DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 oranın sahibi amcam dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 tüm parayı alır biraz da garsondan isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 hesabı ödemeden kaçarım kaçarken camlarına taş atıp kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yanımda kız varken bahsis veriyorum hep mecbur hissediyorum kendimi ya da ayıp olmasn fln :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 pekaziz said: Bahşiş vermek istediğimde bile sanki daha ufacık veledim, para bırakırsam karşıdakini aşağılayacakmışım gibi hissediyorum. Genelde utangaç bir şekilde tüm parayı cebe atıyorum. abi bir de şu olay bende de çok oluyor. ya da bahşiş bırakmak istemediğim için böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 asil sikinti valeye bahsis verirken oluyor bende. kagit 5 lira olmayinca bozuk 2-3 lira da verilmiyor adamin eline cocuk gibi. ya 10 gidiyor ya 20 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 para üstü iste esnaf adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bahsis versin diye bilerek bozukluklari koyduysa,bir de hizmeti oyle ahim sahim degilse o paranin hepsini alirim.adam olsunlar once. ya bi de ben mekanda rahatim ama eve siparis verince bahsis veremiyorum kuryeye.tuhaf bi hisse kapiliyorum,verecegim 1tl azmis gibi geliyo,3lira versen zaten yemegi ucuz olsun diye siparis etmisim bahsisi de koyarsak anlami olmuyo.hep bu ikilemde kaliyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ustunu almazdima verdim ama sonradan hesapladim, 2 lira filan birakirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 %10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 3kurus kazaniyorum ne bahsisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 3 kazaniyosan 1ini vericen arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben düşündüm de şimdi, genelde 2 ile 5 lira arası bırakıyorum hesaba göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kiraya faturaya aidata gidio 1i zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bahşiş kadar illet olduğum bir şey yok, parasını alsın çalışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 benim anlamadığım olay mesela 10 lira 15 liralık yemekler var.10 liralık daha ucuz diye onu yiyosun üstüne bahşiş bırakıyosun.garson düşünüyo mu sizi bu kadar arkadaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bahşiş iidir, kendi paranı kazanmaya başladıysan vermek lazım. benim düşüncem şöyle hep, ben veririm, adam kazanır adam kazanınca mutlu olur mutlu olunca kız arkadaşını arar şebekeler kazanır şebekeler kazanınca yeni projeler açar ben kazanırım :) bozuk geldiysede bırakmak lazım ne kadar bozuk geldiyse. Gerçi kartla ödüorm genelde ama. Ha tabi memnun deilsen, hiç bırakmıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 komple bütün paraları alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kermit said: bodrum mantıda zorunlu veriyosun bahşişi servis bilmemneyimiydi neydi hesaba ekliyolar garsoniye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bir de hic bir hizmet vermedigi halde hesaba %15 hizmet bedeli ekleyen mekanlar var.izmirde denk geldik.hani haketseler neyse, adamlar ayakta dudukluyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hizmete göre muamele çekerim. beğenmediğim bişi yaptılarsa tek kuruş bırakmam. aksi takdirde 2 lirayı geçmeyen bişi bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Suark said: bahşiş iidir, kendi paranı kazanmaya başladıysan vermek lazım. benim düşüncem şöyle hep, ben veririm, adam kazanır adam kazanınca mutlu olur mutlu olunca kız arkadaşını arar şebekeler kazanır şebekeler kazanınca yeni projeler açar ben kazanırım :) bozuk geldiysede bırakmak lazım ne kadar bozuk geldiyse. Gerçi kartla ödüorm genelde ama. Ha tabi memnun deilsen, hiç bırakmıcan lan?!? mantikli geldi simdi bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 eğer sırf öle bahşiş bırak bana bahşiş bırak diye ibneliğine 1 lira 25 kuruş felan getirirse hepsini alır cebime koyarım hiç bişi bırakmam normalde %10 tiplerim işte servisten memnun kaldıysam yada işte bi üste tamamlarım 53 liraysa 60 lira bırakırım felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yüzde 5 iyi bi oran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Eğer para üstü insan gibi 5+1 ya da hadi 5likleri yok sırf 1 tllerden gelse kafama göre (6 lira yine fazla 14 liralık hesap için) bir miktar bırakırdım. Ama inadına bozuklarla böyle 25 kuruşla falan getiriyorlarsa sırf inat olsun diye gayet soğukkanlı hepsini alırım. O kadar bozuk para cepte rahatsız eder, çıkışta bi bakkala girer orada harcarım. Maksat parayı geri almak değil o tavra tepki koymak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar