Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Cübbeli Ahmet Hoca'yı görünce sigortaları atan İlyas Salman, yanlışlıkla aynı minibüse binince olanlar oldu. Ekibin minibüsten indirdiği Salman, Cübbeli Ahmet Hoca'ya, "Atatürk mezardan kalkacak ve hepinizin anasını belleyecek" dedi.. http://haber.gazetevatan.com/Haber/404670/1/Gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_A-DxeKN35tY/TMMu9_4zt6I/AAAAAAAAApc/lGGWbEhZ2yw/s1600/Sari.Mercedes.1992.DVDRip.By.Tiredlover.avi_004790120.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ADAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 iyi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 linkteki yorumlarda bombaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 "Dilek Orcun" said: dinime küfreden müslüman olsa dıye bir tabir vardır. İlyas salmanın kendine bile yararı yok , hayatında hiç bir başaraısı yok .. kesın kıskanmıştır hocayı ... Nede olsa cübbeli ahmmet hoca , azımsanmıyacak bir kitleyi arkasından sürüklüyor. yazık sana çiçek abbas :) "Recep Macit" said: Kendi durumlarını görmeyen butür insanlar topluma ancak zarar verirler.Allah korkusu olanlardan bir zarar gelmez ama böyle alkoliklerden negençlere nede ülkeye bi hayır gelmez "Ebru Yavuz" said: ilyas salman beyefendi kendi dizlerini dövsün..her kötü söz sahibine aittir.cübbeli hocam ve onun gibilerinin sayısını Rabbim arttırsın..Hocam Allah senden razı olsun.. "mustafa kemal" said: SEN ÖNCE POLİSLERE ZİL ZURNA SARHOŞ YAKALANACAĞINA BİR KERE DE NAMAZ KILARKEN YAKALAN ALLAHSIZ ... BÖYLE YAZDIM DİYE AKP Lİ OLDUĞUMU SANMAYIN .. AMA DİNİMİ ÖĞRETENE KÜFÜR EDENİDE AFFETMEM..BENİM GÖZÜMDE YAŞAR NURİ ÖZTÜRK NE İSE CÜBBELİ DE AYNI DİN VE DEVLET İŞLERİNİ BİRBİRİNDEN AYIRDIĞI MÜDDETÇE SORUN YOK.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 mustafa kemal? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 "mustafa kemal" said: SEN ÖNCE POLİSLERE ZİL ZURNA SARHOŞ YAKALANACAĞINA BİR KERE DE NAMAZ KILARKEN YAKALAN ALLAHSIZ ... BÖYLE YAZDIM DİYE AKP Lİ OLDUĞUMU SANMAYIN .. AMA DİNİMİ ÖĞRETENE KÜFÜR EDENİDE AFFETMEM..BENİM GÖZÜMDE YAŞAR NURİ ÖZTÜRK NE İSE CÜBBELİ DE AYNI DİN VE DEVLET İŞLERİNİ BİRBİRİNDEN AYIRDIĞI MÜDDETÇE SORUN YOK.. BÖYLE YAZDIM DİYE AKP Lİ OLDUĞUMU SANMAYIN Ne sanacaksak? Neysen o sun diyecem nickte mustafa kemal olunca çıkamadım işin içinden. help ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ağızdan d harfi çıkınca hemen akp veya şakirt diye yaftalayanların yüzünden millet artık bu duruma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 mokoko said: ADAM! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 SEN ÖNCE POLİSLERE ZİL ZURNA SARHOŞ YAKALANACAĞINA BİR KERE DE NAMAZ KILARKEN YAKALAN ALLAHSIZ burda çok ince laf mı sokmuş yoksa gerizekalılığının açığa vurduğu bir cümle mi sarfetmiş anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 namaz kılarken yakalanmak ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Llama said: namaz kılarken yakalanmak ne lan Şöleki gösteriş yapacam diye kılmak olarak ta çevirebiliriz. Artistlik yapmaktır serhoş yakalanmak daha makbuldür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 niye yakalanıyosunuz abi ülkede namaz kılmak da serbest sarhoş olmak da, yeterki kendinizden başkasına zarar vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 "mustafa kemal" said: SEN ÖNCE POLİSLERE ZİL ZURNA SARHOŞ YAKALANACAĞINA BİR KERE DE NAMAZ KILARKEN YAKALAN ALLAHSIZ ... BÖYLE YAZDIM DİYE AKP Lİ OLDUĞUMU SANMAYIN .. AMA DİNİMİ ÖĞRETENE KÜFÜR EDENİDE AFFETMEM..BENİM GÖZÜMDE YAŞAR NURİ ÖZTÜRK NE İSE CÜBBELİ DE AYNI DİN VE DEVLET İŞLERİNİ BİRBİRİNDEN AYIRDIĞI MÜDDETÇE SORUN YOK.. Keşke cemaatçi yamağı olacağına akpli olsaymışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 piyalepiyale said: Ağızdan d harfi çıkınca hemen akp veya şakirt diye yaftalayanların yüzünden millet artık bu duruma geldi. yaklısın reis. bu AKP liler hep azınlıkta kaldı. Hep ezildiler. Böyle 50% nin baskısı hep eziyor bunları. çok mahalle baskısı görüyorlar. En çok HEPAR eziyor diyorlar. çok mahalle baskısı uyguluyormuş HEPAR lılar bunlara. baskı kuran ilk 3 parti şöyle hatta. HEPAR İP LDP önümüzdeki kurban 3 ü birleşip deveye gireceklermiş çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sdf adam onu dememişki dindar gözüken herkese akp damgası yapıştırılıyor demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 gündeme gelmenin yeni yolu akp ye critlemeye çalışmaktan geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 adam gundeme gelse nolcak lol emorage olmus o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Al birini vur ötekisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 cübbeli en azından komik ilyasta o da yok hem cübbeli de sex tape'te var ilyas ordan da kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 mani said: piyalepiyale said: Ağızdan d harfi çıkınca hemen akp veya şakirt diye yaftalayanların yüzünden millet artık bu duruma geldi. yaklısın reis. bu AKP liler hep azınlıkta kaldı. Hep ezildiler. Böyle 50% nin baskısı hep eziyor bunları. çok mahalle baskısı görüyorlar. En çok HEPAR eziyor diyorlar. çok mahalle baskısı uyguluyormuş HEPAR lılar bunlara. baskı kuran ilk 3 parti şöyle hatta. HEPAR İP LDP önümüzdeki kurban 3 ü birleşip deveye gireceklermiş çok sakat var. ne kafası lan bu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 SNA1L said: iyi demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bu İlyas Salman ne kadar itici ve man kafa bir adam yau. Cübbeli bundan daha sempatik valla. Koskoca adamsın, "Atatürk mezardan kalkacak ve hepinizin anasını belleyecek" nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 demeye gelmiştim ılyas salmanı o kadar sevmiyorum ki cübbeli haklıdır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar