aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yav hic excelde boyle seyler yapmamistim onceden, simdi anlamadim olayi. 4 tane random sayi bulucam 0-100, ama bu sayilar birbirine bagli randomlanicak, hepsinin toplami 100 olucak filan, yaziyla degilde seyle anlatiim daha aciklayici olsun. f0,f1,f2,f3 sayilarimiz f0 >> f1 f3 >> f2 |(f0+f1) - (f0 + f2)| < Threshold1 |(f2+f3) - (f1 + f3)| < Threshold2 f0+f1+f2+f3=100 bunlari celllere seyapamadim, kafam yetmedi, her cell birbirine bagli olunca sasirdim. javada yazdim ama sonuclardan memnun degilim, excelde ne cikicak merak ediyorum, bi de graphlemem lazim excelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 /summondasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yazıyla anlatmaya çalışsana bi istediğin şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 anlatamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 milf diye okudum ya gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yapıyorum bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 milf diye okudm demeye gelmstm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 milf zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 normal excel fonksiyonlarıyla dediğini yapamazsın. ya randbetwwen kullanıp, sonra constrainti sağalayana kadar loop edecek bi vba kodu yazman gerekir, ya da excel içinde gömülü olan solver add-in'i ile lineer çözüm ürettirmen gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 aksam aksam ne milfi ya. dur daha kolayini soriim, 1 2 3 5 gibi sirali seyi nasil columnlara ayri yapistiricaz yav, hepsini direk ayni celle koyuyo. ne dertmis lan bu excel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 paso eşit çıkıyor bu be! http://cl.ly/1f143j08161x0q3J0V2B/New_Microsoft_Excel_Worksheet.xlsx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 aquila said: aksam aksam ne milfi ya. dur daha kolayini soriim, 1 2 3 5 gibi sirali seyi nasil columnlara ayri yapistiricaz yav, hepsini direk ayni celle koyuyo. ne dertmis lan bu excel. of yeto sorusu bu, text to columns kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ginaly said: normal excel fonksiyonlarıyla dediğini yapamazsın. ya randbetwwen kullanıp, sonra constrainti sağalayana kadar loop edecek bi vba kodu yazman gerekir, ya da excel içinde gömülü olan solver add-in'i ile lineer çözüm ürettirmen gerekir. valla macro istememiş ben de düz çektirttim ama her adımda çıkan sonucu almıyor, kaydetmiyor. çok düz üsttekini yapan süper gerzek bişi oldu. macro daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dasaaa said: paso eşit çıkıyor bu be! http://cl.ly/1f143j08161x0q3J0V2B/New_Microsoft_Excel_Worksheet.xlsx abi boyle bir milyor tane filan uretmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hah onun için işte macro yazıp sonra kaydettirmek gerek. sorum şu? bunlar paso aynı mı çıkmalı O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hayir, soyle seyler cikiyo javada yazdigimda mesela. 50 2 2 46 94 4 0 2 94 3 0 3 92 4 0 4 91 1 0 8 71 2 0 27 27 2 2 69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ginaly said: aquila said: aksam aksam ne milfi ya. dur daha kolayini soriim, 1 2 3 5 gibi sirali seyi nasil columnlara ayri yapistiricaz yav, hepsini direk ayni celle koyuyo. ne dertmis lan bu excel. of yeto sorusu bu, text to columns kullan. ehah eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 o f1 f2 f3'ler intecırsa nasıl bir milyor tane yapacan onu anlamadım. kaç tane çıkabilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 lafin gelisi bir milyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Boşluk yerine tab karakterit yazdır Kopyala Excele yabıştır ??? PROFIT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dasaa'nın koyduğu excel her seferinde toplam 100 olcak şekilde 4 sayı bulmayabiliyor senin grafiğini çıkarmak istediğin kısım bunun neresi? ne kadar data istiosun? ayrıca threshold kısmı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 milfli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 milf li diye girdim, ne çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 xaty said: dasaa'nın koyduğu excel her seferinde toplam 100 olcak şekilde 4 sayı bulmayabiliyor senin grafiğini çıkarmak istediğin kısım bunun neresi? ne kadar data istiosun? ayrıca threshold kısmı nedir? 500, 1000 filan, bi yerden sonra zaten tekrara bagliyo haliyle. threshold benim gotumden uydurucam herhangi bir sayi, 3-5 filan cok buyuk olmicak bisey. dagilimin 3d plotunu seedicem iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 escape said: milf diye okudum ya gece gece Demeye geldim. Denmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar