CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Biliyorum çok klişe ve sevilmeyen bir konu fakat şurada bilen 1 kişiden alacağım yorum beni baya bi araştırmadan kurtarır. Sıkılma sebeplerim ile şıkları yazıyorum ki bir gelişme varsa söylersiniz.Bi göz ucuyla baktım forumlara ama hepsi ölü gibi burada. Warhammer online : Level almak çok zordu, sırf pvp sıktı. Aion : Level almak çok zordu, sırf grind sıktı. Bi kaç porgramı birleştirip bir tür bot yaptım. Bir süre 7/24 grind yaptığı halde karakter max levela ulaşamadı ama zengindim aslen eğlenebilirim. Wow : Hiç işim olmaz ama Vay ak pati guildi aktif muhabbet var denirse olabilir. Rift : Baya gaz oynadım bu oyunu.Hepsi epic tier 1 setim ve tier 2 setim tamamnken iş yüzünden 1,5 ay şehir dışına çıktım geri döndüm kimsecikler yoktu. Age of conan : Bi noktada questler bitiyordu düdük gibi kalıyordun. City of heroes : Dönem dönem 2-3 ay oynadım bu oyunu. Arada bir oynamak için ideal aslen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bence hicbirini aktive etmeye degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 warhammer güzel rvr dönüyo gir oyna 2-3 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 tekrar oynamaya değecek bir oyun yok orda,hiç oynamadığın bir mmo dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Knight Online başla dönersen bizimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 AOC -> F2P oldu baya adam var ama hala teknik sorunlarda var. COH -> Bu da dün itibariyle F2P oldu. RIFT -> 2-3 server hariç gerisi boş. Onlarda da deli gibi eğleniyor millet. Migrate edebiliyorsan oyna edemiyorsan salla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 aion son patchler ve single dungeon sistemi ile falan en cok gelisen oldu tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bende Aion acc mi aktifleştiricem ama level kasmak sıkıntı olduğu için hemen pes ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 warhammer gene en düzgün aralarında muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 aion bayaa değişti eğer en son ilk çıktığında oynadıysan. 55 olana kadar quest log full geziyosunuz. mentor muhabbeti geldi yüksek lvllar size grp questlerinizde yardım ediyolar. her lvlda hediyeler geliyo set parçaları silahlar potlar scrollar exp bonus itemları falan. yeni solo grp dungeonları geldi ama oyun hala pvp oyunu. outdoor pvp oluyo baya. onun dışında fort siegeler hep var. mesela geçenlerde 200 kişi asmodianların orgrimmarına saldırmıştık, dün de onlar geldi falan böyle büyük aktiler de oluyo. makinan sağlam değilse sıkıntı yaşarsın gerçi o ayrı lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 o listede olmayan AO var benim arada aktif edip oynadığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Aion a şans verilebilir.Ben son 3 gündür oynuyorum, tekrar aktif ettim ve ilk halinden çok daha başarılı.Oyun için baya uğraşmışlar.Ne kadar idare eder ? 1-2 ay sanırım bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 age of conan pve istiyorsa canın istemediğin kadar oyun sonu content var artık. Crom'a geç sıkılmadan sürekli instance veya raid takılırsın. Rift Arada bakıyorum da sürekli yeni birşeyler ekledikleri bir oyun. ben bırakalı tolarca şey eglmiş. denenebilir. geri kalanı hakkında birşey söyleyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aion'da level kasmak eskisi gibi değil, saçma sapan exp'ler veriyor questler. 5-6 quest yapıp şehre döndüğümde kesin bir level alıyorum, lvl 27'de. ayrıca solo questler 18-22 arası her seferinde bir level veriyor nerdeyse. grind'ı geç, quest logdan quest silmekten sıkıldım, campaignlere bile sıra gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 CrayTotem said: Age of conan : Bi noktada questler bitiyordu düdük gibi kalıyordun. sadece ilk aylar oynamışsın herhalde. günümüz mmorpg'lerinin sorunu bu. insanlar ilk ay (bazen sadece beta) oynuyor ve ne sorun varsa yoksa o oyunun üstünde kalıyor. sonra da oyunu f2p yapmak zorunda kalıyorlar, dağılıp gidiyor. aoc'un başına