TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 olabilir,mutlaka böle hardcore sakallı bi grup gelip.kahrolsun israil diye yuhaa sahaya falan.başımız ağrır ülkecek. ama işte keşke ama keşke çarşı bi ayar verebilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Arkasokak said: aktiftablet said: Adamlar Beşiktaş'tan korkarak defansif başlayacak. Belki bunu faydası olur bizeç bu da doğru gerçi. deplasmanda rakibi şaşırtabiliriz. arapların yaşadığı kafayı israilliler de yaşıyorsa başbakandan ötürü bi gaz vardır belki adamlarda. Demek istediğim o değil. Beşiktaş kötü de oynasa adamlar kadrodan çekiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 o şekil oynamaları daha zarar bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Arkasokak said: tel aviv'in yeneceğini düşünüyorum. beşiktaş yaptığı maçlar itibariyle beceriksiz bir futbol sergilemekte. forza tel aviv. Pederin adı ne Simon mu Ariel mi Benyamin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 alen markaryan'mış babasının adı. lan burdan bile ırk üzerinden nefret kusuyorsunuz ya ne diyeyim. dipnot: bir de ilkokul seviyesini aşabilsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Arkasokak said: düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 arkasokak'a dil uzatma sebepsiz diye başlayan bir şiir mi okusam naapsam.:) umarım bu maçta abuk subuk filistin/israil protestoları, futbolculara saldırı, tribünde kargaşa vs. seyrederiz. arap baharının bop gazını usul usul hissettirir beşiktaş taraftarı. umarım bu saçma tiyatroya o çok büyük anlamlar yüklenen kutsal tribün alet olur. bunu çok istiyorum çarşı israile karşı yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 o değilde bir ara isviçrede yürüyüş yapacaktınız o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Kanat bekleri Ekrem ve İsmail onun haricinde kadro aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 dün akşam bi grup takımın kaldığı otel önünde sabahlamış. işte kahrolsun israil falan.huahuauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 En ufak olay olmaz(1 2 malın tek basına bagırmaları dısında), tertemiz yener postalarız israile. Dün fener kimle oynuyordu kanallarda dolandım ama haber bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Rüştü, Ekrem, Sivok, Egemen, İsmail, Aurelio, Necip, Fernandes, Quaresma, Almeida, Simao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 maç starda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 peki ernst :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Avrupanin en formda takimiyiz su anda. Kadromuz tsl ye fazla geliyo. Durum boyle olunca patliycaz. 3 atar 1 sayariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kermit said: Avrupanin en formda takimiyiz su anda. Kadromuz tsl ye fazla geliyo. Durum boyle olunca patliycaz. 3 atar 1 sayariz. sabah 11 de içmeye başlayınca böyle oluyo demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Haklisin yanlis yazmisim. Dunyanin en iyi takimiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 fenerbahçe varken böyle bişeyi kabul edemeyiz kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=219317188126921 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Yayın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bizi cekemeyen anten taksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mac stardami?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Arkasokak said: tel aviv'in yeneceğini düşünüyorum. beşiktaş yaptığı maçlar itibariyle beceriksiz bir futbol sergilemekte. forza tel aviv. OHA, tipe gel. adam beşiktaş yenilsin diye... helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kermit said: Mac stardami?? evet hayatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kermit said: Bizi cekemeyen anten taksin NEREYE TAKSIN? 2-0 gibi net bir skor bekliyorum ben, hem Trabzon İnter'e taktı biz de bunlara takarız gazı vardır takımda hem de bir şekilde lig başında batırdıklarını toparlamaları gerekeceğinin farkındadırlar. Zaten yenilirlerse ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar