Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yükseklik korkusu olanlar bakmasın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

kişiden kişiye değişiyordur belki bilemiyorum

normalde sadece ayağımın bastığı yerle gözümün gördüğü yer arasındaki levitasyon farkını görünce kötü olurum ben mesela

layk mi
Mesaj tarihi:
bu videyodaki hadiseden rahatsız olmak yükseklik korkusu değil, 2-3 -5 metreden tırsarsın anlarımda bundan rahatsız olmak tamamen beynin olm bak buralar sakat kendine mukayyet olm demesinden ibaret.
Mesaj tarihi:
normalde boyle videolari izlerken pek bir sey hissetmem ama su ilk sayfadaki kopru videosu ve bir onceki sayfadaki rus genclerin o hareketleri beni benden aldi. nasil bir cesarettir bu akil almiyor.
Mesaj tarihi:
Yeni Fotoğrafçılığa başladım, böyle fotolar çekmek istiyordum, yukardan yeryüzü vs, ama izlerken anladım bende yükseklik korkusu var, orda dusmesem bile heyecandan ölürüm
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Şu kollarını kavuşturmuş herifi sokakta görsem ağız burun dalarım. Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ya. Dün bi de videosunu seyrettim bu manyakların, herif o yükseklikte barfiks çekiyor. eli falan kaysa, düşse aşağı, atomlarına dağılacak. :X
Mesaj tarihi:
toggie said:

o yukseklikte ruzgardan dengede duramazsın. normal gelmiyo su resimler bana. ben transmisyon kulelerinin 10. metresinde sallanmaya baslıyorum ruzgardan.

budur.

rüzgar falan olmasa kenarda ayakta durmak pek bi bok değil.
o boru üstünde doğru düzgün duramam ama ben.
Mesaj tarihi:
toggie said:

o yukseklikte ruzgardan dengede duramazsın. normal gelmiyo su resimler bana. ben transmisyon kulelerinin 10. metresinde sallanmaya baslıyorum ruzgardan.

senin transmisyon kulesinde ne işin var;?
  • Yeni Oluştur...