titanguard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Besiktasta sembol olmus bir futbolcu baska takıma gitse bjk taraftarı anasına sovecegini hic sanmam.Dusunsene ibrahim toraman bursaspor'a gitse oç mu diceklere adama butun mac.hic zannetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 titanguard said: yo yoo yooooo holosko kosarken taraftarın cıldırdıgı an o yovyovyov çok iyi ya asdfs, ertu da çorapları çekiyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bi kere fizik olarak takım bitik. Haksız kırmızı karttan sonra(gerçi küfür etmiş diyorlar) bursalılar inanılmaz bir hırsla koştular. Hani herkes iki kişilik koştu diye bi klişe laf var ya, aynı ondan işte. Bizim fizik güçsüzlüğümüz daha çok ortaya çıktı. Köybaşı'nın kötü orta yapmasını doğal karşılarım ama Simao'nun basan hiçbir oyuncu yokken, topu tribüne dikmesi, topa vuracak enerjisi kalmadığından. 60 tan sonra kaç tane orta açıldı içeri hiç isabet yok. Fernandes ve Simao yokken Köybaşı'nın frikiği o kadar güzel kesebilmesi çok büyük sürpriz oldu ayrıca. Bence bu sene de performansını artırmazsa Köybaşı'na yol verilmeli ve adam gibi sol bek alınmalı. Ayrıca fizik gücümüz bu kadar düşükken, Necip, Hilbert gibi, Holosko gibi dinamikl oyuncuların banko oynaması lazım. edit: Hani bir de futbolu basit oynamak zordur derler ya, son goldeki top Quaresma'ya 100 gelse, 100 farklı hareket yapar da bi tanesi zor gol olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sağ bek almadan nereye sol bek,daha 5 senesi var sol bek almamızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 deli bu yıl da oynardı ya kovmasalardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 İkisi birden alınmaz diye bi kanun mu var? Portekiz'de bek sıkıntısı yok ya, mendes abi getirsin bi paket :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ekrem in yerine bir tane futbolcu alsınlar ben onada razıyım. bu sidnei sağ kanatta bir deneseler yaw, adamın pas atması felan iyi , sonlara doğru orta sahada oynadı top taşıdı felan , yani ekremden daha çok iş yapar sağ kanatta biraz ağır belki ama ekrem hızlıda ne oluyor dümdüz koşarken bile sürekli düşen bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hilbert'in biraz yeneklisi bekler lazım bize. neden hilbert,adam fizik gücü inanılmaz+alman disiplin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tinu said: ekrem in yerine bir tane futbolcu alsınlar ben onada razıyım. Erhan Güven gibi olmasın ama :D Bu arada Carvalhal'in korkaklıp edip Sol beke Egemeni, önüne İsmail'i koyması hiç büyük takıma yakışmıyor. Ama beklemeden 30da Egemen'i çıkarması da çok doğru bir hamleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Antalya maçında oynamaz q7 , stok city karşısına canavar olarak çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 aktiftablet said: tinu said: ekrem in yerine bir tane futbolcu alsınlar ben onada razıyım. Erhan Güven gibi olmasın ama :D Bu arada Carvalhal'in korkaklıp edip Sol beke Egemeni, önüne İsmail'i koyması hiç büyük takıma yakışmıyor. Ama beklemeden 30da Egemen'i çıkarması da çok doğru bir hamleydi. korkaklık değil olması gereken aslında, ismail bek değil, kafası rahatken harika hücum yapabilen bir adam. O adamı bekte kullanmaya kasıp ısrar etmektense harika bir hücumcu yapabilirsin. Ama yok, bekte harcıyoruz adamı, sonra küfrediyoruz ben dahil asdfdsa egemen'de sol bek oynayabilen bir adam, aslında gasperini'yi getirelim 3-5-2 oynatsın bize. Şu kadro en iyi şekilde oynar onu yani asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 o holoskonun yanında koşan defans kim son golde? o adamı amatör kümeye falan göndermek lazım. bizim