Magnum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 çüş artık, diğer oyunuda Lethe kazandı. Adam zaten online olup hediyeyi kabul etmiyodu. bunuda yolladım bakalım, ne zaman alıcak. açamıyorum sayesinde yenileri. en son 7 gün önce steame online olmuş bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 steamgifts yattara olmuş haha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 evet. hediyeyi kim kazandı gören var mı? dfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 yine bana çıkmadıysa, site tamamen göçsün zaten. Çekilişe tek girsem yine bana çıkmaz, öyle bir şans var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Anelor said: canın sağolsun kardeş terazine tıkladım kazanmışın steame girmeye üşendim bi haftalık süre dolmadan gönderirim dfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 büyük adamsın. benimde vizelerim var zaten sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bari şu king arthuru kazanayım lan 5 kişi girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 iyi hatırlattın gözümden kaçmış o 6 oldu şimdi onuda alıcam hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Fizban arturdan 10 tane dağıttıydı geçende kaçırmışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Red said: bari şu king arthuru kazanayım lan 5 kişi girmiş fizban galiba bi ara bi ton kod verdiydi onlardan biriyle şeedeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bizim patinin grubunda <3 bone var ama bone'dan hiç hareket yok ne iş? =) fakirlere yardım boneeeeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bone kendine müslüman lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 bu da gol olmadı sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 tüh be.. zamanında orangebox almasam bunada girer bunuda kazanırdım ama neyse.. başkasına kaldı artık :( ps: yeni geliştirdiğim mayhemizasyon teknolojisiyle başa çıkmaya çalışıp kaybeden patilere sabır, magnumada çifter çifter teşekkür ederim. M&b i de alınca üçer üçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bone said: calimero said: ama bone senden şöyle pati private give awayler bekliyoruz. aga gold pls :P Deacon said: Insan private yapar be bone :( alın la: http://www.steamgifts.com/giveaway/IY1NK/quake-collection sana diom bone wtb gift :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 kime ne diyon anlamıyorum ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Madcat said: bizim patinin grubunda <3 bone var ama bone'dan hiç hareket yok ne iş? =) fakirlere yardım boneeeeeee. bunu diom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 BEG MOAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 sizin gibi mezarcılara niye hediye versin ulan, ben olsam vermezdim şaka şaka zaten $781.20'lık oyun dağıtmışım nasıl bir hesaplamaysa, o kadar para yok lan bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 MAGNUM HEDİYEMİ GÖNDER !235 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 adamın biri 50 tane dota key veriyor höh dedim. ama 3500 kişi girmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 hep dagitiyomus bu adam http://www.steamgifts.com/giveaway/oyTo7/dota-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar