escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yine başarısız espriler bu redle harir haxball dışında cok kötü dsrf
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 MrLevie said: termometre=) nope, chuck testa
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 GwindonSurion said: nope, chuck testa badının ahlagsızlığını alman!!!
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers.
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ya varya yeter artık!! abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ciddenn beni cıldırttınız en sonunda cıkın dolaşın birtaz da bana burda wot döşetmeyin ya türkiyeyi tanıyın az aletleri tanıyın yeter ya
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Aleti soran sensin kardeş.Emeğine sağlık.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 escape said: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/296382_258827004161635_100001030120629_790460_2008781530_n.jpg bu fotoğraftaki merak konum; eğerki bu fotoğrafı sen çektiysen hani burda aleti göstermek için, neden sadece aleti çekmedin, oradaki nescafe bardağı ve içindeki yapay çiçekimsilerin işlevi nedir, "neblim koydum öyle denk geldi" ise cevabın, yemezler çünkü öyle bi denk geliş yok. NEDEN?
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Aletin orjinal yeri orasıdır.Çocukta acaba çiçekle bir ilgisi var mı yokmu çiçeğin nabzını mı ölçüyor diye sormuştur abisi yüklenme bu kadar çocuğa.
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Radyasyon ölçüyomu diye yaprak su fln almış hane değerleri ölçücekmi diye, ama bunu böle düşünmemizi istediği için yapmışta olabilir. Ama belkide bu kadar göz önüne sokması bizi böle düşündürüp gerçekten radyasyon ölçtüğünü anlamasını, anlamamızı istemesi olabilir.
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 kardeş fotoğrafa dikkatli baksaydın fotonun altındaki sayıları görür ve bunun facebooktan alıntı bir foto oldugunu anlardın. zira ben niye tutup böle bişi cekip facebooka koyim. 2. zira escape faktörünün her alanda oldug gibi bu alanda da bir püf noktasının oldugunu ve diğer bir zira, legend of escape in "facebook fotoğraf numaralarından fotonun nerden paylaşıldıgını bulma" olayını yani paylşatıgı toto'yu kurcalar fotoyu bulur ve fotoğrafın bi fanpage den cekilmş oldugunu anlardın. eheheh
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi adam kendisi fotoyu çekip, fanpage'e koyup sonra da ben yapmadım diyo ya.. çok ayıp bişi bu
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Akhlaur said: Aletin orjinal yeri orasıdır.Çocukta acaba çiçekle bir ilgisi var mı yokmu çiçeğin nabzını mı ölçüyor diye sormuştur abisi yüklenme bu kadar çocuğa. niye "cocuga"?
escape Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 oha ya dasaaa beni gün aşırı hayal kırıklıgına uğratmaya devam ediyorsun..
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 mesela bu postunda escape'in bir motto oldugunu empoze etmeye çalısıyor cümle aralarına buda herzaman ki gibi efsane escape postlarından olabilir gibi laflar ile. halbuki böle bir şey yok, bu sosyolojide insanlara yavaş bir biçimde subliminal mesajlar ile istenilen şeyi insanlara empoze etme yöntemidir. Ama yemezler. sende herkes gibi üyesin.. kız olsan nese.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 escape said: oha ya dasaaa beni gün aşırı hayal kırıklıgına uğratmaya devam ediyorsun.. dedi celsius u bilmeyen adam °C abi..
Ren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 abi bu konu.. http://1.bp.blogspot.com/_T_JachDW9ag/Sv2E_-e2bcI/AAAAAAAADLg/emhvVf47FLs/s800/imagesgo-on-without-me_small.jpg
Öne çıkan mesajlar