Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 meloya gelene kadar aysal başkanın açıklamalarına trollenip keserler biletimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 rahmetli özhan canaydın olaydı sezon başında kazanırdık=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 melo tek başına dibe sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 alakasiz olcak ama trt3'de bank asya programini helin avsar sunuyor ahahahha. rasim reyisi aradi gozler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://samsunspor.org.tr/resimler/18eyl/dsc_3440.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yeto ya asdfhfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kkk said: eğer ciddi ciddi şu pozisyonun penaltı olduğunu soyluyosanız yurekten inanıp hakkaten sizin içiniz çirkeflikten çürümüş demektir. elmander baya baya koşa koşa kalecinin ustune gitmiş ellerini aça aça. hadi yerinde duruyo olsa anlicam. ozmn bilica'da zamanında kuralları lehine kullandı. sonucta sahayı kazamazsın diye bi kural yok. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?t=6&r=1&hid=98615 Bunun yerine seni çıkaralım abi? Hakkaten bunların içi çirkeflik dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 gerçekten penaltıysa bile satılmış markusu ciddiye almam.o adamın kafası güzel. ahmet çakar daha gerçekçi ve samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 o kadar para aliyolar adam gibi site yapamadilar su ligtvye, videolar calismiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 abi şu sarp orda mal mal sus hareketini yaptı ya,keşke kafasına şişe geleydi orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Abi benim içim çirkeflikle doldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Masquerade said: said: Süper Lig'de 2. hafta maçları yarın oynanacak tek maçla tamamlanacak. İki haftada Süper Lig'de kart görmeyen tek takım Galatasaray oldu. Fair play ligini de kazanırsak iyi para kascaz şampiyonlukla beraber. Nayssss. Bana büyükler fair play ligini kazanamaz gibi geliyor. Bizim para cezası almadığımız hafta olmuyor gibi birşey, isterse futbolcular tek kart görmesin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ilk derbide görürüm :) fairplay i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Fair play garanti ibb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Melo'nun kafayı tv kaydından inceleyip ceza vereceklermiş diye haber vardı bugün bi gazetede, onu yaparlarsa gg zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 terim taraftara 60 dakika eziyet ettiği bir maç daha izledik bu baros-kazım ısrarını anlamak mümkün değil, kendisi anlıyor mu onu da tahmin etmek güç gerçekten ya samsun golü 80. dakikada bulsaydı skor ne olurdu tahmin edebiliyor musunuz ? sanırım sırf Bülent Tulun tesisleri gezdirdi diye Terim Elmanderi istemiyor... yine yeniden ısrarla ve üzerine basa basa söylüyorum, elmander bu takımda ilk tercih olmalıdır bu arada sevgili ultraslan da nedense bir tek elmanderi çağırmadı tribüne, iyi niyetli düşünerek ismine uygun beste yapamamış olduklarını varsayıyorum her ne kadar taraftar imparator terim tezahüratları yapsa da tribünlerde çıkan tüm homurtularda terim ön planda, takımı kuramadığı ve takımı iyi çalıştıramadığı, sistemsiz ve düzensiz olduğu genel bir yargı umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer, çünkü Galatasaray tam bıçak sırtı bir noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 elmander bu sene takıma alınan en iyi yabancı, ama gel gör ki herşeyi çok iyi bilen fatih terim onu istemiyor. sol açıkta bile oynatabilirsiniz ve sırıtmaz elmander ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 harrykewell said: terim taraftara 60 dakika eziyet ettiği bir maç daha izledik bu baros-kazım ısrarını anlamak mümkün değil, kendisi anlıyor mu onu da tahmin etmek güç gerçekten ya samsun golü 80. dakikada bulsaydı skor ne olurdu tahmin edebiliyor musunuz ? sanırım sırf Bülent Tulun tesisleri gezdirdi diye Terim Elmanderi istemiyor... yine yeniden ısrarla ve üzerine basa basa söylüyorum, elmander bu takımda ilk tercih olmalıdır bu arada sevgili ultraslan da nedense bir tek elmanderi çağırmadı tribüne, iyi niyetli düşünerek ismine uygun beste yapamamış olduklarını varsayıyorum her ne kadar taraftar imparator terim tezahüratları yapsa da tribünlerde çıkan tüm homurtularda terim ön planda, takımı kuramadığı ve takımı iyi çalıştıramadığı, sistemsiz ve düzensiz olduğu genel bir yargı umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer, çünkü Galatasaray tam bıçak sırtı bir noktada golle alakası yok. elmander sercan hemen ikinci yarı başında ısınmaya gönderildi ki eboue sakatlanmadan önce girecekti zaten giyinmeye başlamıştı o sakatlanınca onun yerine girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 tribündeydim, herşeyi net gördüm, kimin ne zaman ne kadar ısındığını bugün değil geçmişte de gördüm, elmanderi saha kenarında 5-10 dk. arası beklettiğini daha fazlasını da görüyorum, terim elamanderi istemiyor sebep = bülent tulun başka bir mantık yok bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 geçmişte neyi gördün yahu adamın kaçıncı maçı sahamızda? her şeyi görmüşsün ama idrak edememişsin anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ujfalusi ve selçuğuda istemesin ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ZAAAAAAAAAA http://www.youtube.com/watch?v=dWgKA2sKawg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 harrykewell said: tribündeydim, herşeyi net gördüm, kimin ne zaman ne kadar ısındığını bugün değil geçmişte de gördüm, elmanderi saha kenarında 5-10 dk. arası beklettiğini daha fazlasını da görüyorum, terim elamanderi istemiyor sebep = bülent tulun başka bir mantık yok bu işte diyelim 1 ay sonra elmander galatasarayı taşıyan adam oldu ve terim'e de soruyorlar elmander in performansını nasıl buluyosunuz diye, ne diyecek? elmander taraftar sayesinde basın sayesinde yönetim baskısı sayesinde oynayacak arkadaş başka yolu yok.. maça gittiğinde takımı destekle böyle şeylere ihtiyaç yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Haydi herşeyi Terim'in egosuna bağlamaca oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 valla formayı kapmak diye birşey var sonuçta baros formsuz ve bu takımda etkisiz kaldı.elmander hazırlık maçlarında bi şöyle tam tamına oynamadı.şimdi formayı kapmış olması lzm onun harici sabrisiz ortasahanın daha iyi olduguda umarım görmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar