Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 eheh güzel gol anca atabildiler.. hücumda bi türlü etkili olamadık. sergen lazım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ilker yasin i dövmek istiyorum[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Aman allahım ilk yarıyı önde kapadık, biri beni çimdiklesin.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ya kardeşim şu takımda giunti olsaydı ya ahhh ah. tayfuru bile özlüyorum valla. şu takımdan çıkar ahmet tayfunu koy giunti tayfuru of dehşet olur be. bir anda bütün bölgeler çalışmaya başlar :D bu arada bu sistemde okan sağa uymuyor. ya ahmed hassan ya berkantın yeri bence. çünkü oyun kurucu gibi oynatıyor akınla ahmedi ama gel gör ki adamlar ceza sahasına geliyor top almak için hehe toraman o pozisyonda inanılmaz sıçtı aeuhaeh ama muhteşem adam ya. vallahi sene başında dediğim bütün lafları yedirdin ya bana helal olsun. senin için verilen her kuruşa helal bu takımda yıllarca oynicaksın. deli iboya laf yok zaten. 2. yarı ne olur bilmem bu takımın sağı solu belli olmaz. ama bu sene nadir olan şeylerden biri oldu öne geçtik hehe bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ibrahim üzülmez gene sağ ayağını konuşturdu. adam az ve öz kullanıyor sağ ayağını :D ilker yasin konusunda dynaya kocamanından +1[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 haydi hisset bu hislerimi. beşiktaşım rezil olmuş, del bosque uçup ispanyaya konmuş. beşiktaş sen bizim herşeyimizsin. (dela ya)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 30 Eylül 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bu aradibonun sağ ayağına laf yok :D adam inanılmaz geliştirmiş be kendini. 2 pozisyon 2sinde de ahmed hassan kafayla vurdu ikisi de sağ ayağıyla mükemmel orta. oha yani ben bile açamam öle orta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bi ara ramazanı folloş ettiler. tekme tokat daldılar adama.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Nukem_Verite, 30 Eylül 2004 21:24 tarihinde demiş ki: hoşgörünüze sığınarak mesajlarınızı editliyorum ve tartışmayı hiç yaşanmamış sayarak burada kapatmanızı umuyorum... Benim için sorun yok.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 maç kaç-kaç?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bjk 1 - 0 bodo gol:45 ibrahim üzülmez sağ ayak ?!? O.o[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 eze eze....[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 İlk yarı yorumum, Maçta dikkatimi çeken bir kaç nokta var, Birincisi, Pancu'yu ben forvet biliyordum ama bu maçta kaleci pozisyonu hariç her yerde oynadı ilk yarı boyunca. Beşiktaş anlamsızca hala daha orta sahayı dribling ile geçiyor. Pas yaparak geçmeyi bir maçın başında denedi ama Pancu'nun tek paslarına takımda kimse ayak uyduramadı. Yiğidi öldürüp hakkını vermak lazım, Bodo'nun ilk yarıda isabetli pas ortalaması çok yüksekti. Neredeyse bir ara orta saha da tek pas yapıp hızlı bir şekilde orta sahadan kaleye gittiler. Yine aynı şekilde 4'lü çizgi savunma ve 4'lü çizgi orta saha bir biri ile çok iyi anlaşıyor. Hem hücümda hemde savunma da geri dönebilen bir ortaha saha ikinci yarı için tehlikeli olabilir. İbrahim Akın'ı ben şahsen yeterli bulmadım bu maçta, ya çok kenarda etkisiz kalıyor ya da bir kanat hücümü esnasında toplu oyuncuya çok yakınlaşıp oyun alanını daraltıp defans'a davetiye veriyor. Bence buda biraz tecrübesilizlikten kaynaklanıyor. Carew'in ilerde çok yanlız kalması diğer göze çarpan hususlardan birisi. Fatih Sonkaya bence hala daha bu takımın mayasına adepte olmuş değil, savunmacı kimlği ki bazı pozisyonlar da bu bile şüphe yarattı, başka bir kimliği yok gibi. Hücüm'a kalktığında ve bir kez yaptığı orta dışında forvete destek sağlayacak bir yapıda görünmedi. Geçen maçta beğenmiştim, bu maçta da bence pozisyonunda en iyi oynayanlardan birisi Çağdaş, kişisel görüşüm olarak bir defans oyuncusunun yapması gerek herşeyi yapıyor en başta ilk topa basıyor. Gördğü sarı kart'ı tartışırım. Eğer bu kartlık bir hareket ise, Bodo'nun kaptanın en az 4 tane kartılık hareketi var. Eğer Beşiktaş, orta saha dan hızlı ve isabetli paslarla gelen Bodo'ya son vuruş şansı tanımazsa bu maçı rahatlıkla alır. bence bir Sergen yukarıda bir arkadaşımız dediği gibi İ.Akın yerinde olsaydı çok daha etkili olurdu. Pancu'nun yanına A.Hassan'ın da oyun kurucu olarak etki etmesi lazım. Hala daha neden tüm duran topları Pancu kullanıyor anlamış değilim. beşiktaş bu maçı rahatlıkla geçebilecek güçte ama hala daha takım kendi içinde oturmamış, oyuncular hücüm esnasında hangi alanlara koşacaklarını kimin oyunu kuracağını beyinlerinden ayaklarına yansıtamıyor. Bir de değinmeden geçemeyeceğim, Beşiktaş'lı paticikler alınmasın ama ben şu giyilen forma şeklini hiç beğenmedim. Beşiktaşın son dönemde gördüğüm en kötü forma dizaynı. Maçı seyrettiğim odamın duvarlarında asılı olan forma koleksiyonumda ki 100ncü yıl anısına çıkarılmış Beşiktaş eski forması -ki bence koleksiyonuma alınacak kadar güzel- bu maça çok uygun olurdu. Spiker'i de buradan eleştirmek istiyorum, tamam bir şevkle anlatacaksın bir Türk takımın maçını ama, gerek yapılan yorumlar gerekse anlatım tarzı göz var nizam var kardeşim dedirtiyor malesef. İkinci yarıda Beşiktaş'a başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: bLaQ, 30 Eylül 2004 21:18 tarihinde demiş ki: rewendor sen kimsin ki "yok yaratıyosun takib et" falan konuşuyosun.. futboldan 2 gıdım anlasan ne ööle bi laf ederdin, ne ibrahim akın ın iyi oynadığını iddia ederdin.. Şuraya o kadar güzel bi cevap yazmıştım ki, ama sildi nukem sağlık olsun benim için sorun yok, seninkini de editlemiş ama inatla tekrar yazmışsın. Neyse, benim için kaale alınmaya değer biri olduğunda tekrar konuşuruz. Artık daha konuşmayacam. Olan bizim cevaba oldu. Neyse... * * * Golden sonra maça zevk geldi biraz... BJK da organize gitmeye başladı... Yanlız hala arada tehlikeli oluyo Bodo, dikkatli atağa kalkmak lazım.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 30 Eylül 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 HEP BÖYLE OYNAYIN, CANIMIZI VERELİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yuru be raid :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Tekrar falan yazmadım kıt insan. Geriye tekrar mesaj mı yazılır az çalıştır kafanı. Olan benim cevaplarıma oldu [signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 30 Eylül 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 edit için gerekçeyi sağlam koy editlemeyelim.. herkes senin gibi diil, canının istediği mesajı editleyemez.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: cemad, 30 Eylül 2004 21:52 tarihinde demiş ki: HEP BÖYLE OYNAYIN, CANIMIZI VERELİM! bodo'ya karşı ben paticik'ten 11 adam çıkarsak da oynayıp yeneriz be lol önemli olan adam gibi takımlar karşısında iyi oynayabilmek[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 cemad pot :D:D[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ezdik adamları ama 4 gol pozisyonumuz mu ne var.. her takım ibo'nun sağ ayağıyla attığı golle yenilmez..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Canımız saolsun...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 taraftarınıza helal olsun diyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 pancu her uefa maçında yapar onu, juanfran a da biraz güven lazım.. oynatılmalı bu adam..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 golümüzü yedi hakem ya , neyse...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar