MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 DoruK said: valla hiç silmeme gerek kalmadı 1-2 deneme yanılmadan sonra, android bu konuda çok başarılı. gerçi google'ın önceden kullandığı teknolojisi sanırım. biraz trt türkçesiyle konuşmak gerekiyor sadece. ayrıca her eline alanın istisnasızilk söylediği şey "al şu takatukaları takatukacıya.." ile "siz çekoslovakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız" zaten onları direk anlıyo bu sazanlar kesin bunu dener diye ilk onları eklemişler sanırım dsfds. olum kullandığın app'ın adını da söyle bari=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ...dediğim gibi benle laf ve küfür yarışına girebilsin neyim var neyim yok satar alırım o telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 MrLevie said: DoruK said: valla hiç silmeme gerek kalmadı 1-2 deneme yanılmadan sonra, android bu konuda çok başarılı. gerçi google'ın önceden kullandığı teknolojisi sanırım. biraz trt türkçesiyle konuşmak gerekiyor sadece. ayrıca her eline alanın istisnasızilk söylediği şey "al şu takatukaları takatukacıya.." ile "siz çekoslovakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız" zaten onları direk anlıyo bu sazanlar kesin bunu dener diye ilk onları eklemişler sanırım dsfds. olum kullandığın app'ın adını da söyle bari=) app. gerekmiyor sanırım, gerçi modelden modele değişiyodur tabi. klavyedeki mikrofona basıp konuşuodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 alala bende yok. sanırım cyanogen olduğundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Eski kullandığım rom'da vardı, şimdikinde yok. Ek olarak seçmiştim onu yüklerken, hatta Türkçe algılama desteğini falan da seçmiştim. Yazı yazarken klavyede mikrofon çıkıyordu, ayarlarda da voice input kısmında görünüyordu. Ama şimdi bende de yok.. Araştırıyım bakıyım, bulursam yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 google voice search yükleyince düzeliyomuş ama benim DesireZ'e yüklenmiyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Sirf isinize yaramiyo yada baska sekilde kullanmayi tercih ediyosunuz diye gereksiz olarak görmeye gerek yok. Netice olarak herkesin kendine göre bi hayati var, voice control olayi "sadece otobusteyken olur" gibi bisey yok. Ben mesela hic otobuse binmiyorum, araba kullanirken baya kullanisli bisey bence. Onun disinda nebiliyim kosarken olur, yururken olur, calisirken olur, illa insan icinde olmasina gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Buarada Steve Jobs RIP :( Anasayfadanda doğrulandı haber. Bekleniyordu zaten ama üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 viral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Valla ben de şimdi okudum zamanlamaya bak adamdaki ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 oha lan adama vedayı bile apple edasıyla sade bir doğum ölüm tarihleri ile yapmışlar, gerçi fazla söze gerekte yok ya.. Ama beklenen bişi dahi olsa çok üzüldüm be, rip demek kalır artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 MrLevie said: google voice search yükleyince düzeliyomuş ama benim DesireZ'e yüklenmiyor arkadaş.marketten go keyboard + tr plugini yüklersen türkçe swype ve voice recog. olayı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Korax said: Ben mesela hic otobuse binmiyorum, araba kullanirken baya kullanisli bisey bence. Araba kullanırken telefonla mesgul olan adamla tartısacak birsey yok zaten. Ama yine de gereksiz oldugunu iddia ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bence degil agalatör, arabadanda ziyade ben tembel bi adamim, severim yani "sunu yaz, bunu yolla, sunu hatirlat" falan diye söylemeyi otururken aklima gelince, yada kostururken falan ehue, yoksa "toplum icinde yapam acaip cool olam" diye degil hani. O degilde steve jobs'a harbi uzuldum lan, adam tanitima kadar kendini kastimi naptiysa, ertesi gunu gitti yazik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Toplum icinde yapınca cool olmassın ki abi. Toplum icinde zaten kimse bana telefona bisiler soylettiremez. Durakta beklerken, telefonu agzıma yaklastırıp "yarın saat 3'teki toplantıyı ajandaya ekle" diyemem. Komik olur. Baskası yaparsa da eleman ucmus der gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Iste bende onu diyorum zaten, onu yapmak bildigin amelelik zaten :) Sadece "bu siri zimbirtisini kullanmak = gösteris = kullanani yadirgarim" diye odaklanmaya gerek yok. "Körlerin kullanimi disinda gereksiz" dediginiz icin diyorum, sig dusunmeyin abi. Kimine cok gereksiz oldugu gibi, bi cogununda cok isine yaricak hani demek istedigim o, neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Denemeden bilemeyiz belki acaip kolay bir sistem ve gayet kullanışlı veya bok gibi bişi olabilir hele bi gelsin yorumlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Direk konuşmaya başlayınca algılıyor mu alet? Önce telefonu alıp, tuş kilidini açıp, ilgili yere gidip, tuşa basıp mı konuşmak gerekiyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 home tusuna ya da kulakliktaki tusa basili tutuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 benim dediklerimin yarısını anlıyor, yarısını anlamıyor. Bu yukardaki satırı okudum, şunu çıkarda: seni sevdim gerisi cengiz han yaramaz ya. ben konuşamıyorum ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ölünün arkasından konuşulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 heceleyerek konuştum şimdi, anladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bidk gergede 4s mi var suan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Yok ya, Android'e konuştum ben. 2 sayfadır konuşuluyor Android'in konuşarak mesaj yazdırma, komut verme şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 devrim geliyor http://www.youtube.com/watch?v=-0kDcUEDfmY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar