Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jöle, Wax, Dax vs tavsiye

kozalak

Öne çıkan mesajlar

krem seklinde olmayanlardan kullan. cok az sürsen de yatistiriyo.
o da olmadi sac köpügü.
ya da iste elidorun o kremlerinden.

ben gecen mesela su sarikiz in sodali conditioner hair spraylerinden aldim, bi sürü islevi var. hem besliyo hem yatistiriyo daha kolay sekilleniyo faaalan.

ha ayrica yeri gelmisken söyliyim sodayla yikayin yüzünüzü, cok iyi geliyomuooos. kadin programina döndüm :(
Sosyal ağlarda paylaş

bende soracaktım. Şöyle jole olmayan, hem saçı hafif düzgün tutacak, hem tutarken besleyecek kremler var mı? Dışarıya cıkınca böyle kafada beyaz beyaz lekeler bırakmayacak bişey. Jole, saç bakım kremi aramıyorum kesinlikle. Nivea tarzı bişeyler.

nil'in anlattığı tarz
Sosyal ağlarda paylaş

Yakın bir arkadaşımdan öğrendim, gittim aldım çok da memnun kaldım: Clay Wax denilen bir hede var. Tavsiye ederim; tabi saçın cinsine bağlı. Benim dümdüz ve ince telli saçlarım var, şahane oluyor, hem elektriklenmeyi alıyor hem jöle gibi kurumuyor, saçı kırmıyor. Varlığı yokluğu belli değil, gün içinde saçını düzeltebiliyosun elinle, o an şekil alıyor tekrar.

Bunun dışında saç tipine göre başka waxlar kullanabilirsin tabi, bence bi kuaför malzemeleri satan dükkan bulup orda araştır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm Clay wax... Ben kırmızı dax kullanıyorum oldukça sert ama pek memnun olmuyorum çünkü ısıya bağlıyo eriyolar verdiğin şekil ilerleyen saatlerde bozuluyo...

Edit: Eksi sozlukte osis'i çok övmüşler bende merak ettim şimdi saçını diken diken yapanlara hangi osis'i önerirsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Lord_Argos said:

Hmm Clay wax... Ben kırmızı dax kullanıyorum oldukça sert ama pek memnun olmuyorum çünkü ısıya bağlıyo eriyolar verdiğin şekil ilerleyen saatlerde bozuluyo...

Edit: Eksi sozlukte osis'i çok övmüşler bende merak ettim şimdi saçını diken diken yapanlara hangi osis'i önerirsiniz?

2011'den beridir içimde ukteymiş. Aldım ama biraz pahalı sanki. Bumudur o övülen OSIS?

http://i.imgur.com/65coGuR.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...