptt veznelerinde gördükleriniz gibi değil asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 memur dedigimiz ptt veznelerindekiler, mesela ogretmen de memur, ama memur diyince benim aklima ogretmen gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Memurluğun en güzel yanı memur mühendislik. 2k ile mi ne başlıyomuşsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar