aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 havyar demisken, biutiful da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 küçük ibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Grave of the Fireflies denmis fena oldum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 angela'nın külleri +1. Tam depresif bir film. http://www.imdb.com/title/tt0145653/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 goldbären said: şunu görünce abartıyosun sanmıştım ama filmin garip bi aurası var böyle, cidden ikinci dakikada gırtlağa yumruyu (yumruk değil yumru, yazım yanlışı yok sdf) bırakıyor lol. yemedi izlemedim gece gece yastıklara sarılmayalım... Aynen öyle. Aslında bundan daha acıklı sahnelere sahip bir çok film izlemişimdir ama nedense bu bir ayrı yaptı. Ne bileyim animasyon diye neşeli birşey mi bekleyen bünye bir anda filmi görünce kendinden mi geçti nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_wNNTDVGpbYI/R12MnW5zpWI/AAAAAAAAA0Y/tJpO-5w9S0A/s400/butterfly_effect.jpg uncut, alternate endingli falan en uzun dvd versiyonu beni kahretmişti şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 spoiler içinde anlatsana sana zahmet. açıp izlemeye edğmez ama merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Genwa said: Yazılmış mı görmedim ama Sleepers da iyidir, üzer adamı Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 pans labyrinth kahretmese de sonu hüzünlüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 EagleEye said: Genwa said: Yazılmış mı görmedim ama Sleepers da iyidir, üzer adamı Bu abi sleepers hakkaten çok iyi film.izlememiş varsa hala izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Srpski Film. kahrolursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 aquila said: havyar demisken, biutiful da olabilir. aynen. fena film değil ben beğenmiştim, konsepte de uygun gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yazıldı mı bilmiyorum ama ağır roman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Drall said: incendies. filmi hala sindirebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Rambo: ilk kan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 mükemmelsin esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 120 days of sodom nekromantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Kynodontas(Dogtooth) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 End of the affair vardı, yüz kaslarımı kontrol edememiştim filmde, gözlerim ellerimde izlemiştim. Julian Moore çok güzel oynamış gerçekten. Biraz çık yürü bir de, insanları görünce zaten kahroluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sen aydınlatırsın geceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 requem for a dream denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ben prometheus izleyince kahrolmuştum ama herkeste aynı etkiyi yaratır mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 BabacumMostors said: requem for a dream denmemiş bi 3 sene önce dendi o :=) (bkz. masterhaplo) kardeş payı film değil ama şu dramatik bölümü fenaydı . Film olarak da önerebileceğim 47 ronindir. Eğer sinemada izlersen, verdiğin paraya kahroluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=MPiu0digKhE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 requiem for a dream yazmışlardır da 10 sayfa bakamıcam sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar