Soris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Atlanmıyacaksa o kadar yükseğe niye çıktın kardeş. Bende yapmam bunu ama wingsuit gibi bişi olursa neden olmasın.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kaede said: kişiden kişiye değişiyordur belki bilemiyorum normalde sadece ayağımın bastığı yerle gözümün gördüğü yer arasındaki levitasyon farkını görünce kötü olurum ben mesela layk mi
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 vaperon ben askere gidip gelesiye giga puddi imzadan vazgeçmişsin sdf
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bu videyodaki hadiseden rahatsız olmak yükseklik korkusu değil, 2-3 -5 metreden tırsarsın anlarımda bundan rahatsız olmak tamamen beynin olm bak buralar sakat kendine mukayyet olm demesinden ibaret.
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 normalde boyle videolari izlerken pek bir sey hissetmem ama su ilk sayfadaki kopru videosu ve bir onceki sayfadaki rus genclerin o hareketleri beni benden aldi. nasil bir cesarettir bu akil almiyor.
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Olm bunlar zevkine çıkıyor da, asıl manyaklar, o kadar yukarı çıkıp onu inşa eden, çiviyi çakan adamlar.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 niye manyak olsun abi isciler, guvenlik onlemi aliyodur onlar en azindan
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Yeni Fotoğrafçılığa başladım, böyle fotolar çekmek istiyordum, yukardan yeryüzü vs, ama izlerken anladım bende yükseklik korkusu var, orda dusmesem bile heyecandan ölürüm
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Şu kollarını kavuşturmuş herifi sokakta görsem ağız burun dalarım. Bu nasıl bir ciddiyetsizlik ya. Dün bi de videosunu seyrettim bu manyakların, herif o yükseklikte barfiks çekiyor. eli falan kaysa, düşse aşağı, atomlarına dağılacak. :X
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bunların en iyisi bu http://www.snotr.com/video/6548/Sitting_On_Top_Of_The_Burj_Khalifa_In_Dubai
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 O tuttuğu var ya, paratoner, gerisini anladınız siz.. :X
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 o yukseklikte ruzgardan dengede duramazsın. normal gelmiyo su resimler bana. ben transmisyon kulelerinin 10. metresinde sallanmaya baslıyorum ruzgardan.
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bi de şöyle bişey var Chicago Skydeck Tower'ın yaklaşık 400mt yükseklikteki cam balkonları. bizzat çıkmış biri olarak söylüyorum ayakların geriliyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 toggie said: o yukseklikte ruzgardan dengede duramazsın. normal gelmiyo su resimler bana. ben transmisyon kulelerinin 10. metresinde sallanmaya baslıyorum ruzgardan. budur. rüzgar falan olmasa kenarda ayakta durmak pek bi bok değil. o boru üstünde doğru düzgün duramam ama ben.
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 toggie said: o yukseklikte ruzgardan dengede duramazsın. normal gelmiyo su resimler bana. ben transmisyon kulelerinin 10. metresinde sallanmaya baslıyorum ruzgardan. senin transmisyon kulesinde ne işin var;?
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 elhamdülillah rabbimiz bizi bu kadar yukseklerde tutmak isteseydi kanatli yaratirdi, hadi bunuda aciklayin pis ataistler!!!.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 @senko hesap mı vericem lan sana :) planlamacıyım ama gerektiginde operasyonel isler icin de sahaya cıkıyorum.
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 çalıştığım yerin 9.katındayım burda bile tırsıyorum camları kaparken vs.mikseler çıkmam gökdelene falan ama uçakta bişey olmuyor nedense...
Öne çıkan mesajlar