Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 3. Hafta | Bursaspor - Beşiktaş JK | 22 Eylül - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bi kere fizik olarak takım bitik. Haksız kırmızı karttan sonra(gerçi küfür etmiş diyorlar) bursalılar inanılmaz bir hırsla koştular. Hani herkes iki kişilik koştu diye bi klişe laf var ya, aynı ondan işte. Bizim fizik güçsüzlüğümüz daha çok ortaya çıktı.
Köybaşı'nın kötü orta yapmasını doğal karşılarım ama Simao'nun basan hiçbir oyuncu yokken, topu tribüne dikmesi, topa vuracak enerjisi kalmadığından. 60 tan sonra kaç tane orta açıldı içeri hiç isabet yok.

Fernandes ve Simao yokken Köybaşı'nın frikiği o kadar güzel kesebilmesi çok büyük sürpriz oldu ayrıca.
Bence bu sene de performansını artırmazsa Köybaşı'na yol verilmeli ve adam gibi sol bek alınmalı.

Ayrıca fizik gücümüz bu kadar düşükken, Necip, Hilbert gibi, Holosko gibi dinamikl oyuncuların banko oynaması lazım.

edit: Hani bir de futbolu basit oynamak zordur derler ya, son goldeki top Quaresma'ya 100 gelse, 100 farklı hareket yapar da bi tanesi zor gol olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

ekrem in yerine bir tane futbolcu alsınlar ben onada razıyım.

bu sidnei sağ kanatta bir deneseler yaw, adamın pas atması felan iyi , sonlara doğru orta sahada oynadı top taşıdı felan , yani ekremden daha çok iş yapar sağ kanatta biraz ağır belki ama ekrem hızlıda ne oluyor dümdüz koşarken bile sürekli düşen bir adam
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

tinu said:

Erhan Güven gibi olmasın ama :D

Bu arada Carvalhal'in korkaklıp edip Sol beke Egemeni, önüne İsmail'i koyması hiç büyük takıma yakışmıyor.
Ama beklemeden 30da Egemen'i çıkarması da çok doğru bir hamleydi.

korkaklık değil olması gereken aslında,

ismail bek değil, kafası rahatken harika hücum yapabilen bir adam. O adamı bekte kullanmaya kasıp ısrar etmektense harika bir hücumcu yapabilirsin. Ama yok, bekte harcıyoruz adamı, sonra küfrediyoruz ben dahil asdfdsa

egemen'de sol bek oynayabilen bir adam, aslında gasperini'yi getirelim 3-5-2 oynatsın bize. Şu kadro en iyi şekilde oynar onu yani asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

ismail kötü adam değil abi şunu artık kabullenin, sadece berbat bir savunmacı

ismail'in kafası rahatken hücuma katılıp ciddi sıçtığı maç hatırlamıyorum ben, biraz bencil o da quaresma'dan geçti adama işte,

mustafa denizli çok güzel demişti onun için, adam hayatı boyunca yedek oldu. As kadroya girince kafası sürekli kulübe de kaldı şimdi çıkarırlar mı beni falan, sürekli o kafadayken hata yapıyor.

Bugün yine dedi aynısını işte, Egemen çıkınca İsmail'in değiştirilme şansı kalmadı. Adam o andan sonra bildiğin çoştu.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

aktiftablet said:

tinu said:

Erhan Güven gibi olmasın ama :D

Bu arada Carvalhal'in korkaklıp edip Sol beke Egemeni, önüne İsmail'i koyması hiç büyük takıma yakışmıyor.
Ama beklemeden 30da Egemen'i çıkarması da çok doğru bir hamleydi.

korkaklık değil olması gereken aslında,

ismail bek değil, kafası rahatken harika hücum yapabilen bir adam. O adamı bekte kullanmaya kasıp ısrar etmektense harika bir hücumcu yapabilirsin. Ama yok, bekte harcıyoruz adamı, sonra küfrediyoruz ben dahil asdfdsa

egemen'de sol bek oynayabilen bir adam, aslında gasperini'yi getirelim 3-5-2 oynatsın bize. Şu kadro en iyi şekilde oynar onu yani asdfasd

Egemen Sol bek falan oynayamaz. Hem şu anda en formda stoperimiz olduğu için yanlış bi karar olur. Hem de sol bek olacak tekniği yok. Ersan olsa olurdu belki.

Bir de sen yıllardır Köybaşı ile oynayıp Bursa maçında stoperini sol beke çekersen, senin Bursadan tırstığını cümle alem bilir. Yenilebilrsin ama Beşiktaş'ı böyle oynatamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...