gelen bu. adamlar kaç seferdir oyunu baştan revize ettiklerini söylediler, ama genel oyuncu halen "bir noktada questler bitiyordu, ortada kalıyorduk" diye düşünüyor. apb vardı mesela, beta zamanı yaşadıkları sorunlar yüzünden tüm review sitelerinde "BERBAT ÖTESİ OYUN" diye tanıtıldı, sonuçta oyun patladı. şimdiki hali daha çok rezil. warhammer gibi oyunlar da var mesela, bir türlü geliştirilmeyen, expansion'u bile çıkmayan. umudu f2p'ye veriyor. dc online da böyle olmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Tabiki sadece ilk aylar oynadım.Hatta ilk 15 gün.Aoc gibi bir noktada tıkanan, tonla hata ile piyasaya sürülmüş bir oyunu istedikleri kadar revize etsinler şu saatten sonra.Bir oyunu alırken 2 yıl sonrada oturur adam gibi oynarız diye almıyoruz sonuçta başta beni heycanlandıramayan oyuna ben her zaman dil çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Belki WoW, o da VAY Ak yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 KingV rifte ekledikleri yeni şeylerler için örnek verebilir misin? Şaşırtacak veya oyunun ömrünü uzatacak birşeyler var mı? şu bi kaç günde yazdığım oyunlar için edindiğim görüşleri yaziyim; AOC : Baktım beleş olmuş çektim girdim. 44 level rangerım ile girdigim an gerizekalı item satın alma ekranını kapıyana kadar kestiler beni. Sonra birdaha kestiler. Sonra 20 saniye hayatta kalmıştım tam 1km uzaktan 3 mob geldi. Kaçarım dedim 2km beraber koştuk sonra öldüm. Sonra yeni char açtım level 5 oldum dedim ki ne kadar gerizekalı dandik bir oyun bu. Warhammer : Yükledim oyunu 3-4 farklı abuk sabuk hata ile karşılaştım hala oyuna bakamadım ama yeterince üzdü. Coh : Henüz beleş olmamış giremiyorum. Fakat inanıyorum ki açsam 1 ay oynarım güzelce. Aion : Girdim oynadım biraz hafif gözümü yordu ama gerçekten oynayasım geldi ve beğendim. Ayrıca aylığa vereceğim paradan 5-10 lira fazla verip kutulu yeni oyunu almak gibi eğlenceli bir durumda var. Baya inanmış durumdayım aion oynıyacağım gibi duruyor fakat ncsoft master accime ulaşamıyorum. İmdat mesajıma cevap bekliyorum had ncsoft biraz hızlı be. Rift : 2 ay çok büyük zevkle oynadım bu oyunu o yüzden hala ufaktan canım çekiyor ama server değiştirme kapalı. Oyun içinde Gm cağırıp ağlayarak değişmen mümkün diyorlar ama ben değişeceğim kesin olmadan aylığı açmam ki. Mail atıcam bi bakalım ne diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 CrayTotem said: AOC : Baktım beleş olmuş çektim girdim. 44 level rangerım ile girdigim an gerizekalı item satın alma ekranını kapıyana kadar kestiler beni. Sonra birdaha kestiler. Sonra 20 saniye hayatta kalmıştım tam 1km uzaktan 3 mob geldi. Kaçarım dedim 2km beraber koştuk sonra öldüm. Sonra yeni char açtım level 5 oldum dedim ki ne kadar gerizekalı dandik bir oyun bu. pvp'de oynama? pve o kadar "gerizekalı dandik" olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 @crazytotem: ben en son rifti bıraktığımda çok bişi yoktu 1.4 eventi mi ne vardı. sonra raid riftler falan çıkmış, yeni bir warfront ve veteran sistem geliyormuş. şu an çok aktif oynamıyorum ama forumlarında en az şikayet gördüğüm mmo rift şu an. o oyunda tek hoşuma gitmeyen şey herkes herşeyi yapabiliyordu. demek istediğim tank/warrior halimle yeri geliyordu rouge benden daha güzel tanklıyordu. sonra da bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bone buradaki herkes pvp sunucusu istedi diye gidildi ama çocuğa versen yapılmayacak hatalar olan bir oyundu. dialogdan çıkmaya çalışırken öldürülecek bir oyunu piyasaya çıkaran şirket batsın bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 eve online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Sensin crazy. Yok gayet dandik olur bonec.Sonuçta 3 kere öldüm diye oyunu kötülemiyorum o işin geyiği fakat daha genel baksak ne görücez ki.2011 çıkışlı oyunu full grafik oynayabilirken aoc hala manasız manasız kasılmalar yapıyor. Bi kaç gündür baya oyun denedim, en çok ilk günkü tadı veren aoc oldu öyle söyliyim. yani hala dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar