Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun isteği (single player)

Cystein

Öne çıkan mesajlar

Şu aralar canım çoooooook sıkılıyor. Adam gibi oynayacak oyun yok piyasada.
Zoo tycoon indiricem eski günlerin anısına o kadar düştüm resmen :D

Şimdi istediğim oyunun özelliklerini sayıyorum:
- Yeni olacak (2005-2011)
- Böyle film gibi olmayacak arkadaş. Yaptığım şeyin oyun üzerinde etkisi olmasını isterim ben. Mümkünse fps de olmasın ama hikayesi ve oynanışı epik bişiler varsa buyrun.
- Assassin's Creed 1 acaip bayık gelmişti bana. Hayatımda oynadığım en tekdüze oyun diyebilirim. Bunun 2.si güzel mi bilemedim ama. Farklı yorumlar var. Ama anladınız işte AC 1 tipi oyun istemiyorum. Film izler gibi oyun oynamak saçma geliyo. Çekiyosun kılıcı blocka spam atıyosun ordu kesiyosun falan :/
- Strateji çoooooooooooook özledim. Shogun nası mesela yeni çıkan? Değer mi yani? Game of thrones'un oyunu çıkmış oynayıp çok beğenen var mı?
- RPG artık eskisi kadar oynayamıyorum. Bloodlines tadında gameplay'i akıcı bir oyun varsa yirim tabikidene.
- Hack&Slash bayabilir.
- Oyun içinde (tür farketmez) epik savaşların arasında tek bir askeri oynayabiliyosam bayılırım. Ama savaşta yanımdaki adamların da savaşa etkisi olcak. MoH 1 gibi epik savaşta tek kişi savaşı çevirmeyelim.

gibi yani anladınız siz. Old skuul olsun ama yeni, denemediğim bişiler olsun.

ok kib bye
Sosyal ağlarda paylaş

Mount & Blade son patchin üzerine 1257AD modunu kurup Crusader olabilirsin, baya oyalıyor insanı bi memlüklüler bir türkler sıkıştırıp duruyor tabi ingiltere falanda olabilirsin sonlara doğru fransa resmen işgal ediyodu bütün topraklarını.. Çok oynadım onu ben yaa dersen Simcity oyna. Köprü koy köprüleri paralı yap ve arkana yaslanıp keyfini çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

mafia 2'nin hikayesi iyiydi.
hikayesiz olsun kafama göre milleti ezeyim diyorsan just cause 2 olabilir.

adventure istiyorsan still life 1-2 var güzel oyundur.

strateji istiyorsan dawn of war 2 ve ek paketleri var, her pakette farklı bir tarz sundular. campaigni oynamak zevkli. hele bir arkadaşını daha koyarsan daha zevkli oluyor.

singleplayer olarak portal 2'yi çok beğenmiştim bi de, biraz kısa ama.

2005-2011 demişsin, baya oyun var aslında söylenebilecek. vampire the masquerade bloodlines felan.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda class sayısı çok sınırlı, mod bu dediklerim prestij class fln ekliyo..

tome of battle baştan aşağı değiştiriyo sistemi (adventurers handbook mu ne kitabı oldugu gibi port etmiş adam), kaedrin's PRC de sistemi dğeiştirmiyo ama baya yeni sınıf ekliyo. bazları abes güçlü ama geneli dengeli felan. Oyuna yeni bi soluk getirir en azından
---
kastırmıcak oyunlar..
a new beginning oynadın mı? (adventure oyunu, konusu acılmıs olcak)

europa universalis 3 , divine wind expansionını kurmazsan o kadar kastırmaz.

Makina iyice dandikse, hafif +18 ama full geyik strateji oynu arıyosan Sengoku rance (ingilizce çevirisi var rahatça kruar oynarsın). Oyna, sonra Lethe appreciation threadi açarsın :D (konusunu açardım ama +18 e izin yokmuş)
Sosyal ağlarda paylaş

Europa universalis çok oynamışlığım var aslında ama son divine windi oynamamıştım bir tek. Ona bakabilirim aslında.

makina dandik değil aslında ama ekran kartı tırt sanırım.

intel core 2 duo cpu 2.26 ghz 2.88 gb ram var

ekran kartı 1024 ama intel mobile series express chipset family falan die bişi sanırım onboard oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...