moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 said: THE RAID sees the return of MERANTAU star Iko Uwais as a member of a SWAT team sent out to raid the headquarters of a drug kingpin in a tenement block in Jakarta. The raid ends up botched with law enforcement and criminals, both well-armed, battling it out in a brutal and bloody exchange of bullets and fists. Directed by Gareth Evans. Fights choreographed by Iko Uwais and Yayan Ruhian. The film premiered at TIFF and has been picked up by Sony Pictures for release in the U.S. Sony has hired Mike Shinoda of Linkin Park to create a new score. http://www.youtube.com/watch?v=uWlmhMSnVdM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 survival of the fittest filmi olcak herhalde. maçın sonunda kim kalırsa galip odur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kantır sıtrayt oynarken arkada linkin park dinleyen bir liseli yapmış gibi filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sevdim bol bol kan vahşet olsun.herkes ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 film nası olur bilemem tabii de, baya güzel valla şu trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 1:25,pekmez böyle akıtılır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 goldbären said: kantır sıtrayt oynarken arkada linkin park dinleyen bir liseli yapmış gibi filmi ya aynen böyle, ama gene de gaza geldim ben ahah sağlam ekşın var gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 uplayalım. film açığa çıkıyor yavaştan, imdbdeki bütçeyle yapıldıysa yuh diyorum. fragman falan ÇOK İYİ duruyor buna göre. çoğu yerde methiyeler dizmişler. elin endonezyasından çıkan filme bak. bir de bize bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 evvelsi gün izledim.aksiyon olarak baya doyurucu.silahlı sahneleri az daha uzatsalarmış keşke.buna holywud remake yapılır bi ara bence sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 boş vaktin bol anlaşılan basement dweller stayla eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bende ortası yok ya.ya hiç olmaz ya çok olur sdfs uzun zamandır o kadar cok boş vaktim varki yapıcak aktivitelere karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 çok güzel film, aksiyon sahneleri enfes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 baya guzeldi ya, bi de klasik aksiyon filmi kliselerinden arindirmislar temiz olmus 6,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 tek satır posttaki inanılmaz plot twist ödülü phyx'e gidiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 adamların kavgalarda birbirlerine vurmadıkları o kadar net görülüyor ki türkiye'de aksiyon sahneleri daha iyi çekiliyor diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Filmde kötü adamları öldürmek için Floresan kullanmak gerekiyor bir acayip bin saat dövdüler 2 kişi o adamı floresan olmasa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar