Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 6. Hafta | Beşiktaş JK - Kayserispor | 15 Ekim | 19.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

valla geçen yıl tayfur takımın başına geçince yerliler daha birlik içinde oynamıştı. Üstüne üstlük Ernst'ten falan da büyük fayda sağlamıştı.

Tayfur gelince en azından bir birlik oluşur.

Hani geçen sene IBB'ye 2-0 yenildik, Manisa'ya yenildik falan ama her maç en az 5-6 tane net pozisyona giriyorduk atamıyorduk, totalde kaleye çekilen şutlar 15 falan oluyordu ne bilim en azından kaleye gidip başarısız oluyorduk.

Şimdi hiçbirşey yok, Portekiz mafyası kendi adamlarını da sindirdi resmen,

Simao gibi adam kariyerinin en kötü döneminde bile bu kadar isteksiz oynamamıştır ...
Sosyal ağlarda paylaş

abi senin simao topçu değil, yatma olayın çok farklı yalnız

sen direk simao'yu iyi futbolcu olamamakla suçladın ki saçmalık bu yani, adamın geçmişi yaptıkları belli, son senesinde bile A.Madrid'deki performansı belli,

hadi onu geçtim yatmaya gelen adam, devre arasında geldiği takımın en önemli oyuncusu haline geliyor. Quaresma ikinci yarı yokları oynarken takımı sırtlayan adamların başındaydı geçen sene ikinci dönem ki Tayfur geldikten sonra da performansı artmıştı.

Bu sene herkeste aşırı düşüş var ama Quaresma - Fernandes falan maç seçerek, belki transfer olurum ayağına yine kasıyorlardır diye düşünüyorum. Simao'da hiç hırs yok.

Hani adam gitmem, burada takılırım diyordur büyük ihtimal ki hiçbir zaman büyük takımlara gitme heveslisi bir adam değil. Biz onu kendi ellerimizle harcamadıkça burada oynarda yani ülkesine dönmek falan istemezse. Herkesi yolla onu kazan, Beşiktaş'ın şuan portekizlilerle ilgili yapması gereken tek şey bu

ayrıca simao'ya topçu değil demek nasıl bir kafa güzelliği abi cidden asdfads
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi diyoruz

misal gsde bi ara transfer listesine saçma sapan 30 yaş üstü adamlar soktu

istemedik gelmelerini.alsalar üzülürdük

şimdi gutinin ve simao için beşiktaşa faydalılar yatmıyorlar diyebilio musunuz ?

bişiler yapmaya çalışan q7 bile takıma zarar veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte böyle toplama zorlama adamlarla olmuyor.gutinin kariyerini falan tartışmam tabide.keşke onu alcaklarına o ara raulu alsaymış beşiktaş.adam tam bir profesyonel

bide portekiz takıntısı baya saçma oldu.bari tayfur yerine portekizli değil başka biri getirselerdi

hep soyluyorum benimde beğenmediğim tabata ernst li beşiktaş kadrosu çok çok daha kaliteliydi ve iyi oynuyordu
Sosyal ağlarda paylaş

abi yatmaya geldi olayı farklı ama, çünkü hem guti hemde simao ilk geldiklerinde takımın en faydalı adamlarıydı açık ara, deli gibi oynuyorlardı ki kaç maç canlı izledim, simao açık ara sahanın en iyilerindendi üst üste,

bu sezon herkeste birşey var, simao'da en çok etkilenenler ki bu adam kariyerinin en kötü yıllarında bile hırsla oynardı. Adamın içindeki hırsta bitmiş.

Hani şey sormamız gerek aslında, bu adamlara ne oldu?

Hepsi bir anda moralman çöküyor ve isteksizleşiyorsa bir sorun vardır. Bunu da futbolcularda aramamak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

birde toplama adam diyemezsin beşiktaş'ın aldıklarına, hani toplama usulu almış olsakta edu dışında tek faydasız, böyle saçma sapan transferimiz yok.

Quaresma, Fernandes, Almeida desen yaşları yüksek değil ve rahatlıkla senelerce oynayabilir. En kötü iyi performanslarda rahatlıkla satabilirsin.

Guti'nin yaşı ileri ama mevkisi gereği çokta önemli değildi. Hani onu birazda "almak için aldık" desek geçen sene ilk yarı cidden çok iyiydi.

Simao desen bu adam ölene kadar oynamalı ki Beşiktaş'ın en büyük transferidir cidden, yaşına rağmen yine bir ton büyük kulüp onun peşindeydi. Yıllar önce servet döküp genç yaşında onu alamayan Chelsea, sezon sonunda yine servet döküp Simao'yu almak istiyordu.

Alves, Bebe falan gençler zaten, keşke hep bu tip gençleri alsak ben ondan yanayım :)

Hilbert'imiz, Ernst'imiz var. Daha ne isteyelim?

Türkiye'deki en iyi yabancı oyuncular açık ara Beşiktaş'ta, yerli-yabancı dengemiz yok ama malesef ve hiçbir şekilde ne yerlilerden ne de yabancılardan bile yarım verim alamıyoruz. Sorun futbolcularda değil işte, teknik yönetiminden kulüp yönetimine kadar uzanan saçmalıklar var bir ton,

suçlanacak en son adamlar futbolcular şu takımda,
Sosyal ağlarda paylaş

bi mustafa sarpın pas istatistiği değil

baros geçen sezon sakat oldugu halde 3-5 maçta 2 defa hattrick yapmıştı

ama bu onun 2 sezondur kötü oynadıgı gerçeğini degiştirmiyor.

bobo>almeida

tabata>guti

simao ise serdar özkan seviyesinde şuan
Sosyal ağlarda paylaş

yenilmez armadaya katılın sizde

böyle sevinmek için sevmedik falan bii yere kadar.fenerde şikeci ztn

tek yol cimbom

ha sonuç olarak guti simao hatta belki q7 beşiktaşa adam gibi katkı sağlayamadan gidicekler muhtemelen

geçmişmiş kariyetmiş ama 5 gol atmış hepsi lafta kalıcak
Sosyal ağlarda paylaş

Ben üzülmüyorum cidden, beşiktaş bukadar kötü ve rezil oynarken kaybedince normal buluyorum, olması gereken bu.İyi oynarken hatta ezerkende kaybediyoruz ozaman içim gidiyor.Neyse bu gidişle fener yine rahat rahat şampiyon olur.Gsyi biraz zorlanarak , beşiktaşıda rahat rahat yenerler.Tamamen oynanan futbola göre kıyaslama yapıyorum yoksa derbi farklı tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...