serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Beyaz TV'deki programlarında bu gece RoK ve Ahmet Çakar'ın yanında Vefa Küçük ve Faik Işık de konuktu. Vefa'yı gönderdikten sonra bunlar yalnız kaldı birbirine girdi. İzleyin, izletin ahah :D Kısa versiyon ve uzun versiyon koydum. Uzun: http://www.youtube.com/watch?v=oLh1x31Sj78 Kısa: http://www.youtube.com/watch?v=UxBWeuyAmJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 sansasyon için yapılmıştır diyorum ben büyük ihtimalle. beyaz tv nedir yani yeni bir kanal herhalde? ya da ben mi cok uzak kaldım tv dünyasından bilemedim. reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı bir calışma gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 adamsa beklesin.bak adam değil demiyorum deseymiş keşke sonra sdfs o değilde bu faik ışık tam bir fıs fıs ismail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bu adam efsane ya asdghsdhga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Icerigi falan hic okumadan baslatip tabi degistirmistim. Seslerden sahan'daki profesor skeci sandim. ayrica 3:38 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 trollollololololololooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 donup kufur mu ediyo orda ne dedigi anlasılmıo adamın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ittiricem gibi bisey diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ibneli bisey diyor :D ayrıca NE PUPPET SHOWSUNUZ LAN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Faik cidden efsane ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ABD askerlerinin, siyasi tutuklulara zorla Rasim Ozan Kütahyalı'nın televizyondaki tartışma programlarının izlettiği Guantanamo Üssü'nde bir insanlık ayıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 faik ışık kim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 aziz yildirimin avukayi(ydi yada) ayrica baska devlet adamlarinin vs de avukatligini yapiyormus da cok cirkef bir adam belli. ahmet cakarin da ondan asagi kalir yani yok da, ikisi tam birbirini bulmus zaten. bence bu ikisi beraber program yapsin, surekli kavga etsinler. biz de izleriz. acaip reyting alir o program soyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ne leş insanlar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ne marşı çalacaklar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Avukat olarak yaygara dışında bir işe yaramayan bir insan. Taraftara oynayan biri Faik sadece. O kadar attı tuttu şimdi bi ayar verdiler sesi solugu kesildi takıma ve Azize daha fazla zarar verdiği farkedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ya adam Fenerbahçe'ye bir marş mı ne yazmış. Programa katılma şartı olarakta onun çalınmasını istemiş sanıyorum. Kabul etmişler. Ancak sonlara doğru Faik yine çıldırdı hatta avukatlığı bıraktı programda vs. Ahmet'te benim olduğum yerde o marş çalınamaz ve daha sonra olaylar olaylar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 papıt şov manyaktı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://twitter.com/#!/ersinduzen/status/118481300352020481 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 derin futbol nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/faik-isik-ayakkabisiz-kactiSXHBQ250071SXQ AHAHAHAHAHAHA edit Çakar, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım"ın avukatı Faik Işık'ın programdan sonra ayakkabılarını çıkararak yayan kaştığını belirterek, “Bana i.. dedikten sonra ben kendisine kaçma bekle beni diye seslendim. Peşinden koştum. Ama o kendisiyle birlikte gelen adamları da bırakarak Fulya yokuşuna doğru tek başına koşarak gitmiş. Hem de topuklu ayakkabısını çıkartıp çoraplarıyla kaçmış. Güvenlik kamerasının kayıtlarında gözüküyor. Görgü şahitleri de yokuşun sonundaki çöp konteynırlarının oraya oturup saklandığını iddia ettiler. O kısmını görmedim, doğru mu değil mi. Ama otoparkta ayakkabılarını çıkartıp eline alıp kaçması görüntülerde var” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 asdafsdhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ahahaha yayınlasınlar o görüntüleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar