Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Şu aralar canım çoooooook sıkılıyor. Adam gibi oynayacak oyun yok piyasada. Zoo tycoon indiricem eski günlerin anısına o kadar düştüm resmen :D Şimdi istediğim oyunun özelliklerini sayıyorum: - Yeni olacak (2005-2011) - Böyle film gibi olmayacak arkadaş. Yaptığım şeyin oyun üzerinde etkisi olmasını isterim ben. Mümkünse fps de olmasın ama hikayesi ve oynanışı epik bişiler varsa buyrun. - Assassin's Creed 1 acaip bayık gelmişti bana. Hayatımda oynadığım en tekdüze oyun diyebilirim. Bunun 2.si güzel mi bilemedim ama. Farklı yorumlar var. Ama anladınız işte AC 1 tipi oyun istemiyorum. Film izler gibi oyun oynamak saçma geliyo. Çekiyosun kılıcı blocka spam atıyosun ordu kesiyosun falan :/ - Strateji çoooooooooooook özledim. Shogun nası mesela yeni çıkan? Değer mi yani? Game of thrones'un oyunu çıkmış oynayıp çok beğenen var mı? - RPG artık eskisi kadar oynayamıyorum. Bloodlines tadında gameplay'i akıcı bir oyun varsa yirim tabikidene. - Hack&Slash bayabilir. - Oyun içinde (tür farketmez) epik savaşların arasında tek bir askeri oynayabiliyosam bayılırım. Ama savaşta yanımdaki adamların da savaşa etkisi olcak. MoH 1 gibi epik savaşta tek kişi savaşı çevirmeyelim. gibi yani anladınız siz. Old skuul olsun ama yeni, denemediğim bişiler olsun. ok kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 borderlands falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 AC2 ve Brotherhood'u mutlaka oyna, ilkiyle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Fistan said: borderlands falanbaktım da multisi daha bi kıyak gibi. Bi de açıkçası horde/zombie/infected olayından baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 AC2 gayet iyi. 1'den oldukca farklı. Hikayesi ve gameplay'i cok iyi olan FPS: MW 1-2 RPG icin az daha bekle Skyrim 11 Kasım'da cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Ha bir de huzurlu, kafa dağıtacak bir oyun arıyorsan Alice Return to Madness de çok güzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Adventure: Fahrenheit Strateji: EU3 (bu zaten kitler seni yıllarca hehehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ben genelde single oynarim ve konusu icin olur bu, immersion icin olur. sunlara bak, risen dark messiah of m&m braid witcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 alpha protocol ile yeni deus ex bir de. oynamadiysan fear da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Mount & Blade son patchin üzerine 1257AD modunu kurup Crusader olabilirsin, baya oyalıyor insanı bi memlüklüler bir türkler sıkıştırıp duruyor tabi ingiltere falanda olabilirsin sonlara doğru fransa resmen işgal ediyodu bütün topraklarını.. Çok oynadım onu ben yaa dersen Simcity oyna. Köprü koy köprüleri paralı yap ve arkana yaslanıp keyfini çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Alice madness returns denmiş ama tekrar denmeli, oyalar baya. (bence bu seneki en başarılı ilk 3 oyuna girer) shogun oynamadım amma king arthur rolaplaying wargame benzer sanırım. bi bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 mafia 2'nin hikayesi iyiydi. hikayesiz olsun kafama göre milleti ezeyim diyorsan just cause 2 olabilir. adventure istiyorsan still life 1-2 var güzel oyundur. strateji istiyorsan dawn of war 2 ve ek paketleri var, her pakette farklı bir tarz sundular. campaigni oynamak zevkli. hele bir arkadaşını daha koyarsan daha zevkli oluyor. singleplayer olarak portal 2'yi çok beğenmiştim bi de, biraz kısa ama. 2005-2011 demişsin, baya oyun var aslında söylenebilecek. vampire the masquerade bloodlines felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 son söylediğini oynamayan ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 neverwinter nights oyna derim oynamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bloodlines'ı cok beğendiysen deus ex'i ıskalama. rts olarak da hemen heroes 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Bende uzun zamandır single player oynamıyordum newerwinter nights 2 kurayım bari ^^ tavsiyelere bakmaya gelmiştim :) Ama benım notebook yeni oyunları kaldırmıyor en temizi neverwinter nights 2 sanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Gothic oyna gothic <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi nwn2 yi singleplayer oynamak büyük kayıp bence. ha illa oynıcaksan ve karakter yaratmadan fln da zevk alıyosan kaedrin PRC ve tome of battle a bak derim ama en güzel persistent worldde RP yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 onlar ne ^^ rp falan yapmak istemiyorum da single player bişi istiyorum ama ekran kartım çok şaşalı değil notebook var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 oyunda class sayısı çok sınırlı, mod bu dediklerim prestij class fln ekliyo.. tome of battle baştan aşağı değiştiriyo sistemi (adventurers handbook mu ne kitabı oldugu gibi port etmiş adam), kaedrin's PRC de sistemi dğeiştirmiyo ama baya yeni sınıf ekliyo. bazları abes güçlü ama geneli dengeli felan. Oyuna yeni bi soluk getirir en azından --- kastırmıcak oyunlar.. a new beginning oynadın mı? (adventure oyunu, konusu acılmıs olcak) europa universalis 3 , divine wind expansionını kurmazsan o kadar kastırmaz. Makina iyice dandikse, hafif +18 ama full geyik strateji oynu arıyosan Sengoku rance (ingilizce çevirisi var rahatça kruar oynarsın). Oyna, sonra Lethe appreciation threadi açarsın :D (konusunu açardım ama +18 e izin yokmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 King's Bounty: The Legend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Europa universalis çok oynamışlığım var aslında ama son divine windi oynamamıştım bir tek. Ona bakabilirim aslında. makina dandik değil aslında ama ekran kartı tırt sanırım. intel core 2 duo cpu 2.26 ghz 2.88 gb ram var ekran kartı 1024 ama intel mobile series express chipset family falan die bişi sanırım onboard oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Palantis oyna asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Risen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 divine wind kastırabilir uyarmadı deme. fog of war fln sapıtıyor dandik kartlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar