Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kahredecek film önerisi

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

Flameoffear said:

Bunu izliyorsun, sonra tavsiye edenden başlayıp izleyen aklına, yedi ceddine küfür edip bitiriyorsun. Kahretmekle kalmaz aynı zamanda silkler, fantazi bile yapar.

2.dk dan falan sonra ağlmaya başladım 10. dksina geldiğimde akıtacak göz yaşım kalmamıştı kafayı yemiştim birakmiştim filmi. 1 yıldır masaüstünde duruyor her gördüğümde korkup izlemiyorum öyle kaldı film
Sosyal ağlarda paylaş

everybody's fine ve çınar ağacı. ikisinde de gözlerim dolmuştu benim.

spo

böyle anneyi,babyı huzurevine atmalı filmler çok etkiliyo beni :/

bi de my sister's keeper da hıçkıra hıçkıra falan ağladım çok güzel film ama nedense izlemeden dandiktir diye bi intiba oluşmuştu.

hayat güzeldir'i zaten izlemişsindir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bana da ağlayacak film önerin. Sadece iki film'de ağladım şimdiye kadar, onlara göre bakarsınız: Pan'ın Labirenti ve Manolya. Üzülecek film çok ama gerçekten ağlamadım bu ikisi dışında hiç. Haibane Renmei'nin sonunda da gözlerim yaşarmıştı ama epey.

Vizelerim bitince oturup ağlarım, sonra da filmden derim =P
Sosyal ağlarda paylaş

bu filmlerin ve animelerin hemen hemen hpsini izledim hicbirinde aglamadim
bitek canim kardesimin sonunda duygulanmistim
sunda aglayanlar vardi http://www.youtube.com/watch?v=ZIHbz1fyU7U

genelde beni en cok üzen sey filmlerde hayvanlara zarar verilmesi

gerek aile serefindeki atin vurulmasi
gerek girgir ali deki çarsaf isimli köpegin silahla vurulmasi
gerek batman dark knight da batmanin rothweilerlari assagiya atmasi

kore ve polonya sinemasinda aglayan insanlar hırvatistana 3-0 yenildigimiz maçta daha çok aglar üzülür dramasi bol
Sosyal ağlarda paylaş

xieon said:

Flameoffear said:

Bunu izliyorsun, sonra tavsiye edenden başlayıp izleyen aklına, yedi ceddine küfür edip bitiriyorsun. Kahretmekle kalmaz aynı zamanda silkler, fantazi bile yapar.

2.dk dan falan sonra ağlmaya başladım 10. dksina geldiğimde akıtacak göz yaşım kalmamıştı kafayı yemiştim birakmiştim filmi. 1 yıldır masaüstünde duruyor her gördüğümde korkup izlemiyorum öyle kaldı film

şunu görünce abartıyosun sanmıştım ama filmin garip bi aurası var böyle, cidden ikinci dakikada gırtlağa yumruyu (yumruk değil yumru, yazım yanlışı yok sdf) bırakıyor lol. yemedi izlemedim gece gece yastıklara sarılmayalım...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...