Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Samsunspor //18.08.2011 @ 20.00//

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Eboue-Sabri-Ujfalusi hattının bi kere belli olması lazım. Adamların joker özellikleri var ama adamlar tam bir pozisyonda form tutsa ertesi hafta başka yere adapte olmak zorunda olacak.

Eboue dışında geçerli gerçi bu, Wenger'in 4-2-1-3'ünde en ileri 3'lüde bile oynadığı oldu misal 2 sene önceki Porto maçı. Ama Ujfalusi kesinlikle stoper oynamalı. Sabri'ye de yer yoksa Terim fazla kasmasın takımın dinamiğini bozmasın. Bana kalırsa Eboue sağ bek oynamalı. Orta alanda Selçuk ve Melo'nun önünde ise daha iyisi alınana kadar Yekta'ya şans verilmeli. Ama şu takımın kanatları Kazım-Riera oldukça ekstrem durumlar olmadıkça her maçımız stresli geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

ya baroşu itin bitarafına sokuyosunuz ama kazım'ın reiranın adamı nekadar desteklediğini gördük.elmanderde yanlız oynasa farklı bi tablo çıkmaz ortaya.

şu tek forvet sevdasından vazgeçılmesi gerekiyor artık bikere.
en süperi baros ve elmanderin yan yana oynaması olurdu ama yabancı kontenjanı sorun yaratıyor işte.
bunuda reirayı alırlarken düşünceklerdi aynı paraya colkan trabzona gitti,reiradan volkandan çook üstün bi futbolcu değil gördüğüz kadarıyla.
kazımdanda şu durumda vazgeçemeyiz kesinlikle yabancı sıkıntısından dolayı bi ton abuk sabuk rotasyona girmemiz gerekecek reykardta olduğu gibi.buda takımın oturmasına bi engel.
rotasyon iyi güzel bişe ama bi oyuncu değiştirdiğinde sahanın içinde 3 oyuncunun yerinide değiştirmek zorunda kalmadığında güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

tek forvet oynicaksa bu takım.o elmander olmalı.en azından fizikli adam top tutabiliyor.baros aldıgı topları kaybediyor.3-4 kişinin arasında kayboluyor resmen

riera maç içinde kaç defa orta yapacak yer bulamdıgı için topu taşıdı da taşıdı sonra kaybetti.

barosun iş yapması için yükünün azalması lzm biraz.arkasına lincolnümsü adam olur.yanında keita kewell olur

ama şu kadroda kazım bi keita değil.yektada lincoln değil

riera da hakan baltanın az gelişmişi

yani barosun etkisizliği şuan normal.

o yuzden elmander bence baya iş yapar bu takımda.kazım cunku sağ çizgide piknik yapan bir adam.top gelince orta yapıp kaçıypr
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben anlamıyorum gerçekten. Tamamen kadro kurmayı bilmemekten 2 senedir bitiyoruz. Sarp-Barış-Ayhan orta sahası gitti Eboue-Melo-Selçuk geldi güzel. E Kewell-Elano-Keita-Arda vs vs gitti forvet orta saha arası top taşıyacak adamlar Benitez kıyağıyla Liverpool görmüş vasat Riera ve Kazım biladerim.

Durum buyken 2 forvet oynamamak saçmalık. Hatta Kazım yerine Engin oynasın
Sosyal ağlarda paylaş

Korkaklık değil, Terim'in asıl kafasındaki kadro ve şablon ilk yarıdaki gibi. Ama oyuncular uygun değil.

Bir Terim takımının en büyük özelliği nedir? Sürekli bindiren bekler ve pitbull gibi basan orta saha. Balta'yı bir kenaraya bırakırsak bu konuda başarılı olur takım. Orta saha açık ara ligin en iyisi Melo-Selçuk ile. Ama işte ah o forvet-orta saha bağlantısı yok mu.
Sosyal ağlarda paylaş

4-4-2 gs nin çözümü olabilir oyuncular da uygun aslında eğer sabri oynamazsa.

eboue-servet-urfa-hakan
kazım-melo-selcuk-riera
baros(sercan)-elmander

sercanı burda hep kullanmak zorunda ya da riera yerine engin baytarla falan başlaması lazım olcak.. garip bi kadro, transfer döneminde nasıl almadık 2-3 tane daha kaliteli türk anlamıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Balta o kadar kötü ki, bindiremediğinden dolayı çok defa Riera içeri girmek zorunda kaldı veya bekledi, atılan pasları da tutamadı zaten. Hücumu hiç bir zaman çok iyi değildi ama son 2 sezondur rezalet, işin kötüsü Çağlar da baya kötü. Baltayı kurtaran savunması oluyor çünkü Çağlarda o da yok ama adamda form tutamadı işte bi sakatlandı, aslında olabilir o adam üstüne düşülse belki, çünkü Hakan'ın aksine tempolu oynayan koşan bir yapısı var, ortaları rezaletti gerçi..
Sosyal ağlarda paylaş

abi takımın problemi hani diyorlar ya işte 4-4-2 ya da 4-1-4-1 değil diye... ifrit oluyorum yeminle.

gayet formasyon problemi işte. eşşek gibi koskoca puntolarla gördük samsun maçında...

barosu baros yapan bugüne kadar 4-3-3'ün ucundaki üçlüydü. kewell keita arda hep son çizgiye inen, son çizgiden barosu besleyen adamlardı. yaratıcı adamlardı. hangisini 10 numara pozisyonuna koysanız oynayacak kabiliyette adamlardı.

şimdi en kabiliyetli en yaratıcı kanat oyuncun riera, 10 numara poziyonunda oynayacak adamın bile yok. hala direktiyorsun 433 (4141) oynatacam diye. selçuk dediğin adam standard bir mc. ileri koşacak geri gelecek, ileriden seken topları kovalayacak... bu adamdan çok yaratıcı olmasını bekleyemezsin ki. sağ açıkta da kazım diye ne işe yaradığı belli olmayan bir adam oynuyor.

baros 433e alışmış bir adam. 442 forveti bana sorarsanız kesinlikle değil. ama şu anki kadro düzeninde imkanı yok oynayamaz. oynayamıyor zaten. ruslar hala istiyorsa satılabilir bile.

özet: yazdıklarınız +1 sdf=)
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

4-4-2 gs nin çözümü olabilir oyuncular da uygun aslında eğer sabri oynamazsa.

eboue-servet-urfa-hakan
kazım-melo-selcuk-riera
baros(sercan)-elmander

sercanı burda hep kullanmak zorunda ya da riera yerine engin baytarla falan başlaması lazım olcak.. garip bi kadro, transfer döneminde nasıl almadık 2-3 tane daha kaliteli türk anlamıyorum..

Kaliteli Türk hmm, hem de 2-3 tane. Bursa'dan Trabzon'dan aldık da BJK'nin Fener'in adamlarını alamayacağımıza ya da anadolu kulüpleri leşten bir adım üstün oyuncuları itelemeye çalışacaklarına göre adam YOK.
Sosyal ağlarda paylaş

Elmander'in pozisyonuna penaltı diyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim.. Markus merk salağı hakemi savunmak için her kararına doğru diyor abi , bence de baros'a ilk yarıda yapılan kayarak müdehaleye penaltı verilebilir.. ondada devam kararı doğru dedi mesela herif...

Kaleci topu aldıktan sonra ceza sahası ortalarına doğru hareketlenir kaleyi arkasına almak için olası bir top kaybından ötürü , burda elmander o kadar akıllı ki ellerini açarak onun koşu yola doğru geliyor , evet kaleci çarpmayabilir , yanından geçebilir , bekleyebilir ama niye yapsın ki? adam önüme geliyorsa bende kaleciysem gider çarparım.. Biraz kalecilik yapmışlar anlar bu dediğimi.. Elmander iyi niyetli olsa niye kafasını filan tutuyor abi yere düşünce?

ve o pozisyonda eminim hakem ahmet şahin elmandere yumruk attı sandı...
Sosyal ağlarda paylaş

suana kadar gazate tv vs herhangi bi yerde penaltı değil diyene denk gelmedim

markus merk dışında da cogu kişi kırmızı yanlış penaltı dogru diyor

yani insanların akıllarından suphe etme boşuna

hani bende penaltı değil gibi diyordum ama penaltıymış yani

elmanderin niyeti önemsiz.elmander bi çakallık yaptı kalecide yedi bu kadar basit
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bak bence olay şöyle belki çok saçma gelicekte ; bu şike olayından sonra filan federasyon,ligtv,basın vs. ilk haftalarda hakem kararlarını tartışmamak , kararların doğru olduğunu savunmak konusunda ağız birliği filan yapmış olabilir.. yani ne biliyim abi gerçekten tarafsız bakıyorum , tekrar tekrar izliyorum inan 1 tarafından bile tutturamıyorum penaltıyı...
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Tekrar izleyin arkadaşlar o masum kaleciniz zıplayarak çarpıyor elmander'e. Koşmuyor bak tekrar söylüyorum zıplayarak omuz atıp kolunu açarak devam ettiriyor hareketi, hakem de dirsek sandığı için kırmızı çıkarmıştır muhtemelen.

ya sen birine koşarken çarp bakıyım kolunu filan ne şekile sokuyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...