Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kartonpiyerden duvar, içinde gezinen canlılar, merak, ceren ve termal kamera


roket adam

Öne çıkan mesajlar

merhaba güzide paticiğimizin ali ağaoğlusuları,
şimdi ben yeni bi eve taşındım barzo izmitte. haftanın 4 günü falan buradayım. evdeki odamın dış cepheye bakan bir duvarı bildiğimiz kartonpiyer alçı gibi yumuşak bir maddeden yapılmış ve parmağı tıklatınca gelen tık sesinden anladığım kadarıyla içi boş. buna ek olarak duvara yumruk atınca duvar göçüyor (evet denenmiş ve tekrar kapatılmış gibi) ev de tahmin edebileceğiniz gibi toki'nin kağıt apartmanlarından.

şimdi efenim bazı saatlerde içeriden sanki ufak ayaklı bir hayvan kardeşimiz koşturuyor, yürüyormuş gibi sesler geliyor. seslerin tonu ve sürekliliği aynı bir farenin yürüyüşü gibi, hızlı birkaç adım, duraksama ve tekrar hızlanma şeklinde. ev ahalisi mühendis adayları olarak yaptığımız değerlendirmelere göre içeride fare olmalı.

şu aşamada aklıma hiç bir şey gelmiyor. öğrenci evi ahalisi olarak mala bağladığımız için bir de buraya sorayım dedim. kartonpiyere üstten gömüp aşağı fare zehiri atma fikri geldi aklımıza ama ölürlerse leş gibi kokarlar diye korkuyoruz. ayrıca dış cephe ile iç kartonpiyer arası yatay düzlemler var mı onu da bilmiyoruz.

yorumları merakla ve şiddetle bekliyorum efenim.

termal kamera (edit: kamera kısmı ilgi çekmek içindi) bulsak farenin varlığını kesin anlarız gibi geliyor, nereden kiralarız bu mereti? onun dışında dış cephe ve kartonpiyer arası düzlemler borular var mı bilmiyoruz, bunu tespit etmek için ne kullanılır hiç bi fikrim yok.

gördüğünüz gibi her türlü fanteziye açığız. teşekkürler efenim.

ekleme: farenin kartonpiyeri delip içeri girmesi mümkün müdür acep? bekleyip bekleyip, bir gün 30 takım arkadaşı içeri dalarsa boku yedik demektir çünkü, zira ev çok temiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alçıdan geçmez termal kameradan göremezsiniz. Ne kadar alçıpan da olsa kağıt kadar ince olmadıkça ya da bir süre duvara yapışık kalmadıkça termal kamera o ısı değişikliğini algılayamaz. Alçıpan kalındır. Ne yapın, evin dışından köşe bir yerden biraz ekmek kırıntısı dökerek bir hat oluştur. Hattın sonuna un+kartonpiyer alçı karışımını bir kap içinde bırakın. (1/2 alçı ve un oranı ile)

Doldurulmuş fareleriniz olacaktır 2 dakika içinde. Ne kadar su içerlerse içsinler kartonpiyer alçı kurur...

Sonra dışarıda ölmüş fareleri ne yaparsınız artık bilmiyorum. Ama kabı biraz uzağa koyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o farenin kartonpiyer arasında geçtiği yerden bi erzak deposuna portalı yoksa aşağıya bi yerden inişi olması lazım ki beslensin salak. di mi?

bi yerlere fare zehiri koyun ve -çok anlamam onun için atıyorum- ulaşamadığınız yerlerde mesela mutfak dolapları üstünde, işte dolapların altında vs. dar yerlerde fare pisliği arayın.

bulursanız kral. oralara da fare zehri koyadım ben olsam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizim 2. kattaki eve girmişti bildiğin beton apartman dairesi.

kapan, zehir her bi boku denememize rağmen öldürememiştik. En son çare yapıştırıcı. Böyle gazete üstüne yemelik bişeyler koy etrafınıda fare yapıştırıcısı ile çevrele. Gece mutfakta falan bırak gelip yapışıyor zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...