Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Malibu said: Sırf ters mühendislik yapıp rıdvanın nasıl bir teknikle çalıştığını öğrenmek için ben de yaptıracam bi kanvas :D Ne zor işmiş yahu zahmeti coktur ya bizim isin, bi ara gel gosteririm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ginaly said: http://i.hizliresim.com/0l6J68.jpg Karşim eline sağlık, Yengen de cok begendi. guzel olmus guzel http://i.imgur.com/2k9nrUz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Rıdvan, canımcım benim derdim başka. Elimde A3 baskılar var, ben bunları çerçevesiz duvarda sergilemek istiyorum ama duvara yapıştırıp piç etmek de istemiyorum. Çerçeve de istemiyorum, nasıl çözebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ginaly said: http://i.hizliresim.com/0l6J68.jpg Karşim eline sağlık, Yengen de cok begendi. çogzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 stimpak said: Rıdvan, canımcım benim derdim başka. Elimde A3 baskılar var, ben bunları çerçevesiz duvarda sergilemek istiyorum ama duvara yapıştırıp piç etmek de istemiyorum. Çerçeve de istemiyorum, nasıl çözebiliriz?karton kes arkasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 karton olmuyor, güneşi yiyince yamuluyor. ince sunta üstü plexiglass falan bakıyorum da istediğim ölçüde kesecek yok buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 şu tarz kullanıyorum ben posterler için http://www.ikea.com/ie/en/products/decoration/frames-pictures/flinka-rimless-frame-with-clips-art-10228564/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 stimpak said: Rıdvan, canımcım benim derdim başka. Elimde A3 baskılar var, ben bunları çerçevesiz duvarda sergilemek istiyorum ama duvara yapıştırıp piç etmek de istemiyorum. Çerçeve de istemiyorum, nasıl çözebiliriz? Dekota uzerine cift tarafli bant (kirmizi olani. Koctas'ta falan bulursun abi) ile tutturabilirsin. Tekrar basma, bastirma imkanin varsa mat folio uzerine baski, dekotaya da sivama. En uygun fiyatli ve dayanikli cozum simdilik bu abi. Dekotayi da 70x100 plaka olarak al evde maket bicagiyla kes. Malzeme biraz serttir parmaklarina kramp girer soyleyeyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 tekrar bastırma imkanı yok ya, geri dönüştürülmüş kağıda baskı elimdekiler. dekota'ya bakayım. Daha dün Koçtaş'a gittim, bilseydim sorardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Raphaelesque siparişini veren benim, diğerleri gibi nefis yapmazsan denize atarım bak UYARIYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Rıdvan karşim döktürmüş yine. http://i.hizliresim.com/ALOoDq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 oha baya iyiymiş lan bi bakayim şu sitesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 valla gecenlerde yine siparis verdim ridvana makinalari yenilemis.eski siparisimden cok daha guzel oldu simdikiler.ve sagolsun gayet uygun fiyata ve kargofree oldu.sagolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Habire teşekkür ediyoruz ama adam yörünge dışı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 sticker/decal filan yapabiliyormuydu bizim heval? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Bu ibnenin bana borcu vardı ama ne kadar unuttum. Gidip kanvaslarını yırtayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 rid1lar olmez sadece sekil degistirirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 peregrin rıdvan mıydı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 ohooo, günaydın. açsanıza abi adamın banını. fener'in iddiası kalmadı, forumda kavga edecek trabzonsporlu da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 rid1 sayesinde peregrin sahinini ogrenmis oldum biji hewal rid1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 sipeyskeyk said: Bu ibnenin bana borcu vardı ama ne kadar unuttum. Gidip kanvaslarını yırtayım. Gitsen noolcakki? Hatunla 3 defa tukkanina gittik bi kere bile yoktu tukkanda. Benim hatun da eaah dedi vazgecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 hatunu one a goturmek..?? niye ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Adam evleniyo bu ara zor bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 dana22 said: hatunu one a goturmek..?? niye ki.. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Laurelin said: sticker/decal filan yapabiliyormuydu bizim heval? Yapıyor da yapmıyor. 150 mail attım 1'ine döndü allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar