Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 3. Hafta | Bursaspor - Beşiktaş JK | 22 Eylül - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

arkadaş yine balına kazandık yine balına kazandık. Gidip şimdi büyük takımmışız gibi davranacak taraftarda,

Yok artık yok, olmuyor işte bazı şeyleri görmek lazım.

Quaresma büyük adam, benim gözümde şu ligde Simao'dan sonra ki en iyi kanat oyuncusu fakat yok arkadaş, adamın bencilliği ve egosu bu takımı yok ediyor. Simao'nun da kötü performansı tamamen Quaresma'ya bağlı benim gözümde, bir gemide iki kaptana yer yok.

Hak etmeden maç aldık diyemeyeceğim çünkü Bursa'da çok kötüydü. Hak etmediğimiz üç puanı aldık, bu maçın hakkı direk 0-0'lık skordu.

Artık Holosko'lardan, Mustafa'lardan verim almamız gerektiğini görsün birileri, Edu kazmasından değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ya herşeyi bıraktım allah aşkına ya şu ekrem nedir ya biri bana bunu bi anlatsın,

yahu bir adamda hiçmi futbol zekası olmaz, her poziyonda düşüyor, adam düz koşarken de düşüyor, pas atamıyor , orta yapamıyor, herif üstüne geliyor adamın karşısında onunla beraber bizim cezasahasına kadar gelip adamın rahatça orta yapmasını bekliyor, allahım ya ne olur kurtar bizi bu adamdan ya.

geçen maç q7 ve fernandes kurtarmıştı maçı bu hafta çok kötü oynadılar, q7 nin çok çok nadir kötü oynadığı bir maç, o yüzden sallamayın adama boşuna arada bir o da kötü oynayacak, herifin bu maça kadar her maç asisti var,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...