Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dualcore dual gpu, daha uzun pil omru, daha iyi camera, 1080p cekim, en hizli camera, 8 mpx.. yani bilmiyorum ama su linlerden girip bak be anacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hopppaaaa assistant geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 :) güzelmiş 4S beklediğimden cok daha sağlam alet cıktı acıkcası. 5i acıklamayacaklar herhalde ama 5te daha ne ekleyecekler merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 hayır daha fazla bok atamayacağım... fakirim belki de otuz sene kesintisiz çalışmam gerekiyor bir iphone alabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 applev0dka said: escape said: escape said: şimdi 4s'nin 4ten tek farkı işlemci mi? :( abi cok sakat var bizde cok sakat var yok olm onun için yapmadım onu. 4s deki tek farkın ben işlemci oldugunu sanıyodum şimdi saydı adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kanuni said: Loxias said: 3 aydır galaxy s2 kullanıyorum. açıklanan her şey ve daha fazlası var. heyecan yapmadı bende bende kullaniyorum ama sanirim baska sey kullaniyoruz bok gibi alet :) hadi o kadar ezmiyim de iphone 4 den sonra iphone 4 u aratiyorsa bir sorun var demektir bu alette. ne pili pil ne fotograf cekimi eglenceli vs. pil konusunda gerçek multitasking, flash vs girince kısalması normal. deli gibi app peşinde koşan biri değilim. telefonu ilk aldığımda hepsini yükler (iphone da da aynısı oldu) sonra yüzüne bakmam. başlıca kullandığım 2-3 app var onlarında android i var zaten. app konusunda sıkıntı var android de bence. işe yarıyan olsada iosdaki kadar tasarım, kullanılabilirlik kasılmış appler yok. aynı windows vs mac gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 calimero said: acaip aggro çekeceğimi bilerek söylüyorum. Lan manyak mısınız olm?! Sanki beleş vericekler yeni çıkan ürünü, gören de "this reaally changes everything" sanır. bataryasını küçülttük, ekranını büyüttük diye fiyatını ikiye katlayıp kakalıcaklar işte. klasik apple, ne bu kadar heyecan yaptınız anlamadım ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 sırf ios dan sıkıldığımdan android e geçtim ben. iphone 5 çıkana kadar android den de sıkılırım muhtemelen. iphone 5 i deneriz artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 gercek ultitasking yok androidde yalan o is. birak bakalim bir oyunu hizla giderken nasil geri gelecek. ayni ios daki gibi pause ediyor. veya video izle arkaya at gene duruyor. gercek multitasking falan degil onlar. sadece acik programlari pause edip arkaya koyuyor bu ayni ios. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 fiyatı söyliyim ben size: 2.8k+ ayrıca forumda herkes zenginmiş be arkadaş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 herkes değil lan biz fakiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 android çok yavşak bence ios delikanlı 6630 için symbian güncellemesi falan duyurdu mu nokya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Cok guzelmis de 4s almami gerektirecek bisi yok benim icin ya. 4 ucuzlasin da 4 alayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 4 sahipleri için upgrade etmeye değer bişi yok "bence". Ohh, param cebimde kaldı KDJŞSFLKJKİA,DMPü,-r23kcğl Asistan türkçe gelirse üzülürüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dusuncelihayvan said: android çok yavşak bence ios delikanlı 6630 için symbian güncellemesi falan duyurdu mu nokya? android tek bir cihazda çalışmıyor ki? hangisinde yavaş mesela? bence de iphone 2g çok yavaş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 1.5kya düşermi 4? 32gb :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kanuni said: gercek ultitasking yok androidde yalan o is. birak bakalim bir oyunu hizla giderken nasil geri gelecek. ayni ios daki gibi pause ediyor. veya video izle arkaya at gene duruyor. gercek multitasking falan degil onlar. sadece acik programlari pause edip arkaya koyuyor bu ayni ios. örnekler kötü be oyun ve video arkada dursa daha iyi değil mi zaten? hani multitask gerektiren daha hakiki bir örnek geliyo mu aklına. (platform farketmeksizin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ihpone 4 sahipleri için değil bu telefon yav sanki diğerleri için :) Buarada ben fiyatın yaklaşık aynısı olmasını bekliyorum.(US için) Bir de 4S diye tanıttıkları şeyin tasarımı değişse iphone 5 diye net satarlardı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 siri iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya ali agaoglu falan cıkıp gelse şu foruma şu topikteki bütün gençlere iphone 4s yaptım olacak ehehe gibi bişiler dese ne gzel olur ya. sağlı sollu uzun sutunlar halınde reklamını yaparız o zaman dimi adamın şirketinin dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 yok ki zaten gercek multitaskinglik bir olay cep teleofnunda, ben androidde veya diger herhangi bir platformdaki multitaskingden bahsediyorum. yani gercek mt diyorlar aliyoruz hep ayni. zaten kic kadar alette mt lik ne yapilabilir bilemiyorum herhalde 1000 de 1 lik kisi kullaniyordur ne yapiyorlarsa artik. sende varmi bir ornek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kesinlikle iphone 4 satılıp bu alınmaz deli gibi paranız yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ulan sirf 5 deil de 4s tanittiklari icin hisseleri deger kaybediyor. Insanlari anlamak guc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ağaoğlu tişortuyla dolaşırım 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 saçma ben ona iphone vereyim o benim tişortumu giysin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar