Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe SK - Manisaspor 20.09.2011 @ 20:00

kkk

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

aktiftablet said:

izledim, ofsayt yok, birinin yüzü ileri diğerinin geri dönük sadece, öyle ofsayt olmaz ki, manisalı oyuncu FB kale çizgisine daha yakın değil.

ahah abi ne alaka soyledigin, 2 pozisyon arasında ne kadar mesafe farkı var..

Manisa'nın golünde ofsayt olmadığı açık ara belli. Bilica sanırım o fenerli defans, bi eli geride kalıyor o elle bozuyor ofsaytı resmen.

FB'nin golünde açı kötü olduğu için net yorum yapamıyorum, aynı şekilde Semih'in eli ofsayta girmesini sağlamış olabilir, perspektiften tam yorumlayamıyorum ama onda da ofsayt yok gibi geldi izlediğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Zegna said:

aktiftablet said:

izledim, ofsayt yok, birinin yüzü ileri diğerinin geri dönük sadece, öyle ofsayt olmaz ki, manisalı oyuncu FB kale çizgisine daha yakın değil.

Manisa'nın golünde ofsayt olmadığı açık ara belli. Bilica sanırım o fenerli defans, bi eli geride kalıyor o elle bozuyor ofsaytı resmen.

FB'nin golünde açı kötü olduğu için net yorum yapamıyorum, aynı şekilde Semih'in eli ofsayta girmesini sağlamış olabilir, perspektiften tam yorumlayamıyorum ama onda da ofsayt yok gibi geldi izlediğim kadarıyla.

Yahu iki pozisyonu karşılaştırmıyorum, Fener'in ki zaten bariz gol.
Manisa'nın pozisyonunda, manisalı oyuncu ile fenerli oyuncu farklı yönlere hareketlenmek üzere olduklarından ofsaytmış gibi gelse de aslında aynı hizadalar, bunu dedim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

niye dalga geçiyorsunuz ki bence güzeldi , bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeli kadınları kutlarım , o stadı o şekilde doldurmak başarıdır, tabi ki maçtan sonra saçmalıyacaklar, kaç tanesi normalde oturuyor maç seyrediyor ki, gülüyoruz felan ama dalga geçmemek lazım, gerçekten takımlarına iyi sahip çıktılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Zegna said:

aktiftablet said:

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98729

5:55 yigitin pozisyonu, tartısıyorlar.

sonlara dogruda semihin pozisyonu var. semihin pozisyonu zaten ofsayt degil. manisadan yigitin pozisyonu ofsayt. yani karar dogru. bozulan bir ofsayt filan yok rew.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ofsayt kuralını tam olarak bilmiyoruz galiba!

Elin önde veya geride olması ofsayt kuralını bozmaz ki - vücudun pozisyonu da önemli değildir. Topa dokunabilecek bölgelerin (el hariç oluyor bu) herhangi bir savunmacı kalmamışsa topun, savunmacı varsa da savunmacının topla müdahale edebileceği bölgenin ilerisinde olmamalıdır.

galiba cümle biraz düşük oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...