THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Arkadaslar askerde aksam 7 den sonra falan internete girebiliyorum dandik bir bilgisayar var ordan takiliom bir kac saat. Bir sey yuklemem zor o sebepten internet uzerinden oynana saglam zevkli bir oyun tavsiye edermisiniz? sadece aksam 7 den sonra girebileceigmi varsayalim birde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 haxball :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 mmo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kongregate'te takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 armorgames Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 biraz acıklasanız oyunları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 minecaft gel, 30mb bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bilmiyorum kaldı mı ama, ogame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 http://armorgames.com/play/10317/gemcraft-labyrinth http://armorgames.com/play/12141/kingdom-rush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 satranç tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 penis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kaldı da saat 7den sonra bakabiliyorsa sadece çok saldırı yer noob koruması kalktığında. 0ne said: bilmiyorum kaldı mı ama, ogame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 runescape i bi dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 eski bir bilgisayar için in por ylem'de ultima oyna. online sayılmaz ama eğer oynamadıysan Diablo 2 yükle bi kaç hafta idare eder seni. ayrıca diablo 2 oynamamış adamlara çok imreniyorum. şimdi ne eğlenicek o oyunda ilk kez oynarken : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 oo askerde böyle boş vakitlerimiz mi kalcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 imamizer said: eski bir bilgisayar için in por ylem'de ultima oyna. online sayılmaz ama eğer oynamadıysan Diablo 2 yükle bi kaç hafta idare eder seni. ayrıca diablo 2 oynamamış adamlara çok imreniyorum. şimdi ne eğlenicek o oyunda ilk kez oynarken : / ben oynamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 çok şanslısın birader, yükle oyna hemen. yavaş yavaş oyna. skilleri, statları yanlış verip karakteri mındar ede ede oyna. mavi item larla oyna. diablo yu görünce 2 vuruş atıp kesmeden, yusuflayarak oyna. smith e 456456 kere ölerek oyna : / ben d2 yüklüyorum ağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ArmA II, America's Army 3 veya HL2 varsa Insurgency modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://www.drakensang-online.com/ Browser üzerinden oynanıyor direk. http://www.youtube.com/watch?v=d-HxFAuKT48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 dandik pc drakensangı kaldırmaz. Java bazlı oyun yoruyor çok. Kasmayacak şekilde olanı flash varsa pcde www.hellbreed.net veya klasik browser oyunları oynayabilirsin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 aklıma 2 güzel seçenek daha geldi, dandik pc friendly Anarchy Online oyna. Taş gibi oyun. Eski teknolojisi sayesinde eski bilgisayarlarda daha iyi çalışıyor. froob content sana askerliği bitirtir. Uthgard'da Dark Age of Camelot oynayabilirsin bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Oyun kuramıyorum diyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi zaten tsknin bilgisayarları görünce hayattan soğuyor insan, piyasadaki çoğu cep telefonunun konfigürasyonu bile daha iyi çoğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 avvv bi şey kurmam zor diyince zorlasa kurar şeklinde kalmış kafamda... o zaman quake live derim. internet üzerinden oynanan sağlam ve zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 eve online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar