Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilyas Salman

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

"Dilek Orcun" said:

dinime küfreden müslüman olsa dıye bir tabir vardır. İlyas salmanın kendine bile yararı yok , hayatında hiç bir başaraısı yok .. kesın kıskanmıştır hocayı ... Nede olsa cübbeli ahmmet hoca , azımsanmıyacak bir kitleyi arkasından sürüklüyor. yazık sana çiçek abbas :)
"Recep Macit" said:

Kendi durumlarını görmeyen butür insanlar topluma ancak zarar verirler.Allah korkusu olanlardan bir zarar gelmez ama böyle alkoliklerden negençlere nede ülkeye bi hayır gelmez
"Ebru Yavuz" said:

ilyas salman beyefendi kendi dizlerini dövsün..her kötü söz sahibine aittir.cübbeli hocam ve onun gibilerinin sayısını Rabbim arttırsın..Hocam Allah senden razı olsun..

"mustafa kemal" said:

SEN ÖNCE POLİSLERE ZİL ZURNA SARHOŞ YAKALANACAĞINA BİR KERE DE NAMAZ KILARKEN YAKALAN ALLAHSIZ ... BÖYLE YAZDIM DİYE AKP Lİ OLDUĞUMU SANMAYIN .. AMA DİNİMİ ÖĞRETENE KÜFÜR EDENİDE AFFETMEM..BENİM GÖZÜMDE YAŞAR NURİ ÖZTÜRK NE İSE CÜBBELİ DE AYNI DİN VE DEVLET İŞLERİNİ BİRBİRİNDEN AYIRDIĞI MÜDDETÇE SORUN YOK..
Sosyal ağlarda paylaş

"mustafa kemal" said:

SEN ÖNCE POLİSLERE ZİL ZURNA SARHOŞ YAKALANACAĞINA BİR KERE DE NAMAZ KILARKEN YAKALAN ALLAHSIZ ... BÖYLE YAZDIM DİYE AKP Lİ OLDUĞUMU SANMAYIN .. AMA DİNİMİ ÖĞRETENE KÜFÜR EDENİDE AFFETMEM..BENİM GÖZÜMDE YAŞAR NURİ ÖZTÜRK NE İSE CÜBBELİ DE AYNI DİN VE DEVLET İŞLERİNİ BİRBİRİNDEN AYIRDIĞI MÜDDETÇE SORUN YOK..

BÖYLE YAZDIM DİYE AKP Lİ OLDUĞUMU SANMAYIN

Ne sanacaksak? Neysen o sun diyecem nickte mustafa kemal olunca çıkamadım işin içinden. help !
Sosyal ağlarda paylaş

"mustafa kemal" said:

Keşke cemaatçi yamağı olacağına akpli olsaymışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

piyalepiyale said:

Ağızdan d harfi çıkınca hemen akp veya şakirt diye yaftalayanların yüzünden millet artık bu duruma geldi.

yaklısın reis. bu AKP liler hep azınlıkta kaldı. Hep ezildiler. Böyle 50% nin baskısı hep eziyor bunları. çok mahalle baskısı görüyorlar. En çok HEPAR eziyor diyorlar. çok mahalle baskısı uyguluyormuş HEPAR lılar bunlara.

baskı kuran ilk 3 parti şöyle hatta.

HEPAR
İP
LDP

önümüzdeki kurban 3 ü birleşip deveye gireceklermiş çok sakat var.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

piyalepiyale said:

Ağızdan d harfi çıkınca hemen akp veya şakirt diye yaftalayanların yüzünden millet artık bu duruma geldi.

yaklısın reis. bu AKP liler hep azınlıkta kaldı. Hep ezildiler. Böyle 50% nin baskısı hep eziyor bunları. çok mahalle baskısı görüyorlar. En çok HEPAR eziyor diyorlar. çok mahalle baskısı uyguluyormuş HEPAR lılar bunlara.

baskı kuran ilk 3 parti şöyle hatta.

HEPAR
İP
LDP

önümüzdeki kurban 3 ü birleşip deveye gireceklermiş çok sakat var.

ne kafası lan bu ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...