BonePART Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 http://www.rockpapershotgun.com/2011/02/21/best-pc-games/ Bazı oyunları görünce içim cız etti lan. Teyy teey bunnarın hepsini ben zamanında oynamışım. Vay anasını ya. Çok eksik var ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben başlayım mı direk şu var ama şu yok muhabbetine yoksa bu başlıkta bi değişiklik mi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 LBA2: Twinsen's Odyssey yoksa hic bakmayayim listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 122 ne lan, cikan her oyunu yazsalarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 niye 122 hakkaten 100 değil, adam sadece 122 oyun oynamış derim ben, onları da yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 heroes yok might and magic yok dark reign yok heavy gear 2 yok tribes 1 yok red alert yok icewind yok sam gelir MYTH OMG der zaten o bile yok bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ultima online yok wow var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 seven kingdoms ta yok FFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 minecraft fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 volfied yoksa ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Plants vs Zombies var la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 starcraft yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Saçmalık ultima online yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ahahha Lemmings ve sensible amiga500 ümde çok oynardım öle böle değil hele kick off zaten efsane football manager kaç yaşındaydım tam hatırlamıyorum ama ingilizce futbol terimlerini örenmemde katkısı çoktur. Sim city de çok iyidi birde bombacı ile superfrog vardı onlarda iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Sezar yok Medieval total war yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Pathologic denen oyunu görmemiştim ilginçmiş oyniyim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 hakikaten minesweeper, typing of the dead bile konulmuşken, çok eksik oyun var orda. listede gördüğüme sevindiğim oyunlar oldu ama zayıf kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 122 ne olm hakkaten 123 yapsalardı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Kaede said: sam gelir MYTH OMG der zaten o bile yok bu. aynı seriden sadece bir oyun seçmişler bariz. haliyle sc2 girip de sc girememesi gibi absürd durumlar doğmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 şu anachronox'u merak ettim bir ara deniyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 90s cidden çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Burdakilere bakarsak 2001 ne rezilmiş. Son yıllar da çok zayıfmış yav. Ben de diyorum yıllardır niye adam gibi oyun oynamıyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abi sunu farkediyosun listeye bakınca gotun duserek oynadıgın hala aklımda kalan butun oyunlar 90lardaymıs ya 2000den sonra hep boktan oyunnar cıkmıs resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 BonePART said: abi sunu farkediyosun listeye bakınca gotun duserek oynadıgın hala aklımda kalan butun oyunlar 90lardaymıs ya 2000den sonra hep boktan oyunnar cıkmıs resmen Çok garip listeye bakarken kafamda flaş flaş oyun görüntüleri çıktı ^^ PC oyunculuğunun en güzel devrini yaşamışız. Şu eksik bu eksik demeden önce direk ah mah gençliğim dedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 eksik vardır tabii ki de ama şöyle bir liste çıkardım: Abuse Age Of Empires 2 Aliens versus Predator Aliens versus Predator 2 Alone In The Dark America McGee's Alice Anachronox Another World Arcanum Arma 2 Bad Mojo Baldur's Gate Baldur's Gate 2 Beneath a Steel Sky Beyond Good & Evil Blade Runner Blood Omen: Legacy of Kain Burnout Paradise Call Of Duty 4: Modern Warfare Carmageddon Civilization 2 Command & Conquer Command & Conquer: Red Alert Commandos: Behind Enemy Lines Counter-Strike Dark Seed Day Of The Tentacle Descent Descent: Freespace Deus Ex Diablo Diablo 2 Doom Dreamfall Duke Nukem Duke Nukem 3D Dungeon Keeper EVE Online Falcon 4.0 Fallout 1 Fallout 2 Flight Simulator X Freelancer Freespace 2 Frontier: Elite 2 Giants Citizen Kabuto Gods Golden Axe Grim Fandango GTA 4 Half-Life Half-Life 2 Heart of Darkness Homeworld Indiana Jones and the Fate of Atlantis Jagged Alliance 2 Jazz Jackrabbit Kingpin Left 4 Dead 2 Master Of Orion 2 Max Payne 2 MDK MechCommander MechWarrior 2 Minecraft Morrowind Mount & Blade Myth: The Fallen Lords Need For Speed 2 Neverwinter Nights 2: Mask Of The Betrayer Oddworld: Abe's Oddysee Omikron: The Nomad Soul Outcast Pathologic Planescape Torment Portal Portal 2 Prince Of Persia Psychonauts Quake Quake 2 Quake 3 Red Orchestra Rome Total War Sacrifice Sanitarium Sensible Soccer Shogun Total War Sid Meier’s Alpha Centauri Sins of A Solar Empire STALKER Starcraft Starcraft II Starsiege: Tribes Stunts Syndicate System Shock System Shock 2 The Curse Of Monkey Island The Last Express The Longest Journey The Neverhood The Secret of Monkey Island Thief: The Dark Project TIE Fighter Time Commando Tom Clancy's Rainbow Six UFO Enemy Unknown Undying Unreal Tournament Unreal Tournament 2004 Urban Chaos Vampire: The Masquerade - Bloodlines Vampire: The Masquerade - Redemption Warcraft II Warhammer 40k Dawn Of War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar