Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve eve alienware gelir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

adam hala hava atma topigi diil diyo ya. ya abicim 4 bin tele saymissin. benim ailem askeri ucretle geciniyor. fakirlikten eve adsl baglatamadim starbucksta yatip kalkiykrim devlet bana yardim etsin. icim disim frappucino agaci cikti lan.

abi biraz destekli yazsaydın bari
frappucino dediğin 6-7 tl olsa
haftada 5 kere gitsen
30 tl çarp 4'le, 120 TL, o da sınırsız internet ile kahve makinesi taksidini çıkarır yani

pehpehpeh
Mesaj tarihi:
BlacKDagger said:

hepinizle seviyeli bir sekilde teker teker ugrasabilirim ama gerek yok is var yarin bos bos 10k msg kasmicam iyi geceler

koskoca ailenware. 4k para veriyoruz.

üstünde noktalama işaretleri yok abi!!!

adamlar tuştan çalmışlar bence!
Mesaj tarihi:
bu arada önceden yazcaktım da adamcağız alınır üzülür diye yazmamıştım onu şimdi yazayım yav,

alienware böyle ancak 13-18 yaş arası çok harika bir alet olur insana sanki yav.. ne bileyim yaş artınca böyle ışıklı janjanlı şeyler pek gitmez sanki mis gibi apple'lar, iş labtopları varken.
Mesaj tarihi:
yav said:

"roket adam" said:

adam hala hava atma topigi diil diyo ya. ya abicim 4 bin tele saymissin. benim ailem askeri ucretle geciniyor. fakirlikten eve adsl baglatamadim starbucksta yatip kalkiykrim devlet bana yardim etsin. icim disim frappucino agaci cikti lan.

abi biraz destekli yazsaydın bari
frappucino dediğin 6-7 tl olsa
haftada 5 kere gitsen
30 tl çarp 4'le, 120 TL, o da sınırsız internet ile kahve makinesi taksidini çıkarır yani

pehpehpeh

Allah razi olsun. Hesap makinasi alacak param olmadigi icin hesaplayamamistim. Gordugun gibi maddi olarak da byin olarak da fakiriz. Hemen adsl baglatiyorum. Tekrar tesekkurler kardesim scs bye
Mesaj tarihi:
ayıp edion abi
işte görüyonuz böyle beyin fakirleri için çok güzel şeyler söylüyoruz ama kimisi alınıyor üzülüyor ortalığı dağıtıyor
yapacak bişey yok onlar için
Mesaj tarihi:
yav said:

alienware böyle ancak 13-18 yaş arası çok harika bir alet olur insana sanki yav.. ne bileyim yaş artınca böyle ışıklı janjanlı şeyler pek gitmez sanki mis gibi apple'lar, iş labtopları varken.

alienware le apple ların ne alakası var? Ayrıca alakası yok 13-18 yaş- ışık mışık muhabbetinin.
Mesaj tarihi:
kendimi düşündüm abi
15 yaşında falan olsam çok bayılırdım öyle bir alienware'e
şimdi bir airbook keser mesela
5-10 yıla da daha ciddi siyah bir şey isterdim
ne bileyim
Mesaj tarihi:
yav said:

ayıp edion abi
işte görüyonuz böyle beyin fakirleri için çok güzel şeyler söylüyoruz ama kimisi alınıyor üzülüyor ortalığı dağıtıyor
yapacak bişey yok onlar için

SAVCILIGA VERDIM GG
Mesaj tarihi:
yahu onu alan adam iş seyahatlerinde yanında taşımayacak zaten açıp cıv-cıvlı patkütlü oyun oynayacak. Işık estetik durduğu sürece problem olmaz yani öyle adama.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...