aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Battlefield 3 oynarken şu açıksa kan gölü oluyor. http://www.youtube.com/watch?v=DpS7nCweYZI&ob=av2e Sonra agzımda utanc tadı kalmıyor değil. I don't usually listen to Dubstep, but when i do, i prefe-WUB WUB WUB WUB WUB WUB! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Utanma sebebinide yazsanız, merak ettim niye bir insan dinlediği müzikten utanır :) Yanaklarınızda kızarıyor mu dinlerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ben ıslanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wwCykGDEp7M o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 kahretin kaç günüdr loopa aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 serdar orrtaç 1 bu 2 harir almayalım diyorum bu adamı hax a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 MÜSLÜM GÜRSES - NİLÜFER Yani 2 kere falan dinlemiştim heralde şimdi aklıma geldi sdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Orhan Baba'yı seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Yanlış hatırlamıyosam kermit söylemişti bana bu şarkıyı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ebru yaşar yeşillenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 dünyanın en liseli-feminen-ergen-emo şarkısı falan sanırım. ama bok var gibi yapıştı ağzıma geçenlerde okulda çalıyodu. öff dinliyorum fakat sevmiyorumda be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Ben Nil Karaibrahimgil'in şarkılarına sinir oluyodum bi kaç sene önce. Ne saçma sapan diye ssdfd. Ama dinliyodum bi kaçını. Şimdi nerdeyse dinlemediğim şarkısı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 die antwoord.dinleyen herkes seviyor bence ama itiraf edemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bo6lKQYVUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Vingthor said: dünyanın en liseli-feminen-ergen-emo şarkısı falan sanırım. ama bok var gibi yapıştı ağzıma geçenlerde okulda çalıyodu. öff dinliyorum fakat sevmiyorumda be tam bnu dinliyodum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 al işte eskeyp şarkısı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 aynen qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 napae said: MÜSLÜM GÜRSES - NİLÜFER Yani 2 kere falan dinlemiştim heralde şimdi aklıma geldi sdsdf. oha kufur etmissin resmen sarkiya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ayagında kundura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Rebecca Black dinliyorum çaktırmadan arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 neden itiraf edemiyeyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Lyvanna_Dolores said: raise http://www.youtube.com/watch?v=0dkkf5NEIo0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 ~O~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar