ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Masquerade said: u mad bu resimdeki sarışın hatun kim? bi onun adı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 blow jobs o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Masquerade said: u mad Bill Gates abileri için kadeh kaldırmışlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 said: dunyayi 3 elma degistirdi. ademin elmasi, newtonun elmasi ve steve jobs un elmasi. huzur icinde yat face de böyle iletiler sardı ortalığı. ne mac ne de windows fanboy u değilim ama, steve jobs dünyayı değiştirdiyse bill gates dünyayı yarattı diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Oha yeni haberim oldu. Şaşırdım ya :/. Rip, topraa bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 goldbären said: lathspell sen de tam fanboymuşsun beaabi donanım bölümü kimlere emanet! fpsmiş pardon. Size göre tersini düşünen fanboy zaten. Adamı desteklemek için fanboy olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bu tartışmalar genellikle iphone/macbook vs sahipleri ve bunlara sahip olmayanlar arasında dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Telefona +18 alet diyenler çocuklarına kendi elleriyle verecek telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 olm yeni duydum koştum geldim anca pc başına nasıl öldü bu herif nesi vardıki? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 kanser eyids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 şu çok iyiymiş ; http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=NVtxEA7AEHg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 öldürdüler adamı :(( komplo bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 o ilk sayfalarda ne kadar kalitesiz ve kişiliksizce espriler yapılmış ya. ve şu insanlar bu tarz bütün üzücü durumlarda aynı tavrı gösteriyor ayıp lan!! ergenler gibi ortamda farklı olmaya calışmaktan başka bişi değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Ne kadar bilmeden konuşan bi halk olduğumuzun yine farkına vardım şu yorumlarla ya. Kimisi demiş "bi ayfon için ne bu kadar ağladınız", diğeri demiş bilmemne, aptal aptal şeyler. Ulan yazmadan önce iki araştırın okuyun ya, çok mu zor yani? Herifi ayfonumun hatrına sevmiyoruz, adamın vizyonunu anlamak için iki konuşmasını izlemek yeter. Hayatımda sık sık hatırladığım önemli sözlerin sahibi bi herif bu. Başarısı bir kere şans olabilir, 3 kere başarılı olan bir insanın olayı şans değildir arkadaşlar. Sizlere tavsiyem bir okumanız etmeniz. Adam hatasız demiyor kimse, stevefanboy'un önde gideni bayrak sallayanı da olsanız eleştirmek zor bir şey değil ki hatasız zaten olamaz. Ama bu genel olarak herifin hayat felsefesini ve hırsını gölgelemiyor "bence". Sosyalist tayfanın "ohş bi kapitalist daha öldü" demelerine zaten hiç bir şey demiyorum, o katıksız gerizekalılık. Steve Jobs veya bir başkası, fark etmez. Dünyada fark yaratabilmiş her insanı takip ve takdir ederim. Kişiliğime katkıda bulunabilmiş herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 R.I.P. Steve Jobs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 "roket adam" said: Steve Jobs veya bir başkası, fark etmez. Dünyada fark yaratabilmiş her insanı takip ve takdir ederim. Kişiliğime katkıda bulunabilmiş herkesi. hitler büyük adammış panpa erkenden görmüş engellemek istemiş siyonistleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yemeksepeti açılmadı mı gold. gdfhjg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Elma düştü yakalayan yaşar koşun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 goldbären said: "roket adam" said: Steve Jobs veya bir başkası, fark etmez. Dünyada fark yaratabilmiş her insanı takip ve takdir ederim. Kişiliğime katkıda bulunabilmiş herkesi. hitler büyük adammış panpa erkenden görmüş engellemek istemiş siyonistleri hitler de olsa olaya objektif bakacak olursak bir insan etrafına o kadar kişiyi toplyabiliyorsa ve o akıma ya da her ne boksa ona öncülük edebikliyorsa o büyük bir adamdır. anlatabildmmi göbekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 abi ben onu roketle geyik diye yazdım. arkasından öm atayım dedim adamın mesaj kutusu dolu. öyle havada kaldı trolken sahici oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 goldbaren, roket ve escape bi postta buluştu üstüme toprak atın lan gidiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 saçmalamayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 goldbären gereksiz postların adamısın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ahaha paticik bünyesinde komedyenlik kursu acılmış lan kermit falan açmış anlaşılan dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar