Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 alamancı stili karman çorman döneri türkiyedeki sade leziz dönere tercih eden kişiyle pizzaya ketçap mayonez sıkan kişi aynı kişi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ulan adam sos seviyor diye düştüğü hale bak asdfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 paticik klasiği:D bi kişi vuruyo ardı arkası kesilmiyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 avrupada dönerin başına gelenler beni çok üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kithnos_1 said: adamınbiri said: şair burda almayada ki dönerleri beğenip,türkiyedekileri beğenmediği mi söylemeye çalışıyo? Bence daha lezzetli oluyor Avrupa'da yapılan tarz döner , etinin nasıl bir farkı vardır bilmem ama , koydukları soslar , hafif sarımsaklı ve soğanlı olması lezzetli yapıyor . Martı eti ne alaka anlamadım bu arada ? döneri değil sosu seviyorsun demek ki. sanmıyorum almanya'da türkiye'deki kadar iyi olsun. ingiltere ve isveç'te döner yemişliğim var, güzel değildi etleri. her kebapçıdaki döner aynı merkezden geliyordu. türkiye'de kendi dönerini yapan birçok yer var. mesela uludağ iskender vardı, çok hoşuma gider orası. esnaf siteleri etrafında yatık döner satan yerler vardır, şahanedir. cağ kebabı var bi de, o ye. döner yerken sade yersin. iskender yersen yoğurt ve sos (sadece salça idi yanlış hatırlamıyorsam) ile yersin. üstüne de belki tereyağ. usulü böyle. ama döneri etin tadı için değil de sosun tadı için yiyorsan, söyleyeceksin adamlara, üstüne sarmısak sos, mayonez, hardal, soğan vs artık ne istiyorsan koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Etleri kekik kokuyor abi.Bir de hayvanlar fazla hareket etmeyince yağ bağlıyor daha lezzetli oluyor tabii.Yemliyorlar demek ki asdf.kekikli yem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 valla şöyle az göz attım başlığa kim kime dayıyor, kim kimi trollüyor bilmiyorum ama interraila gittiğimde yiyordum bu soslu moslu dönerlerden. zaten heryerde öyle vardı avrupada. çok da güzellerdi keşke türkiyede de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 dönere sos, dönerin tadı, kokusu güzel değilse konur. ete sos konmaz, terbiye edersin en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 hayır bi de bu dönerimsi şeyleri kebap diye satıyorlar, o daha üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 fede'ye katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Rewendor said: almanyadaki dönere iyi diyen, hele hele türkiyedekinden iyi diyen boşa yemeğe para vermesin ya, en ucuz ne bulursa yesin, zaten tat zevki yok yedikleri boşa gidiyo demektir, boşa ona harcamasın bari iyi para biriktirir. yapmayın etmeyin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kesin domuz eti vardır içinde. ondan güzel geliyordur size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ilk mesaja cevap vercektim bende ama 6 sayfa yeterince öldürmüşsünüzdür adamı diye kasmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 goldbaren gelse de anlatsa dönerin iyisini forumun şişmanı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 goldbaren ustadan yemek tavsiyeleri almak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 gold sensei duy sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bana bırakmadınız mı lan ben de vuraydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 oo sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bende vurmak istiyordum off kacirmisim konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Dönere ıvır zıvır sos koymak, tantuniye mayonez sıkmak gibi bişi arkadaşım. Günah. Yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 oha abi tantuniyi mayonezsiz yiyen mi var aramızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Benim için en iyi sos,döner ekmek arasına konmadan önce o ekmeğin dönerin yağına güzelce bandırılıp sonrasında içine istenenler konarak tüketilmesidir. O yağı hissedeceksin abi,sos o dur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Abi herkesin alışkanlığı ve damak tadı farklı.. Bende dönerin içine domates hariç bişey koydurmam mesela , ama avrupada alışmışlar bulaşık bulaşık şeyler koyup döner tadı almamaya sonra orası daha iyi diyorlar.. Sana göre daha güzel olabilir lezzeti ama dediğin soslar filan dönere hakaret ve yapısına aykırı.. Döner ya sadece yenir yanında pide ile yada pilav üstü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 istanbulda iskender yedikten sonra her türlü döner ürünü tüketilebilir sanırım. patates kızartması filan koyuyolar iskenderin içine, domates salçasında yumuşuyo o böyle saçma bişeye dönüşüyo filan. bilindik yerlerden bahsetmiyorum tabi böyle ara sokaktaki esnaf lokantasından mahalle arası kebapçısından filan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Onlar maksat dşük fiyata veya 1 porsiyon iskender parasına maximum doyma sağlamak.. Olaya biraz öyle bakmak lazım , mesela ben seni porsiyonu 35 lira olan bir iskenderciye götiriyim gör bakalım doyuyomusun yoksa mükemmel iskender mi yiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar