Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Zegna said: aktiftablet said: izledim, ofsayt yok, birinin yüzü ileri diğerinin geri dönük sadece, öyle ofsayt olmaz ki, manisalı oyuncu FB kale çizgisine daha yakın değil. ahah abi ne alaka soyledigin, 2 pozisyon arasında ne kadar mesafe farkı var.. Manisa'nın golünde ofsayt olmadığı açık ara belli. Bilica sanırım o fenerli defans, bi eli geride kalıyor o elle bozuyor ofsaytı resmen. FB'nin golünde açı kötü olduğu için net yorum yapamıyorum, aynı şekilde Semih'in eli ofsayta girmesini sağlamış olabilir, perspektiften tam yorumlayamıyorum ama onda da ofsayt yok gibi geldi izlediğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 neticede iki gol ofsayt diye verilmemis iki takimdan da, zaten oyun galibiyet hak etmedi, ben puan kopardigimiza da memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 zaten var yok federasyon torpil falan tartışması için girişmedim, kendi fikrimi yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Rewendor said: Zegna said: aktiftablet said: izledim, ofsayt yok, birinin yüzü ileri diğerinin geri dönük sadece, öyle ofsayt olmaz ki, manisalı oyuncu FB kale çizgisine daha yakın değil. ahah abi ne alaka soyledigin, 2 pozisyon arasında ne kadar mesafe farkı var.. Manisa'nın golünde ofsayt olmadığı açık ara belli. Bilica sanırım o fenerli defans, bi eli geride kalıyor o elle bozuyor ofsaytı resmen. FB'nin golünde açı kötü olduğu için net yorum yapamıyorum, aynı şekilde Semih'in eli ofsayta girmesini sağlamış olabilir, perspektiften tam yorumlayamıyorum ama onda da ofsayt yok gibi geldi izlediğim kadarıyla. Yahu iki pozisyonu karşılaştırmıyorum, Fener'in ki zaten bariz gol. Manisa'nın pozisyonunda, manisalı oyuncu ile fenerli oyuncu farklı yönlere hareketlenmek üzere olduklarından ofsaytmış gibi gelse de aslında aynı hizadalar, bunu dedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 alexi tebrik ederim gerçekten çok güzel basın toplantısı yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ali kaptan > alex kaptan http://www.youtube.com/watch?v=Xe6L2rmljio http://www.youtube.com/watch?v=TrkepbLnM5U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ASDADFSDFGŞASDJAŞLSDKDSFSDFASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi taraftarin gelenegnde var bu olay :D kadini erkegi fark etmio :D 2-1 2-2 sampiyonlar yani hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Abi demiştim yaa bunlar eve yendik diye giderler diye askjdqke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 "3 puan alamadınız?" "olsun yendik." dfdsfdsfdsf kadın taraftar ama çok üstüne gitmemek lazım bi yerde. futbol terimlerini bilmiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi ahahahahahahahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Laraken said: "3 puan alamadınız?" "olsun yendik." dfdsfdsfdsf kadın taraftar ama çok üstüne gitmemek lazım bi yerde. futbol terimlerini bilmiyor olabilir. terimi bilmez de 1-1 ile yenilmicegni ögretsnler pluus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi şaka yaptım orada zaten ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 "bunların erkekleri şampiyon olduklarını sandı, kadınlar gol sanmış çok mu." crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Kim bilir kaç bin kadın fenerbahçenin hangi formalı takım olduğunu golde anladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 niye dalga geçiyorsunuz ki bence güzeldi , bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeli kadınları kutlarım , o stadı o şekilde doldurmak başarıdır, tabi ki maçtan sonra saçmalıyacaklar, kaç tanesi normalde oturuyor maç seyrediyor ki, gülüyoruz felan ama dalga geçmemek lazım, gerçekten takımlarına iyi sahip çıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Rewendor said: Zegna said: aktiftablet said: izledim, ofsayt yok, birinin yüzü ileri diğerinin geri dönük sadece, öyle ofsayt olmaz ki, manisalı oyuncu FB kale çizgisine daha yakın değil. ahah abi ne alaka soyledigin, 2 pozisyon arasında ne kadar mesafe farkı var.. Manisa'nın golünde ofsayt olmadığı açık ara belli. Bilica sanırım o fenerli defans, bi eli geride kalıyor o elle bozuyor ofsaytı resmen. FB'nin golünde açı kötü olduğu için net yorum yapamıyorum, aynı şekilde Semih'in eli ofsayta girmesini sağlamış olabilir, perspektiften tam yorumlayamıyorum ama onda da ofsayt yok gibi geldi izlediğim kadarıyla. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98729 5:55 yigitin pozisyonu, tartısıyorlar. sonlara dogruda semihin pozisyonu var. semihin pozisyonu zaten ofsayt degil. manisadan yigitin pozisyonu ofsayt. yani karar dogru. bozulan bir ofsayt filan yok rew. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ya başörtüsü takıp maça girmişsin bide burda savunuyosun takımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi kadınların sesi afrika dunya kupasındaki vuvuzela sesinden daha bi sinir bozucuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yahu ofsayt kuralını tam olarak bilmiyoruz galiba! Elin önde veya geride olması ofsayt kuralını bozmaz ki - vücudun pozisyonu da önemli değildir. Topa dokunabilecek bölgelerin (el hariç oluyor bu) herhangi bir savunmacı kalmamışsa topun, savunmacı varsa da savunmacının topla müdahale edebileceği bölgenin ilerisinde olmamalıdır. galiba cümle biraz düşük oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 eskiden futbol fsnatiği kız arkadaş ve eş hayalleri kurardım.valla lube ayar ebru köksaldı gibilerini görünce vazgeçtim.futbol fanatikliği kadınlarda iğrenç duruyor kesinlikle yakışmıyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ofsaytı bilsin beraber izlemeye gidelim, fanatik olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 maçı benimle barda evde falan izlese yeter abi. stada götürmem zaten maça odaklanamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 olsun sonuçta yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar