fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hangisiydi. ben lisede yemiştim 4 kişiydiler. ama bi de onları görmeniz lazım mekan : erzurum fiyat : bi şişe tendürdiyot + bir bandaj. tadı : damağımda
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hic yemedim. atmadım da. kotu bir durum oldugunda genelde konusarak halledebiliyorum sorunu.
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Bende yemedim daha. Kavga çıkınca "birbirlerini tüketsin salatalıklar" mantalitesi kullandım şu ana kadar. =/
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 o kadar üzülüyorum ki üzüntümü kelimelerle anlatamıyorum
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 müziğe yönelip bir şarkı yapasım var konuyla ilgili
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ilkokul 5 te yemiştim baya güzeldi acısı azdı biraz ama yine de tavsiye ederim yer : antalya fatih ilköğretim okulu
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 türkiye sınırları içinde hiç yemedim de yurt dışında yürüyen merdivenden dayak yemiştim bi seferinde, sabahı hastanede geçirmiştik fenaydı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 lise beden hocası niye hatırlamıyorum
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 lisede çok yediğimi hatırlarım,fazla atmadım ama attığımda da sağlam atmışımdır.en güzeli de 8 kişinin dalmasıydı sanırım.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 elime pimapen döşmişlerdi sıcaklığı hala avcumda
calimero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok denecek kadar az. Her kavgaya buradan arkadaşlarınızla gidiyorsunuz. Dalma kültürünüz yok. Kafa atma kültürünüz yok. Emaneti tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, dayak çeşitliliğine hazır değilsiniz. Dayak yedim diyeniniz de tatava. Her çeşit dayağı yedim diyo, ara sokakta bir balici dayağı yememiştir mesela. Alışılmış şekillerde yemiştir.
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 birebir dayak yemedim(attım) ama cok toplu kavgalarda bulundum lisede. birebir benimle kavga etmezdi kimse(likeaboss) toplu kavgalarda siyasi mevzular ya da "uyuz olma" mevzuları yüzünden cok kavga ettik. asla kız meselesi yüzünden kavga etmedim. ama o parkta 3 kişi arasında kalmıştım yine de yere düşmeden 3üne de hasar verebildim ama tabiki en cok darbeyi ben aldım.
knox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 fede said: hangisiydi. ben lisede yemiştim 4 kişiydiler. ama bi de onları görmeniz lazım mekan : erzurum fiyat : bi şişe tendürdiyot + bir bandaj. tadı : damağımda
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hiç kavga etmedim, anca itişme falan oldu geçen sene yurtta pehlivan vücutlu bi genç bana çok pis giricekti ama willpowerım ile ezdim
anaconda Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Ultima Onlineda çok dayak attım beyler çok da yedim şimdi dağılabilirsiniz bu mesajın üstüne.
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 lisede erzurumda değildin lan sen. lisede dayak yesen benim haberim olurdu, ben de yerdim.
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 tabii ki yemedim lan dayak. dayak yicek bi bünyem var mı lan benim
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 alman bi arkadasimiz vardi o dayak yiyince bizde yemis sayiliyoduk. gibi bisi olmus.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben de dayak yemedim hiç. bir kere tekme attım ama.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben de dayak yemedim hiç,1 seferinde izmir buca da gasp edildim pıçak cektiler onun dısında bir şey olmadı
Öne çıkan mesajlar