balta'nın geçen sene uefa'dan elettirdiği hareketin benzerini yapmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ekremle 3-5-2 mi oynayacan :) adam koşarken düşüyor diyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 beşiktaş 15 kişide oynasa bi cacık olmaz bu almeidalar simaolar gelmeden önceki tabatalı beşiktaş kadrosu net daha iyi top oynuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Rewendor said: o holoskonun yanında koşan defans kim son golde? o adamı amatör kümeye falan göndermek lazım. bizim balta'nın geçen sene uefa'dan elettirdiği hareketin benzerini yapmış resmen. vederson kademe terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yalnız , sivok ve holoskoya orta yapan ismail dimi yanlış görmedim heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bu arada Sidnei çok iyi. Egemen'e de uyuz oluyodum ama adamı beğpenmeye başladım, tekmeye tabana kafa atıyo adam. Yeni transferlerden şu ikisi gayet iyi. Bir de Edu'ya laf edenler biraz uçmuş. Şurda en az suçlu o. Bursa'nı nsantrofu olsaydı, 3 gol, 2 asistle oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tinu said: ekremle 3-5-2 mi oynayacan :) adam koşarken düşüyor diyorum yaw Egemen - Sidnei - Toraman Ersan - Sivok - Toraman Egemen - Sivok - Sidnei Sidnei - Egemen - Sivok böyle gider abi asdfsda ekrem'i de öldürüp haliç'e atmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 DoubleW said: yalnız , sivok ve holoskoya orta yapan ismail dimi yanlış görmedim heralde? evet kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 dreagloth said: Bizde arkasındayız. Sözümüzü tuttuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Edu için hala erken. Performansı arttırabilir ama şu anda vasat. Yine de adam 30 tane gol pozisyonuna girmedi de atamadı gibi bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ismail kötü adam değil abi şunu artık kabullenin, sadece berbat bir savunmacı ismail'in kafası rahatken hücuma katılıp ciddi sıçtığı maç hatırlamıyorum ben, biraz bencil o da quaresma'dan geçti adama işte, mustafa denizli çok güzel demişti onun için, adam hayatı boyunca yedek oldu. As kadroya girince kafası sürekli kulübe de kaldı şimdi çıkarırlar mı beni falan, sürekli o kafadayken hata yapıyor. Bugün yine dedi aynısını işte, Egemen çıkınca İsmail'in değiştirilme şansı kalmadı. Adam o andan sonra bildiğin çoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 DarKRideR said: aktiftablet said: tinu said: ekrem in yerine bir tane futbolcu alsınlar ben onada razıyım. Erhan Güven gibi olmasın ama :D Bu arada Carvalhal'in korkaklıp edip Sol beke Egemeni, önüne İsmail'i koyması hiç büyük takıma yakışmıyor. Ama beklemeden 30da Egemen'i çıkarması da çok doğru bir hamleydi. korkaklık değil olması gereken aslında, ismail bek değil, kafası rahatken harika hücum yapabilen bir adam. O adamı bekte kullanmaya kasıp ısrar etmektense harika bir hücumcu yapabilirsin. Ama yok, bekte harcıyoruz adamı, sonra küfrediyoruz ben dahil asdfdsa egemen'de sol bek oynayabilen bir adam, aslında gasperini'yi getirelim 3-5-2 oynatsın bize. Şu kadro en iyi şekilde oynar onu yani asdfasd Egemen Sol bek falan oynayamaz. Hem şu anda en formda stoperimiz olduğu için yanlış bi karar olur. Hem de sol bek olacak tekniği yok. Ersan olsa olurdu belki. Bir de sen yıllardır Köybaşı ile oynayıp Bursa maçında stoperini sol beke çekersen, senin Bursadan tırstığını cümle alem bilir. Yenilebilrsin ama Beşiktaş'ı böyle oynatamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 dreagloth said: dreagloth said: Bizde arkasındayız. Sözümüzü tuttuk evli barklı adamsın utan be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar