fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Kapıcılar Kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Pi (1998) bide bu vardı aynı yönetmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 I am Sam var la şimdi hatırladım, ergenken salya sümük aglamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Flameoffear said: Bunu izliyorsun, sonra tavsiye edenden başlayıp izleyen aklına, yedi ceddine küfür edip bitiriyorsun. Kahretmekle kalmaz aynı zamanda silkler, fantazi bile yapar. 2.dk dan falan sonra ağlmaya başladım 10. dksina geldiğimde akıtacak göz yaşım kalmamıştı kafayı yemiştim birakmiştim filmi. 1 yıldır masaüstünde duruyor her gördüğümde korkup izlemiyorum öyle kaldı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 everybody's fine ve çınar ağacı. ikisinde de gözlerim dolmuştu benim. spo böyle anneyi,babyı huzurevine atmalı filmler çok etkiliyo beni :/ bi de my sister's keeper da hıçkıra hıçkıra falan ağladım çok güzel film ama nedense izlemeden dandiktir diye bi intiba oluşmuştu. hayat güzeldir'i zaten izlemişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bana da ağlayacak film önerin. Sadece iki film'de ağladım şimdiye kadar, onlara göre bakarsınız: Pan'ın Labirenti ve Manolya. Üzülecek film çok ama gerçekten ağlamadım bu ikisi dışında hiç. Haibane Renmei'nin sonunda da gözlerim yaşarmıştı ama epey. Vizelerim bitince oturup ağlarım, sonra da filmden derim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bune arkadaş herkes ağlamak için yer arıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 dancer in the dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 insan gibi aglamadim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ağlayacak film önerisi isteyenler çocukluk travmalarını da yazarsa daha iyi öneriler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 gidin bi hastanede hastalarla konusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Yazılmış mı görmedim ama Sleepers da iyidir, üzer adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Yamultur. Yönetmenin ilk filmi, hips biraz ama iyidir. Üzerinize gelip toprak atarım bitince. Ama zirvelerimden biri şu sanırım, Oldboy'a denk daha agır değilse. Sympathy for Mr Vengeance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 xunn said: Sophie's Choice direk sinema meme'i yıllardır. Her dizide bir tane gönderme olur, içinden çıkılmayan ikilenler için. Fuckig Sophie's Choice. sinema mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bu filmlerin ve animelerin hemen hemen hpsini izledim hicbirinde aglamadim bitek canim kardesimin sonunda duygulanmistim sunda aglayanlar vardi http://www.youtube.com/watch?v=ZIHbz1fyU7U genelde beni en cok üzen sey filmlerde hayvanlara zarar verilmesi gerek aile serefindeki atin vurulmasi gerek girgir ali deki çarsaf isimli köpegin silahla vurulmasi gerek batman dark knight da batmanin rothweilerlari assagiya atmasi kore ve polonya sinemasinda aglayan insanlar hırvatistana 3-0 yenildigimiz maçta daha çok aglar üzülür dramasi bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Yılkı atı tam sana göre o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bartabasin mazeppasi var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 xieon said: Flameoffear said: Bunu izliyorsun, sonra tavsiye edenden başlayıp izleyen aklına, yedi ceddine küfür edip bitiriyorsun. Kahretmekle kalmaz aynı zamanda silkler, fantazi bile yapar. 2.dk dan falan sonra ağlmaya başladım 10. dksina geldiğimde akıtacak göz yaşım kalmamıştı kafayı yemiştim birakmiştim filmi. 1 yıldır masaüstünde duruyor her gördüğümde korkup izlemiyorum öyle kaldı film şunu görünce abartıyosun sanmıştım ama filmin garip bi aurası var böyle, cidden ikinci dakikada gırtlağa yumruyu (yumruk değil yumru, yazım yanlışı yok sdf) bırakıyor lol. yemedi izlemedim gece gece yastıklara sarılmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 İzlicektim şimdi sigaram bitti o yüzden sabah doldurmaya karar verdim efkar kotamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 İlk 10 değilde son 10 dakikası çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ne güzel unutmuştum güneş. Teşekkür ederim. /wrist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar