knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ahaha holosko atmis helal lan bir boka yaradın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 GOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 NOLDU TEXAS ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 holosko su adamı cok seviyorum sadece bu adam için sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 TEKSAS RENCIRZ GOIN BYE BYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 olm şu borsalılara kapak olsun ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi ben beşiktaşlıyım, ne beşiktaştan, ne teknik diirektörden ne bursadan ne seyirciden ne hakemden memnun değilm ya. kazandık bi de yani. bir rüştüye sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ahahahah hadi bye bye bursa. simdi bi kavga cikarsinlar ceza alsinlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 AV RUPANIN EN FORMDA AMA EN KÖTÜ FUTBOLUNU OYNAYAN TAKIMIYIZ ARKADAŞLAR NASI KODUK ZAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bok gibi futbol ile maç kazanmak süper bişi lan,fenerbahçe balı mübarek sadgsdere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi hayatımda bu kadar az sevinmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Kermit reis totem işe yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?29,5888838,page=16#msg-5892064 olm resmen herşeyi bildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hep rakip mi abllı olacak lan biraz da biz bal yiyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 arkadaş yine balına kazandık yine balına kazandık. Gidip şimdi büyük takımmışız gibi davranacak taraftarda, Yok artık yok, olmuyor işte bazı şeyleri görmek lazım. Quaresma büyük adam, benim gözümde şu ligde Simao'dan sonra ki en iyi kanat oyuncusu fakat yok arkadaş, adamın bencilliği ve egosu bu takımı yok ediyor. Simao'nun da kötü performansı tamamen Quaresma'ya bağlı benim gözümde, bir gemide iki kaptana yer yok. Hak etmeden maç aldık diyemeyeceğim çünkü Bursa'da çok kötüydü. Hak etmediğimiz üç puanı aldık, bu maçın hakkı direk 0-0'lık skordu. Artık Holosko'lardan, Mustafa'lardan verim almamız gerektiğini görsün birileri, Edu kazmasından değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Yunus Yıldırım'a da girsin bu maç, çok çabaladı ama olmadı işte, en son bursa'nın kesilen atağına bile ben önceden çalmıştım diyip yenidne bşalattı ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 abi kötüydük maçta herşey çok kötüydü hatta hakem bursa beşiktaş teknik ekip seyirci herşey ama KÖTÜ OYUNLA 3 PUANDA ALINIYO ZORUNUZA GİTMESİN AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yunus yıldırım beşiktaşın kazanması için daha fazla bişi yapamazdı yalnız baktı quaresma takımı baltalıyor onu da attı oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Abi onlar 1 kisi eksikken atmayalim dedik adaletsizlik olurdu bekledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya herşeyi bıraktım allah aşkına ya şu ekrem nedir ya biri bana bunu bi anlatsın, yahu bir adamda hiçmi futbol zekası olmaz, her poziyonda düşüyor, adam düz koşarken de düşüyor, pas atamıyor , orta yapamıyor, herif üstüne geliyor adamın karşısında onunla beraber bizim cezasahasına kadar gelip adamın rahatça orta yapmasını bekliyor, allahım ya ne olur kurtar bizi bu adamdan ya. geçen maç q7 ve fernandes kurtarmıştı maçı bu hafta çok kötü oynadılar, q7 nin çok çok nadir kötü oynadığı bir maç, o yüzden sallamayın adama boşuna arada bir o da kötü oynayacak, herifin bu maça kadar her maç asisti var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 5 dakikada beşiktaş yaptık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sahada son 15 dakika portekizli yoktu bjk cevirdi. bu bir isaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar