Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 mani said: memoliyi eric bana oynuyor sandım lan bi anda ahaha. ahausfhausfhuas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 KkK Kürşat Reyiz KkK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Abi TNT'ymis ya. Baslik kapanabilir bence. Bosuna bw'den yemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Aluriel said: leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 oha ses tonunu bile benzetmeye çalışmış adamlar mehmet ali alaboraya Memoli de gerçekten harika oyunculuk vardı kadrosu çok çok iyiydi. Kurgu da fena değildi aslında o herşeyin başı olan bi adam vardı kadının kocası. Onun gizemini sonuna kadar korumuşlardı falan güzeldi ya hep izliyordum. İlk bölümüde aynı yapmışlar. İnşaat sahnesiydi memoli kurşun sayıyordu falan. naim kırmızıgül ü oynatsalarmış keşke yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 en kötü lan bu resmen abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 hadi desperate housewives ın remake ini anladık yabancı dizi de bu ne allah belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bunun orjinali alışveriş merkezi gibi bi yerde elinde bomba olan bi herifle başlamıyo muydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Bunun dalgasını geçiyorduk biz ya. Eski memoli'nin çakmasını yapmışlardır diye. Cidden öyle yapmışlar. Ve ciddi ciddi becerememişler. Çok fena. Çok sakat var çok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ha izlediniz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 orjinali güzeldi bunun yaaa. ilk yayınlandığında izlememiştim de sonra bi ara her gün bi bölüm şeklinde yayınlanıyodu okul gelişinde izliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 arkadaşım bu dizi de oynamak için teklif aldı ve kabul etti. artık arkadaşlığımı kesebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Lan ne zaman açsam bu var TNT'de Ömer Çelakıl'ın Harun Yahya tarzı haberleri ve bu dizi asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 offf dexter routine kötü kopya http://img703.imageshack.us/img703/4756/idontwanttoliveonthispl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar