stimpak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 topiğin başlığının "0ne, mesaj atacağına buraya yaz " olarak değiştirilmesini talep ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 bilmiorm ama ii yapmıosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 tamam fransadasın,tamam tel in çalışmıyor, tamam internetin yok sürekli bakamıyosun.. AMA insan bi msj atar bi şekilde whatsapp dan face den ordan burdan.... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 egobar doludur henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 stimpak said: topiğin başlığının "0ne, mesaj atacağına buraya yaz " olarak değiştirilmesini talep ediyorum asdfa hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Çogzledim. Okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Açsana len teli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 TELLİ TELLİ TELLLLLLİ ŞU TELLİ TURNA!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 1 haftada 1689 mesaj yolluyosun, işyerime ziyaretime geliyosun, senden hoşlanıyorum diyince; arkadaş olarak görüyorum seni diyosun. fak yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bişi ol git deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Erkek arkadaşın olmuş hala bana seni çok özledim diyebiliyorsun. Nasıl bişi olmuşsun sen öyle yaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Miktin belamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Abv Burcu ya. İnsan iki birşey atıştırır ya da ne bileyim dişini falan fırçalar. Burnumun direği kırıldı ağzının kokusundan sabah sabah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bari benden ayrılıcaktın, banada haber verseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bide hiçbişi olmamış gibi konuşuyosun ya, ağzını öpesim geliyor -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Hehehe düşünceli ve karizmatik olmaya çalışırken sıçırttırdım galiba hehehe kusura bakma.Vallahi doğumgünlerini aklımda tutamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bak o doktor cocuk fena yaziyo sana arkadas kanka ayagi fln.. cok sinirime dokunuyo gidip cokecem bogazina! ama bana noluyo dimi, daha aramizda biaey yok ki :( don artik avrupalardan da olsun biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Kalk ulan saat 10 oldu hala uyuyorsun daha çıkıp adalara gitcez oooooooooooooooof of !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 çok boşsun keske seni silsem hic tanimamis olsam senelere yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 said: bence kalbini değiştir, orada başka renkli bi dünya var(; bu uzuntun bı fili bile devirebilir Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bayram mesajını öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 rüyalarda buluşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 ÇOH UYKUM VAR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 seviorum lan işte seni ne dedikodusu olcak ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 moskito 3 yıllık sevgilimde ilk flirt ayaklarına çok beraber takılıyoruz dedikodu olucak demişti. Ayak yapıyor adını koy dıyor bence bu daha cok buraya yazıcagına ona mesaj at gibi bişi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar