roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Merhaba canımdan çok sevdiğim dostlarım (yalan), 5 yıldır profesyonel otobüs yolculuğu yapmaktayım. Genelde İzmit ve İstanbul arası oluyor. En büyük şikayetim bavulumun bowling topu gibi otobüs içine fırlatılması. Bunu engellemek için ilk günümden beri genelde beyne kan sirkülasyonu konusunda sıkıntılar yaşayan insanlardan seçilmiş muavinlere sözlü telkin yolunu seçtim, henüz hiç şiddete başvurmadım. Telkin olarak "beyefendi bavuluma dikkat edin lütfen"'den "yavaş ol s'^%^+m dalağını"na kadar geniş bir skalada cümleler kurmuş bulunmaktaydım fakat ne yazık ki çok azının faydasını gördüm, görmüşsem de hepsi çok kısa sürdü. Bugün itibariyle bavuluma dikkat edildi. Bugün, bavulum istediğim gibi yerleştirildi. Bugün, öndeki halk bavulları üst üste, tıkış tıkış giderken, benim bavulum arkada tek başına elit elit takıldı. Bugün bir milat oldu. Muavine "Lütfen bavuluma dikkat edin, içerisinde pahalı ve hassas elektronik ekipman var" dedim. Bir an duraksadı, şaşırdı ve bavuluma özen gösterdi. Arkasından "şu etiketi de yapıştır da bir şey olursa sigortayla sorun çıkmasın" da dedim. İyicene gerildi. Yavaşça aldı bavulumu ve yerleştirdi. Ben de tedirgin olmadan rahat bir yolculuk yaptım. Bavulum ne haldedir, "hassas ve pahalı elektronik ekipman" olan cefakar Hacer marka laptopum tek parça mıdır, ısınmış mıdır, ezilmiş midir diye hiç düşünmedim. "Efeturnescafesi" diye adlandırılan 1 birim su 10 birim kahvelik garip içeceği keyifle yudumladım. Uyudum. Yan koltuktaki kızın göğüslerine baktım. Vesaire. Teşekkür ederim mutlu günler dilerim. Bugünün bir diğer prodüksiyonuna ve benim şahsen en değer verdiğim öğretilerimden birine şu adresten ulaşabilirsiniz: http://forum.paticik.com/read.php?25,5935264, TC Kimlik Numarası İsteyen Ciddiyetçi Mecralara (Beleş Wireless gibi) Kandırıkçı Davranma Öğretisi, 13.10.2011, Scientific Citiation Index 41, İzmit Merkez, Adam, Roket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 m/ ^-^ m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Canerciğim nedir seni bu kadar sıkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 şair burada kime sesleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 5-6 kelime okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ben hiçbişi okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Kermit'in okuma bildiğinden şüpheliyim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 özet : otobüsle istediğin yere sorunsuz vardın, otobüsün netini sömürdün, kendini hakcer sandın ve mutlu oldun. tebrikler. küçük şeylerden mutlu olmaya başlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 önce nicke bakıyorum zeka seviyesi - lerdeyse okumuyorum zaten. hep sana denk geldiysen okumamam normaldir öyle düşünmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 arkasından üzüldüğün kız her kimse fazla bile dayanmış abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Otobüste yanında ki nasıl kız oldu lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 neymiş roket adam muavin mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 5yıldır profesyonel yolculuk yapıyon hala ögrenememişsin muavine nasıl davranacağını piii gel padawanım yapayım seni önünde zorlu bir eğitim süreci var(yol masrafları senden bursa-istanbul yol bileti isterim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 efe tur izmit ehehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bende 30 yıldır profesyonel yaşıyorum, okuduğuma dayanamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bir efe tur klasigi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar