BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi özel bişi yok random atıyo işte birine hediyeyi nesini anlamadın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Başlık için teşekkürler, öbür türlü siteden haberim olmazdı. :D 1 haftadır boyuna oylamalara katılıyorum bir tane Half Life 2 kazandım. X( Bu paticik grubuna nasıl katılabilirim bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Bana 3 tane Skyrim keyi yolluyorsun, ben onları okuyup üfleyip zor durumdaki oyunsever arkadaşlara dağıtıyorum. Sonra seni gruba alıyoruz allahın izniylen kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Skyrim'i kim bulmuş da dağıtıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 dağıtan var, mesela aynı adam skyrim, deus ex hr ve torchlight 2 hediye etmişti bana ve bunların hepsini çıkmadan tam ücretiyle ödeyip yapmıştı. var yani böyle insanlar şaşırmayın gruba nasıl katılacağın ise steam linkini yazacan buraya veya bana öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bitince biri seslensin la unuturum ben şimdi bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Half_Cow said: Skyrim'i kim bulmuş da dağıtıyor :D http://www.steamgifts.com/game/Yj4qH/the-elder-scrolls-v-skyrim Valla baya dağıtan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/DpGA7/the-binding-of-isaac yeni açtım muhtemelen katılan az olur, elimdeki fazla olan boi'yi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 fazla olmasa zaten vermezdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Public açmış ya, tiz kellesi vurula.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 beni almıyolar en az 100 dolarlık malzeme almıs olmak lazımmıs..benim ki daha 40 dolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://www.steamgifts.com/giveaway/lJTzs/trine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Madcat said: bitince biri seslensin la unuturum ben şimdi bunu. hep silphten mi hortumlıcaz, bi sefer de biz atalım gratz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 gelmiş tenks, 11 dev adamı dünya şampiyonu yapacağum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 http://www.facebook.com/DigitalDownloadDeals/app_228910107186452 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 steamde 500 vidya gaemse vurmuşum, bunun şerefine bi giveaway ckaayım az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Silp olmasa steam gift olayı dönmeyecek zaten :D Senden bişe kazandığım gün bende give away yapcak hoş bişiler alcam steamden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 This is a thank you giveaway for contributors. All users that have successfully sent $13.37 worth of gifts are eligible to enter. Your contributions to date, $0.00. Bunu bone kazanır o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 benim contribüt 1000di $630.70 olmuş yeni updatele :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Benim 0.00, gerçi steam acc.ımın toplamı bile 100 dolar anca ediyordur herhalde, bekleyip bekleyip indirimlerde aldım hep oyunları öyle pintiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 o kontrubute ne koyyolar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 sadece kontribütlülere girebilmek için açtın di mi lan onu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar