Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Samsunspor //18.08.2011 @ 20.00//

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

bu konunun linkini gonderdim terime, yazdiklarinizi dikkate alicakmis.

Az önce Fatih Hocam ÖM attı, zaten o da forumun gizli takipçisiymiş, haftaya 6000 lira net maaş, yol yemek ssk yanında işe başlıyorum, saol aquila <3
Mesaj tarihi:
abi ilk defa olan bi pozisyon değil bu.hiç mi kaleci önünde duran adam görmediniz yahu

genelde yandan geçip gider kaleciler.hatta futbolcu ısrar ediosa hakem gelir uyarır kart verir vs neyse

kaleci malsa elmander napsın
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

aquila said:

bu konunun linkini gonderdim terime, yazdiklarinizi dikkate alicakmis.

Az önce Fatih Hocam ÖM attı, zaten o da forumun gizli takipçisiymiş, haftaya 6000 lira net maaş, yol yemek ssk yanında işe başlıyorum, saol aquila <3

hayirli olsun kardesim, gorevimiz.
Mesaj tarihi:
suBzer0 said:

Neyin kasıtlısı abi? kasıtlı hareket öyle mi olur yoksa elleriyle suratına filan mı vurur? ben zaten kasıtlı olduğunu söylüyorum ama elmander orda durursa bende kaleciyse gider çarparım...

çarparsan penaltıyı da yaptırırsın işte. zaten amaç o, tahrik. futbol kuralları içerisinde o hareket penaltı. öyle şarj ettikten sonra ister dirsek atmış olsun ister çarpmış olsun isterse kulak memesini yalamış olsun farketmiyor.
Mesaj tarihi:
Ya abi ciddimisiniz? 90 dakika içerisinde .iktir lan lafı belki 9000 kere söyleniyor o sahada , adam elleri havada oraya gelince sie çekiyor elmandere fakat çarpmasıyla bunun ilgisi yok , yapmayın etmeyin ya... Arif'ten alışıksınız siz böyle penaltılara , şu pozisyonu görünce yemin ederim senelerdir kazandığınız maçlar geldi aklıma ve niye aziz yıldırım içeride diye hak verdim fenerlilere...
Mesaj tarihi:

Güvendiğim dağlara karlar yağdı ya.. Tamam abi penaltı.. o penaltı bu değil penaltı..

karete serbestti , kafakol serbestti , bazısına göre yanından geçmek yasaktı..
Mesaj tarihi:
kalecinin dokunulmazlığı öyle çalışan bi sistem olsaydı kaleciler beline altı patları takar, ne de olsa dokunulmazım diye topu kapmış gelen her forvete bi kurşun sıkarak korurlardı kaleyi.
Mesaj tarihi:
abi bi de şöyle düşünün Elmander sahada boş boş geziyor ve bu gezisini bu sefer kalecinin olduğu yere doğru yapıyor... Elmanderin son hareketine dikkat edin, son hareketinde stop ediyor. yani elmander kaleciye değil de, kaleci elmandere çarpıyor.

o yüzden kaleci suçlu.
Mesaj tarihi:
Öyle bi hal aldıki bu adam trol mü yapıyor ciddi mi anlamıyorum.
Ulan gidip bodos şarjlarsan rakip oyuncuya böyle patlar işte bitarafında.
Neyi tartışıyorsun ki hala, adam gitmiş zıplayarak şarjlamış Elmander'e...
oldu nası olsa kaleciyim diye kafa göz girsinler futbolculara maçta lcd falan mı çektin ne yaptın?
  • Yeni Oluştur...