Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

futbol tavla degildir ki mars olasın [6-2]

karakedi

Öne çıkan mesajlar

olay şudur...
Hepimizin Avrupa geçmişinde rezil olmalarımız bolca mevcuttur. Biz bugün 6 yedik siz dün yediniz belki yarın yiyeceksiniz. Kısır döngü bu, yok aslında birbirimizden farkımız. (Tabi GS'nin bir Süper kupa olayı var, orda eziyolar, e haklılarda bişi diyemiyorum)[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
canberk_666, 30 Eylül 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
alala kürtmüdür nedir bunlar türk olmadıkları kesin ne bu ya

Ben ecnebiyim ulan, tutmuyorum FB'yi.
Ya futbolun milli duygularla ne alakası var ya?
Ayrıca her Türk milliyetçi olmak zorunda mıdır?[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 30 Eylül 2004 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 30 Eylül 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
1999-2000
Milan 4 - 1 Besiktas
Leeds 6 - 0 Besiktas
Barcelona 5 - 0 Besiktas

Beşiktaşın şampiyonlar ligi deplasman başarısını yakalamak için 9 gol daha yememiz lazım :)

bana manchester dışında bir galibiyet söyle ! adam akıllı tel aviv den parmadan bahsetmeden.

Sizin rekor daha büyük kimse geçemez onu imkansız.
Kolay değil 0 puan çekip gelmek.
[signature][hline]tuana...

[Bu mesaj blackchaos tarafından 30 Eylül 2004 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fener akıllanmassa
Aynı şey Lyon maçındada olucak.

Fb çok kötü oynuyor en az bjk kadar kötü.
Ama bireysel yeteneklere bağlı.
Sizi türkiye liginde kurtarır Alexler pvh lar.Sebatı onu bunu yenmek kolaydır.Türkiye ligi çok zorlamaz Alex gibi adamlar ilah olur.
Ama işte zorlu sistemli futbol oynayan takımlarda fb bu şekilde hezimete uğrar.
Aynı sistem devam ederse Lyon dan da 5-6 yer.
Defans çok berbat. Tuncay Alex (oynamadı doru düzgün) Ve PvH den başka topu ayağında tutan yoktu.

Her pozisyonu gol yaptı.Yatıp kalkıp sükredin Rüştü vardı.Birde volkan olsaydı 10 olmuştu bu maç[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci ligle ne alakası var?
Türkiye ligi çok zor bi lig değil.
Allahıma şükrediyorum bu sene iyiki Cl de değiliz.Bjknin açıkcası uefada gruplara kalmasını bile istemiyorum bu halle.
Fb futbol oynamıyor.Çok kötü oyanayan bir takım.Sadece bireysellik ön planda.
Fb nin hangi golünde takım oyunu var? Kaç golde defansdan çıkan top gol yapılmış?
Alex yapıştırıyor ayağa pvh ye pas gol
İşte böyle oyunla bu kadar gol yersin.Aynısı Lyon maçındada olucak.Yatıp kalkıp dua edin Sparta var grupta. Defansif futbol oynuyor.Oda hızlı sistemli futbol oynayan takım olsa yine 0 çekerdiniz bu futbolla.
Aziz yıldırımı tebrik ediyorum ben bu transferlerden dolayı çok iyi idare ediyor feneri.Yoksa fener bu oyunuyla 0 takım.

Rüştü 2 şut daha çıkardı biride özellikle rooneyin sağa vurduğu top uzandı köşeden aldı ya.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
rüştünün dizleri titriyordu sahada neyden bahsediyorsunuz ki?

adam kalede duruyor ise mutlak gol denen birkaç pozisyonu cıkartması lazım
hele hele onun gib iiyi bir kaleci için bu gerek ve yeter şart :)

amma velakin dedigim gibi forvet pres yapmas orta saha patlar defans rooney için o bi kuş hayır uçak hayır süperman diye hede hede bakarsa rüştü geleni gideni geri çevirmez itina ile alır[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 30 Eylül 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
madem sebatı onu bunu yenmek kolay, anlamıyorum beşiktaş ikinci lig seviyesinde bi takım mı ? lol.
valla beşiktaş 2. lig seviyesinde bi takım mı bilmem ama bazı futbolcularımız öle :)

bu arada cl gol yeme rekorunu kırdık ama sonuçta bu rekor kırılabilecek bir rekordu. nitekim moskova kırdı. çünkü çok rezil bir cl sezonu yaşadılar. ama o kadar kötü olmasına rağmen fenerin rekoru kıramadılar ancak egale edebildiler :) bilmem anlatabildim mi. bazı rekorlar kalıcıdır, kırılamaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

eh o da göreceli mesela :)

ne kadar alakalı bilmem ama mesela clde çeyrek finale çıkamadı gs ama uefayı aldı. şimdi çeyrek finalde elenseydi daha mı başarılı olacaktı? kimine göre evet. bana göre 2.turda elenip uefayı alması daha übyük başarı :)

euheh nese konudan uzaklaştık. gerçi konu da kalmadı hani oldu bitti ben arkadaşlarımla dalgamı da geçtim herkes unuttu maçı :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 30 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmak daha büyük başarı bence.
Ek olarak Gs'nin kazandığı zaman değilde son 1-2 yıldır gerçekten büyük avrupa takımları uefayı takmıyo hiç bunun ciddi örneklerini görebilirsiniz yedeklerle falan oynuyo şampiyonlar liginden gelip ligte şampiyonluk şansı bulunan takımlar

[Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 30 Eylül 2004 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]

buna lol diyorum uefayı takmıyormus.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bunun bencesi fln yok
vaktinde gs cl ye cıktıgında fb bjk nal toplarken
gs grup elemelerinde sonuncu oldugunda siz lan cıkıpda sonuncu olcamıza cıkmadık daha ii diyordunus
simdi gs cıkamayınca bi anda U dönüşü yaptınız

ek olarak bir takımın avrupadaki başarılarına bakarken cl de çeyrek final oynamış diye değil hangi kupaları almış veya hangi sene x kupasında final oynamış diye bakıyorlar

şimdi bjk gs nin yerinde olsaydı nukem şuan yazdıgı seyin tersini yazıcaktı
buda ne oluyor sempati duydugun takımın yaptıkları senin fikrini örtüp onu koruma duygun ön plana cıkıyor

eğri oturup doğru konuşalım ve otoritelerin kabul ettigi başarı kriterlerini ön plana alalım ki tarafsızlık ortaya cıksın
alınan kupa, bilmemne kupasında yarı final veya çeyrek final oynamadan çok daha büyük bir başarıdır[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 30 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmak daha büyük başarı bence.
Ek olarak Gs'nin kazandığı zaman değilde son 1-2 yıldır gerçekten büyük avrupa takımları uefayı takmıyo hiç bunun ciddi örneklerini görebilirsiniz yedeklerle falan oynuyo şampiyonlar liginden gelip ligte şampiyonluk şansı bulunan takımlar

[Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 30 Eylül 2004 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Güzel masal, şimdi de gerçeklere dönsek yavaştan ;)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cico, 30 Eylül 2004 19:18 tarihinde demiş ki:
6-2
62
62 dende tavsan yapılıodu dımı :)

Galatasaray kayseri maçında büyük pankart olarak hazırlanıyor :=))[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

[Bu mesaj Szasstam tarafından 30 Eylül 2004 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...