Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 köklerinize sadık kalın arkadaşlar ekim şenliğine layık olan mustafa özarslan, selda bağcan gibi türkücülerimiz vardır. onları çıkartsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ağrı kesiciyle alkol yanlış mesaj verir, insanlar ölür diye kaldırmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 festival logosundaki istanbul silüetinde minare yok hiç sdfsdfs dini bütün vatandaşlarımız irrite olup yakmasın diye festivali herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 şeydendir o: alkol festivalinde kutsal öğe nasıl kullanırsınız ulan! dandır. afişte arkaplandaki Çöp ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 goldbären said: festival logosundaki istanbul silüetinde minare yok hiç sdfsdfs dini bütün vatandaşlarımız irrite olup yakmasın diye festivali herhalde. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ben buna Ankara Alman Koleji`nde ,ya da öyle bir şey, katılırdım. Çok zevkli olurdu, Bira, sosisli, tatlı komboları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 afisi gorunce eti sponsorlugunda, puskevit partisi var zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Tron said: afiş rezalet +1 Marl0_on said: ne çöpçü bir milletiz lan. halloween kutlayanlar var mesela buralarda, kostüm arayışlarını filan heyecanla takip ediyorum. senin ne isin var onlarla arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 afişte 2 tane sponsor var lan yazık afiş baya kötü öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Marl0_on said: ne çöpçü bir milletiz lan. halloween kutlayanlar var mesela buralarda, kostüm arayışlarını filan heyecanla takip ediyorum. töre cinayeti işleyip kurban kesek pampa daha gözel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 festivalde overall leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Marl0_on said: ne çöpçü bir milletiz lan. halloween kutlayanlar var mesela buralarda, kostüm arayışlarını filan heyecanla takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gidelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 afişe paintte başlayıp picasa ile bitirmişler hakikatten. bira hammallık diyip kaçmaya gelmiştim zaten bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 almanyadaki oktoberfest gibi bişey bekliyorsanız üzülürsünüz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bol bol foto getiririm size Almanyadakinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bira festmi bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bira fest ise paulainersiz bira fest olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 BioHazarD said: Marl0_on said: ne çöpçü bir milletiz lan. halloween kutlayanlar var mesela buralarda, kostüm arayışlarını filan heyecanla takip ediyorum. töre cinayeti işleyip kurban kesek pampa daha gözel vejetaryen alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 etin her türlüsünü yerim pampa domuz dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Abi afiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Hahahahah baktıkça gülüyorum ama midem de acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 parasını verip almanyaya giderim hava aynı hava değil, bira aynı bira değil adı "oktoberfest" olmasaymış "istanbul bira festivali" veya türevi olsaymış gayet yerinde olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 pi kafeyle konuştum, türkiyede olmayan 2 bira markasını da getirmeye çalışıyoruz dediler allah belanızı versin dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaconda Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 BioHazarD said: etin her türlüsünü yerim pampa domuz dahil. kesmeden et yenmiyor be reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar