nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 nette denk geldim ne zamandan beri bu modelini istiyorum,fiyatı anormal ucuz çakma mı kıllanıyorum bir bakar mısınız link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bariz çakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 o site baya kolpa bişeye benziyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi bak senin gözlük nerde karşıma çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 SAKIN! Bende bugün şans eseri Davidoff parfümlere bakarken buldum kendimi aynı sitede ve biraz araştırma sonucu tamamen dolandırıcı olduklarını farkettim. İletişim bilgileri yok, telefon, adres yok, gönderilen ürünlerde sahte. Alışveriş eden herkes bundan şikayetçi. Birçok kişi dava etmiş ama siteleri neden hala aktif anlamış değilim. Bunların birde Outlet bilmemne diye bir siteleri daha var o da aynı. Siz siz olun böyle sitelerden kapıda ödeme dışında sakın ola birşey satın almayın. O ürünü de kontrol edip o şekilde teslim alın ve şirketide biraz araştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 http://www.gozlukdenizi.com/ abi al burdan bak gözluge.. ucuza bulursun.. ben wayfarer 2140 almıstım 240 mi 270mi ne vermstim burda 450lira fiyat cekiyorlardi bana baya karliya geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kızılay dağıtıyor o gözlükten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bi de 18344235 yıl öncesinin modeli o gözlük artık. 50 TL bile fazla :D wayfarer çok iyi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 tom ford iyi edıt: fiyatı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 küheylan said: abi bak senin gözlük nerde karşıma çıktı. sen o siteye tikladiktan sonra, cookini okuyup ona gore reklam veriiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 saç-sakal çıkarma ne alaka ki o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yanındaki kodu aratınca sadece kendi sitesi çıkıyor. DSYH02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ve gozunu para hirsi burumus!!!!birbirbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 50 liraya orjinal raybanı fabrikasından alamazsın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Netten alcaksan markafoni trendyol gibi bilinen sitelerin indirim yapmasını bekliceksin ki rayban sürekli indirime giriyo o yerlerde ancak 50tl değil tabiiki en az 200ü oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hatta limango'da var şu an, 300-380'e falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bu topicte o kadar çok yanlış şey var ki. Tek eksik kara veba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Fin said: kızılay dağıtıyor o gözlükten Kızılay asıl şu modelden dağıtıyor sanırım, üzülüyorum hipsterlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://islandsurf.com/images/products/trigger/RB3211-0132-0038G-ray-ban-RB3211-XL.jpg yakışana en iyi şu tip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Kulakları da uzatırsa bir uzay mekiği yapabilecek beyne sahip olur heralde onu takan. O ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi çerçevesiz gözlük en iyisi ya. raybanin öyle bi modeli vardı da hatırlayamadım şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 evet hakkatten sıkı çakma gözlük gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 şundan var bendede güzel hoş iyi edit: daha iyi fotosunu koyayım dedim ahahah neyse tıklayıp bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 http://www.markafoni.com/campaign/ray-ban-02/erkek/ rayban'de indirim var bakın sonra niye söylemediniz bıdı bıdı demeyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar