Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Samsunspor //18.08.2011 @ 20.00//

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

kkk said:

eğer ciddi ciddi şu pozisyonun penaltı olduğunu soyluyosanız yurekten inanıp hakkaten sizin içiniz çirkeflikten çürümüş demektir. elmander baya baya koşa koşa kalecinin ustune gitmiş ellerini aça aça. hadi yerinde duruyo olsa anlicam. ozmn bilica'da zamanında kuralları lehine kullandı. sonucta sahayı kazamazsın diye bi kural yok.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=6&r=1&hid=98615

Bunun yerine seni çıkaralım abi? Hakkaten bunların içi çirkeflik dolmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

said:
Süper Lig'de 2. hafta maçları yarın oynanacak tek maçla tamamlanacak. İki haftada Süper Lig'de kart görmeyen tek takım Galatasaray oldu.

Fair play ligini de kazanırsak iyi para kascaz şampiyonlukla beraber.
Nayssss.

Bana büyükler fair play ligini kazanamaz gibi geliyor. Bizim para cezası almadığımız hafta olmuyor gibi birşey, isterse futbolcular tek kart görmesin =P
Sosyal ağlarda paylaş

terim taraftara 60 dakika eziyet ettiği bir maç daha izledik

bu baros-kazım ısrarını anlamak mümkün değil, kendisi anlıyor mu onu da tahmin etmek güç gerçekten

ya samsun golü 80. dakikada bulsaydı skor ne olurdu tahmin edebiliyor musunuz ?

sanırım sırf Bülent Tulun tesisleri gezdirdi diye Terim Elmanderi istemiyor...

yine yeniden ısrarla ve üzerine basa basa söylüyorum, elmander bu takımda ilk tercih olmalıdır

bu arada sevgili ultraslan da nedense bir tek elmanderi çağırmadı tribüne, iyi niyetli düşünerek ismine uygun beste yapamamış olduklarını varsayıyorum

her ne kadar taraftar imparator terim tezahüratları yapsa da tribünlerde çıkan tüm homurtularda terim ön planda, takımı kuramadığı ve takımı iyi çalıştıramadığı, sistemsiz ve düzensiz olduğu genel bir yargı

umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer, çünkü Galatasaray tam bıçak sırtı bir noktada
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

terim taraftara 60 dakika eziyet ettiği bir maç daha izledik

bu baros-kazım ısrarını anlamak mümkün değil, kendisi anlıyor mu onu da tahmin etmek güç gerçekten

ya samsun golü 80. dakikada bulsaydı skor ne olurdu tahmin edebiliyor musunuz ?

sanırım sırf Bülent Tulun tesisleri gezdirdi diye Terim Elmanderi istemiyor...

yine yeniden ısrarla ve üzerine basa basa söylüyorum, elmander bu takımda ilk tercih olmalıdır

bu arada sevgili ultraslan da nedense bir tek elmanderi çağırmadı tribüne, iyi niyetli düşünerek ismine uygun beste yapamamış olduklarını varsayıyorum

her ne kadar taraftar imparator terim tezahüratları yapsa da tribünlerde çıkan tüm homurtularda terim ön planda, takımı kuramadığı ve takımı iyi çalıştıramadığı, sistemsiz ve düzensiz olduğu genel bir yargı

umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer, çünkü Galatasaray tam bıçak sırtı bir noktada

golle alakası yok. elmander sercan hemen ikinci yarı başında ısınmaya gönderildi ki eboue sakatlanmadan önce girecekti zaten giyinmeye başlamıştı o sakatlanınca onun yerine girdi.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

tribündeydim, herşeyi net gördüm, kimin ne zaman ne kadar ısındığını

bugün değil geçmişte de gördüm, elmanderi saha kenarında 5-10 dk. arası beklettiğini

daha fazlasını da görüyorum, terim elamanderi istemiyor

sebep = bülent tulun

başka bir mantık yok bu işte

diyelim 1 ay sonra elmander galatasarayı taşıyan adam oldu ve terim'e de soruyorlar elmander in performansını nasıl buluyosunuz diye, ne diyecek?

elmander taraftar sayesinde basın sayesinde yönetim baskısı sayesinde oynayacak arkadaş başka yolu yok.. maça gittiğinde takımı destekle böyle şeylere ihtiyaç yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla formayı kapmak diye birşey var sonuçta

baros formsuz ve bu takımda etkisiz kaldı.elmander hazırlık maçlarında bi şöyle tam tamına oynamadı.şimdi formayı kapmış olması lzm

onun harici sabrisiz ortasahanın daha iyi olduguda umarım görmüştür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...