Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 e ben oradan geçiyorum zaten hep fsd; dikkatli bakmayınca görmüyor demek insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sonra esnaf neden iş yapmıyo, neden insanlar süpermarketlerden alışveriş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 monoscope said: kargosu ne kadar tutar istanbula ortalama olarak 70x90 2 tablo 32 küsür liraya gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 zipzip said: ben tablo yaptırcam dedim, yaptırmadım, tişört bastırcam dedim, bastırmadım.borcum ne kadar? hesabı bölüşelim mi, ben de aynı şeyleri yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ben yaptırıcam da üşengeçlikten gidemiyorum ki.evin de dibi sayılır ha.tişört baskısı çok kaliteliymiş de, havalı baskıymış da...bi gidp göremedim adam nasıl baskı yapıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 monoscope said: kargosu ne kadar tutar istanbula ortalama olarak 2 üründen sonrasının kargosunu ben karşılıyorum. kargodan muazzam indirimim var, artık çok ucuz tutuyor 8-10 sostizm said: Aynalı büfe'ye yakın mı yeriniz? Doğru mu anladım? aynen, aynalı büfenin arkasındaki otopark'a bakan taraftayız. zipzip said: ben yaptırıcam da üşengeçlikten gidemiyorum ki.evin de dibi sayılır ha.tişört baskısı çok kaliteliymiş de, havalı baskıymış da...bi gidp göremedim adam nasıl baskı yapıyor diye senin kulağını kesip boynuma kolye yapıcam yakında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 olm musteri odakli calisiyorum dedigin direk tehdit etmek mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 anaa ben buraya koymayı unuttum. bir resmim vardı, çekerken hoşuma gitmişti biraz karanlık olsa da. Rıdvan sağolsun baya ilgilendi. sonuç beklediğimden de iyi. napın edin Rıdvan ile çalışın bu işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bir fiyat alabilir miyim acaba? şunu kaça yaparsın? kargo dahil bir fiyat verebilirsen sevinirim. şehir mersin. http://pmcvariety.files.wordpress.com/2013/06/columbia-pictures-logo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Sallanmamak on so many levels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 İngilizcem ne kötüymüş ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 let me teach my best english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 MrLevie said: anaa ben buraya koymayı unuttum. bir resmim vardı, çekerken hoşuma gitmişti biraz karanlık olsa da. Rıdvan sağolsun baya ilgilendi. sonuç beklediğimden de iyi. napın edin Rıdvan ile çalışın bu işte=) Eyvallah abi tesekkur ederim :) iyi günlerde kullan ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Yılbaşı İndirimi Yaptık! http://i.imgur.com/bgEKJ9S.png 31 Aralık'a kadar, BakBakayım.Com'dan alacağınız her üründe (kanvaslarda güzel indirim oluyor sdf) patiye özel olarak %25 indirim uygulanacaktır. 100 TL üzerine ücretsiz kargo, 100 TL üzeri alışveriş yapan Card Finans sahiplerine 2-8 taksik arasındaki alışverişlerde +4 taksit yapılacaktır. Kendi İstediğiniz Resmin Kanvas Tablo Olması için Tıklayın kupon kodu: paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Hoba, kullanırım ki ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 benim tshort vardi unuttum ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Tisortun sezonu kapandi ya la :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 huudi bastırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 rıdvan bebeim sen şimdi tişörte basıyorsan yastığa çarşafa da baskı yaparsın. http://cdn4.nerdapproved.com/wp-content/uploads/2012/09/ugh.jpeg bu ekolden bi yastık kılıfı isticem senden. yapabilirsin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Aşk yastığı mı isticen lan? Çakaaal ^_^ imamizer said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 yok daha farklı planlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Dostum ben de çarakterimi yastık yaptırmak istiyorum. Yapabiliyor musunuz aceba? http://img526.imageshack.us/img526/4706/knightonline2007070908fg2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 cok efsunlu bakıyo. zihinsel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 imamizer said: rıdvan bebeim sen şimdi tişörte basıyorsan yastığa çarşafa da baskı yaparsın. http://cdn4.nerdapproved.com/wp-content/uploads/2012/09/ugh.jpeg bu ekolden bi yastık kılıfı isticem senden. yapabilirsin di mi? yapıyorum abi de, bu boyda değil 38x38 cm yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar