deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aquila said: bu konunun linkini gonderdim terime, yazdiklarinizi dikkate alicakmis. Az önce Fatih Hocam ÖM attı, zaten o da forumun gizli takipçisiymiş, haftaya 6000 lira net maaş, yol yemek ssk yanında işe başlıyorum, saol aquila <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 allah askina tekrar izle pozisyonu, adam elmandere dogru kosuyo, once eliyle bi siktir git yapiyo, sonra kut diye giriyo adama, yapicagi tek sey bi adim sola kaymakken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi ilk defa olan bi pozisyon değil bu.hiç mi kaleci önünde duran adam görmediniz yahu genelde yandan geçip gider kaleciler.hatta futbolcu ısrar ediosa hakem gelir uyarır kart verir vs neyse kaleci malsa elmander napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 deadwoll said: aquila said: bu konunun linkini gonderdim terime, yazdiklarinizi dikkate alicakmis. Az önce Fatih Hocam ÖM attı, zaten o da forumun gizli takipçisiymiş, haftaya 6000 lira net maaş, yol yemek ssk yanında işe başlıyorum, saol aquila <3 hayirli olsun kardesim, gorevimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 penaltıyla uzaktan yakından alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 suBzer0 said: Neyin kasıtlısı abi? kasıtlı hareket öyle mi olur yoksa elleriyle suratına filan mı vurur? ben zaten kasıtlı olduğunu söylüyorum ama elmander orda durursa bende kaleciyse gider çarparım... çarparsan penaltıyı da yaptırırsın işte. zaten amaç o, tahrik. futbol kuralları içerisinde o hareket penaltı. öyle şarj ettikten sonra ister dirsek atmış olsun ister çarpmış olsun isterse kulak memesini yalamış olsun farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ya abi ciddimisiniz? 90 dakika içerisinde .iktir lan lafı belki 9000 kere söyleniyor o sahada , adam elleri havada oraya gelince sie çekiyor elmandere fakat çarpmasıyla bunun ilgisi yok , yapmayın etmeyin ya... Arif'ten alışıksınız siz böyle penaltılara , şu pozisyonu görünce yemin ederim senelerdir kazandığınız maçlar geldi aklıma ve niye aziz yıldırım içeride diye hak verdim fenerlilere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bi soluklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 tamam da arifle ne alakası var ? arif, futbolculuk hayatı boyunca bir kere bile kendini yere atmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 net penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Güvendiğim dağlara karlar yağdı ya.. Tamam abi penaltı.. o penaltı bu değil penaltı.. karete serbestti , kafakol serbestti , bazısına göre yanından geçmek yasaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kalecinin dokunulmazlığı öyle çalışan bi sistem olsaydı kaleciler beline altı patları takar, ne de olsa dokunulmazım diye topu kapmış gelen her forvete bi kurşun sıkarak korurlardı kaleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 şu pozisyona çok gülüyorum ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 koskoca takimda emre colaktan baska amc yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi o hareket ne kadar temiz, ve guzel lan, inanilmaz gercekten. istese yapamaz oyle, anca amerikan guresinde filan oluyo calisilip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi bi de şöyle düşünün Elmander sahada boş boş geziyor ve bu gezisini bu sefer kalecinin olduğu yere doğru yapıyor... Elmanderin son hareketine dikkat edin, son hareketinde stop ediyor. yani elmander kaleciye değil de, kaleci elmandere çarpıyor. o yüzden kaleci suçlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Öyle bi hal aldıki bu adam trol mü yapıyor ciddi mi anlamıyorum. Ulan gidip bodos şarjlarsan rakip oyuncuya böyle patlar işte bitarafında. Neyi tartışıyorsun ki hala, adam gitmiş zıplayarak şarjlamış Elmander'e... oldu nası olsa kaleciyim diye kafa göz girsinler futbolculara maçta lcd falan mı çektin ne yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 elmander atlamış kalecinin üstüne işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hamza elmanderin pozisyon penaltı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Abi öyle penaltı olmaz. Hiç alakası yok. edik: Elmander de gitisn rugby falan oynasın, kollarını açıp elinde topla gelen rakibe şarjladığın başka spor bilmiyorum çünkü ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 oldu iste, ve hala elmander sarjladi diyor insanlar, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 saçlarım beyazladı şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kaleci dedigin herseyi yapar serbest o. mesela http://www.youtube.com/watch?v=2OqmPS7EBaU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 evet pozisyonda elmander hiç koşmuyo kalecinin ustune. yerinde duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar