dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 allahtan senin gibi değiliz lan. kör olduğunuzu düşünsenize beyler! çok feci. abi dur bi iyice kafayı yedim. bunu yolladığımı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sen de yap boyle bisey onu da doldurup gonderelim kardes, forumda cosunca bisey olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 @ dusuncelihayvan Sen yeni misin anlamadım ki?!!... Aramaya bir ''Ergenekon'' yazarsan, paticik'in Türkiye'nin bu çok önemli sorununa hiç te duyarsız kalmamış olduğunu görürsün. edit: Ha yeniymişsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ergenekon hakkında milyonlarca web sitesi var. Troy davis diye google'yacağınıza iki ergenekon diye google'asınız bulurdunuz. Her neyse, dediğim gibi. Sizin vicdanınız geniş, her kitleye hitap ediyor.Umarım popülist aktivistliği bırakır da samimi duyarlılığı Türkiye'de, Bosna'da İran'da, Suriye'de ve kuşatma altında ki Filistin içinde gösterirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dasaaa bırak hapisteki fakiri önce kendini kurtar kendinii!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi ben karıncaya bile yardım ediyorum. keza beni ancak allah kurtarır dövmem bile var onli gat ken seyv mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 işte o dövme! http://www.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/tdomf/183709/Tattoo%20Fail.jpg zenci dedik beyaz çıktı dasaaa. adeta bir snow http://www.youtube.com/watch?v=StlMdNcvCJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dusuncelihayvan said: Ergenekon hakkında milyonlarca web sitesi var. Troy davis diye google'yacağınıza iki ergenekon diye google'asınız bulurdunuz. Her neyse, dediğim gibi. Sizin vicdanınız geniş, her kitleye hitap ediyor.Umarım popülist aktivistliği bırakır da samimi duyarlılığı Türkiye'de, Bosna'da İran'da, Suriye'de ve kuşatma altında ki Filistin içinde gösterirsiniz. Yoldaki sinyalcileri bile 20 dakika dinliyorum belki cidden açtır da götürür yemek yediririm diye sen ne yapıyorsun onlar için anlat madem onları yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 3 saat sonra idam edilcek.RİP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şu topikte nası kavga çıkar aklım almıyor lan. formu doldurur gönderirsin ya da önemsemiyorum dersin göndermezsin hayır onu değil bunu yapın ne demek lan. sen de bundan sonra sıçarken işeme. güzel olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bence ergenekon tutukluları bırakılana kadar işenmesin. onların orada hakları yenirken biz mesanemizin keyfini düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ben günlerdir troy davisin İDMANINI durduralım kampanyası diye okuyordum bunu. Kim lan bu diyordum hatta. Hangi sporu yapıyor diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 nasil yalan, konu daha yeni acildi. baska bi yerde de okumamissindir varsaydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Abi ben iyice zaman mefhumunu kaybetmişim. Saatlermiş sadece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 30 saniye vakit ayırmayı gereksiz gördüğün birşey hakkında 10 saat konuşmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 adam bu konuyu görse idam için teşekkür ederdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 olayın kronolojisi; "The Guardian" said: 19 Ağustos 1989 - Savannah'da geceleri özel güvenlik görevlisi olarak çalışan polis memuru Marc MacPhail bir otoparkta saldırıya uğramış bir evsize yardım etmeye çalışırken, saldırganın açtığı iki el ateş sonucu hayatını kaybeder. 23 Ağustos 1989 - Troy Davis yakalanır ve ağırlıklı olarak saldırı sırasında olay yerinde bulunan Coles'un beyanına dayanarak polisi öldürmekle suçlanır. Ağustos 1991 - Dava başlar. Juriye hiçbir fiziki delil sunulmaz; cinayet silahı ortada yoktur. Ama aralarında Coles'un da bulunduğu dokuz tanık Davis'in polisi vurduğunu gördüklerini söyler. Davis ise Coles'un evsiz kişiye vurduğunu gördüğünü ama ateş açılmadan önce mekanı terk ettiğini söyleyerek masum olduğunu beyan eder. Jüri Davis'i suçlu bulur. 30 Ağustos 1991 - Jüri ölüm cezası verilmesini ister ve Davis ölüm hücresine konur. Eylül 2003 -Atlanta Journal Constitution gazetesi Davis davasının kilit tanıklarının ifadelerini geri çektiğine dair haberler yayınlamaya başlar. Davis'in polisi vurduğunu söyleyen dokuz tanıktan yedisi daha sonra ifadelerini değiştirir ve polisin baskısı nedeniyle Davis aleyhine ifade verdiklerini söyler. Diğer tanıklar da Coles'un esas katilin kendi olduğunu söyleyip böbürlendiklerini anlatır. 16 Temmuz 2007 -Georgia Af ve Şartlı Tahliye Kurulu Davis'in infazından bir gün önce infazı 90 gün erteler. 23 Eylül 2008 -Davis'in infaz edilmesi için belirlenen ikinci gün. Georgia üst mahkemesi ve Af ve Şartlı Tahliye Kurulu müdahale etmez. Washington'daki federal yüksek mahkeme devreye girer ve davaya bakıp bakmayacağına karar verinceye kadar infazı erteler. Davis öldürülmesine iki saat kala kurtulmuştur. 27 Ekim 2008 -Davis'in üçüncü infaz günü. Bu tarih ABD yüksek mahkemesi davayı ele almamaya karar verdikten sonra belirlenmiştir. Üç gün önce Georgia temyiz mahkemesi yeni bir dilekçenin sunulabilmesi için infazı durdurmuştur. 7 Eylül 2011 - Birkaç itiraz daha başarısızlıkla sonuçlandıktan sonra Georgia dördüncü kez infaz tarihi verir: 21 Eylül 2011. 15 Eylül - 663 bin imzalı bir af dilekçesi Georgia Af ve Şartlı Tahliye Kuruluna sunulur. 16 Eylül - Jimmy Carter da infazın durdurulmasını talep eden diğer tanınmış isimlere katılır ve şöyle der: "Birinin suçluluğuna dair kanıtlarda şüphe varsa, kesinlikle infaz edilmemelidir." 17 Eylül - Atlanta sokaklarına dökülen kalabalıklar infazın durdurulmasını talep eder. 19 Eylül -Af ve Şartlı Tahliye Kurulu'nun beş üyesi af taleplerini dinler. 21 Eylül - Davis dördüncü kez belirlenen bugün ölümü bekliyor. (ÖD/HK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Durdu mu şimdi?özet olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Aleyhinde somut tek bir delil yok. Görgü tanıkların ifadesiyle ölüme mahkum edildi. Dört defa infaz tarihi belirlendi ve ertelendi. Son dakikada olumlu bir gelişme olmazsa 21 Eylül Çarşamba günü saat 19.00'da (TSİ 02.00) zehirli iğneyle öldürülecek. Son 20 dakika elinizi çabuk tutun (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Okuduktan sonra nedense etkilendim.Birinin ölümünü beklemek garipmiş.Adam 13 dakika sonra idam edilecek ve görgü tanıklarından baska hiç bir delil yok adamın suçlu olduğunu gösteren.ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 stream var mı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Son 10 dakika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://www.thenation.com/blog/163555/live-stream-democracy-now-outside-georgia-prison-where-troy-davis-be-executed bende 3g var adam gibi görüntüleyemiyorum sayfayı ama sanırım burada live stream var eh 6 dakika kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 son durum nedir? okuyamadım bütün başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 adam gidici abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar