Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir mutluluğumu paylaşmak istiyorum,

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Merhaba canımdan çok sevdiğim dostlarım (yalan),
5 yıldır profesyonel otobüs yolculuğu yapmaktayım. Genelde İzmit ve İstanbul arası oluyor. En büyük şikayetim bavulumun bowling topu gibi otobüs içine fırlatılması. Bunu engellemek için ilk günümden beri genelde beyne kan sirkülasyonu konusunda sıkıntılar yaşayan insanlardan seçilmiş muavinlere sözlü telkin yolunu seçtim, henüz hiç şiddete başvurmadım. Telkin olarak "beyefendi bavuluma dikkat edin lütfen"'den "yavaş ol s'^%^+m dalağını"na kadar geniş bir skalada cümleler kurmuş bulunmaktaydım fakat ne yazık ki çok azının faydasını gördüm, görmüşsem de hepsi çok kısa sürdü.

Bugün itibariyle bavuluma dikkat edildi. Bugün, bavulum istediğim gibi yerleştirildi. Bugün, öndeki halk bavulları üst üste, tıkış tıkış giderken, benim bavulum arkada tek başına elit elit takıldı. Bugün bir milat oldu.

Muavine "Lütfen bavuluma dikkat edin, içerisinde pahalı ve hassas elektronik ekipman var" dedim. Bir an duraksadı, şaşırdı ve bavuluma özen gösterdi. Arkasından "şu etiketi de yapıştır da bir şey olursa sigortayla sorun çıkmasın" da dedim. İyicene gerildi. Yavaşça aldı bavulumu ve yerleştirdi. Ben de tedirgin olmadan rahat bir yolculuk yaptım. Bavulum ne haldedir, "hassas ve pahalı elektronik ekipman" olan cefakar Hacer marka laptopum tek parça mıdır, ısınmış mıdır, ezilmiş midir diye hiç düşünmedim. "Efeturnescafesi" diye adlandırılan 1 birim su 10 birim kahvelik garip içeceği keyifle yudumladım. Uyudum. Yan koltuktaki kızın göğüslerine baktım. Vesaire.

Teşekkür ederim mutlu günler dilerim.

Bugünün bir diğer prodüksiyonuna ve benim şahsen en değer verdiğim öğretilerimden birine şu adresten ulaşabilirsiniz: http://forum.paticik.com/read.php?25,5935264, TC Kimlik Numarası İsteyen Ciddiyetçi Mecralara (Beleş Wireless gibi) Kandırıkçı Davranma Öğretisi, 13.10.2011, Scientific Citiation Index 41, İzmit Merkez, Adam, Roket
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...