kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 çıkacak zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 gruptaki takımlar da nasıl leş ise artık bu kadar kötü trabzon cska'yı yenerse en kötü uefa'ya kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ilk 2 haftayı lider tamamlamış başka türk takımı var miymiş acaba merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yine bir trabzon maçı topiği ve yine fenerlilerin kıskançlıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 fenerli değilim ben,ki trabzonun çıkmasını da isterim ama başka maçları izledik galiba.trabzonun oyunu ortada.iki maçta iki gol var, adam gibi organize 2 gol pozisyonu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 helal olsun trabzon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 İyi olmamış kendi sahasında berabere kalması =( bare cska yı trabzonda yense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cska iyi bir takım değil ya, Lille ile berabere kaldılarsa her şekil kendi evlerinde yenmeleri gerekir. CSKA'dan da deplasman puanı alırsa TS o zaman çok değişik şeyler olabilir ama, helal babs çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ya şu trabzonun yenilmesi için ekranları başında dua edenler en son sinir krizi geçirecek yalnız ama hakkaten trabzon dua etsin takım olarak bu kadar kötü oynadıkları maçta 1 puanı kurtardıklarına. burak olsa çok iş yapardı bu maçta. bi tek halil iyi oynadı. bayağı top sakladı pasları isabetliydi çok faydalı oynadı bugün. neyse şenol güneş tribünden izlediği için daha iyi görmüştür takımın eksikliklerini. umarım cska'yı yenerler. bi de trabzon'un evinde daha kötü oynamasının sebebi araştırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cihant said: trabzonun alex gibi bi adamı olsa rahat rahat çıkar şu gruptan colman var asdfds koşmuyor, teknik, harika pas dağıtıyor bir tek son vuruş yok asdfds Birde alex koşmuyor falan ama en azından vücudunun yapabileceklerini biliyor. Colman cidden herkesi kendi gibi ağır sanıp ona göre oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 DoruK said: bi de trabzon'un evinde daha kötü oynamasının sebebi araştırılmalı. o taraftar senin benim takımımda da olsa aynı şey olur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ayrıca mierjewski mi ne adını okuyamadıkları için direk adrian demişler fdsfs iyi gibiydi bugün, keşke daha erken alsaydı oyuna. bi de henrique'ye nasıl sabretti anlamadım yedek forvet yok muydu yedeklerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Adrian cidden çok iyi adammış ya, bende ilk defa izledim de ben asıl birkaç maçtır izlediğim şu Celutska mı ne, o ne iyi bir adamdır ya nerden bulmuşlar bunu, Hani bariz bir şekilde üç büyüklerdeki bütün sağbeklerden daha iyi adam ve oyunun iki yönünde de çok başarılı, Inter maçında o attı zaten, adam bildiğin sağ bek, seneye Beşiktaş falan alsında ekrem yerine bunu izleyeyim, gerçi yok portekizli değil bu adam almaz bjk, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 demiştim beraberlik diye. belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Lille gol atınca goooool diye sevinç çığlıkları atan 7 kuşak kuzey fransalı olup da türkiyede yaşayanlara armağan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 7 kuşak kuzey kadıköylü onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar