Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Statü farkı

0ne

Öne çıkan mesajlar

zor aga zor

aynen dediğin gibi o tür aşklar filmlerde olur.
hani kız zengin olmayıp sadece üniv. mezunu olsaydı belki. ama yok öbür türlü de baya poposu kalkıp olurdu bu sefer. en iyisi üniversiteye gir.

insan kendine partner seçerken maddi durumu, eğitim durumu kendine yakın birini seçme eğiliminde olur. artık lisans mezunu olmayan adam da kalmadı zaten. hal böyle olunca 24 yaşında lise mezunu olmak baya eksi bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Asıl sormak istediğim şey ise çevrenizde bu tür statü farkı olan çiftlerin ilişkileri yürüyo mu, yoksa sadece film/dizilerde falan mı oluyo o aşklar?

Ya benim var böyle bir tanıdığım. Sevgilisi paralı ailelerden birinin kızı. Özel okulda okudu, italya'da staj yaptı mezun olduğu sene burada zenginler için tasarım işleri yapan bir firmada iş buldu. Hatta başvurusuna giderken yollayan ajan "sakın ücreti düşük söyleme" falan diye tembih falan etti. Öyle bir hayatı var kızın.

Bizim çocukta devlet okulunda edebiyat mezunu olmaya çalışıyor hala. Şimdi ilişkileri yürüyor bir şekilde. Bir kere ayrıldılar sonra tekrar çıkmaya başladılar. Ama çocuğun en büyük şansı kendini kızın ailesine kabul ettirdi. Onlarda kaldı, gözlerine girdi falan.

Sorun olan en büyük olay çocuğun kendini kızla aynı statüde görmemesi. Senelerdir bu durum adamı üzüyor bayağı. Çünkü kız canı isteyince yurtdışına çıkıp ordaki kankalarıyla konsere gidecek ayarda. Bizim elemanda yüksek lisans için yurtdışı bursu bulmaya çabalıyor falan.

Özellerini bilmiyorum haliyle ama eleman kızın ailesiyle geçindiği için iş yürüyor. Kendini kötü hissediyor ama, öyle bir durum.

edit:
cerebralis said:

kız ezer bisüre sonra söyliyim.

Bu örnekteki kızda canı sıkılınca eziyor ayrıca. Bizimki aralarındaki fark yüzünden üzülüyor. Bu kızda böyle zayıflıkları sevmiyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz o iş hacı dayı

en başta 1-2 konuştuğun kız hakkında abuk subuk bir hayal alemine dalıp bunu dışarıyla paylaşmışsın durumun sadece bu kız değil tanışacağın diğer dişiler için de geçerli olacak

hayır yani muhabbet ettiğin tanışalı 5 dakika olmuş kız hakkında "evlenirim lan bununla" der insan ama sonrasında "kanka ya ailesi beni kabul etmezse?" ve türevinde sıkıntılara sokmaz kendini
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...