benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 emniyet müdürlüğü ve jandarma karakoluna saldırmışlar.1 polis ve 1 asker şehit olmuş.büyük bir çatışma varmış, belediye başkanı yaşananları twitter dan paylaşıyor http://twitter.com/#!/sedattore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bukadarmı çaresiziz bu terörde be. koca ülke 30 yıldır bitiremedi terörü gitmiş bide israile artislik taslıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Reflective said: bukadarmı çaresiziz bu terörde be. koca ülke 30 yıldır bitiremedi terörü gitmiş bide israile artislik taslıyor. israil de kendi terörünü bitiremedi raad ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 14 yaşında bir çocuk vurulmuş sanırım, direkt olarak bir haber göremedim hiçbir sitede, ekşisözlükte tsk öldürdü çocuğu diye ağlak yapıyorlardı. edit: Söylenenlere göre çocuk çatışma esnasında civarda "saklambaç" oynarken "türk askeri" tarafından vurulmuş. Ayrıca ilk atılan rokette bür düğünden atılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Aket-Atum said: 14 yaşında bir çocuk vurulmuş sanırım, direkt olarak bir haber göremedim hiçbir sitede, ekşisözlükte tsk öldürdü çocuğu diye ağlak yapıyorlardı. PKK şehri basıyor, (allah bilir o 14 yaşındaki cocuk ne halt ediyodu çatışma ortasında) TSK şehri savunuyor diye bide suçlu oluyor. 14 yaşında kürt çocuk ölmüş. Orda ölen 20-21 yaşında gencecik cocuklar insan değil mi. Kendi istekleriyle mi geldiler kendi memleketlerinden oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 @sedattore 37.304000,44.572800 Şaredarê Şemzîna (Şemdinli Bld. Bşk.) [Mayor of Şemdinli] Parêzer (Avukat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 pkk şehir basma eylemlerini 90'ların başında yapmıştı en son.94-95 yılından itibaren örgütün gücü kırılmaya başlanınca bu eylemler son bulmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Semdiinli belediye baskaninin twitterini iyi inceleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Şaredarê Şemzîna (Şemdinli Bld. Bşk.) [Mayor of Şemdinli] Parêzer (Avukat) bu kadarı yeterli aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Reflective said: bukadarmı çaresiziz bu terörde be. koca ülke 30 yıldır bitiremedi terörü gitmiş bide israile artislik taslıyor. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18712039.asp http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18707619.asp teröristler istediğini yapıyor, polisler "dağıtmakla" yetiniyor. askerlerin eli kolu bağlı zaten. teröristler daha çooook insanımızı katledecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 SONOR ÖTÖSÖ OPOROSYON YOPOLSON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 heh demokrasi savunucuları gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Büyük hayalkırıklığı içindeyim 150 200 PKK lı hava saldırılarında öldürülmüştü PKK bitti artık diye seviniyorduk nalet gelsin. MOAR OPOROSYON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Sıradan fikirlerin harici, olay ile ilgili düşüncelerini alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 keyword gireyim ben zahmet etmesin o diyarbakır, cezaevi, işkence, kürtçe, taş atan çocuklar, molotof, abdullah öcalan'ın 3cm dar koğuşu rahat mıyız gençler ? verdim keywordleri. haydi şimdi bunları birleştirip en az 1000 kelimelik "pkk nasıl meşrulaştırılır" kompozisyonuna başlayın. süreniz 30dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 mani said: keyword gireyim ben zahmet etmesin o diyarbakır, cezaevi, işkence, kürtçe, taş atan çocuklar, molotof, abdullah öcalan'ın 3cm dar koğuşu rahat mıyız gençler ? verdim keywordleri. haydi şimdi bunları birleştirip en az 1000 kelimelik "pkk nasıl meşrulaştırılır" kompozisyonuna başlayın. süreniz 30dk Hocam sorular yanlış Ben sana daha güzellerini veriyim, rererö için çok faydalıymış: Kart kurt Ne mozayiği ulan Kürt sorunu yoktur Kürt istilası vardır Kürt sorununu biz çözdük artık öyle bi sorun yok RTE featuring DJ Beşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Pirvana katılıyorum adamlara zamanında bok yedirdik adamlar haklı helal olsun dagdaki kardeşlerime TeCe ye hadlerini bildirmişler. 1 tane tasaklı lider çıkıp zorla techir veya nufüs mübadelesi ve K.ırak sınırını biraz ileri kaydırıp korumaya alana kadar sanırım bunlar insanlarımızı öldürmeye devam edicekler.Ama olsun yinede haklılar adamlar bok yemiş olm borumu hemde kiloyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Kalten said: Pirvana katılıyorum adamlara zamanında bok yedirdik adamlar haklı helal olsun dagdaki kardeşlerime TeCe ye hadlerini bildirmişler. 1 tane tasaklı lider çıkıp zorla techir veya nufüs mübadelesi ve K.ırak sınırını biraz ileri kaydırıp korumaya alana kadar sanırım bu p..ler insanlarımızı öldürmeye devam edicekler.Ama olsun yinede haklılar adamlar bok yemiş olm borumu hemde kiloyla Haşa ben operasyon yanlısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hahaha pirvan lol utana sıkıla savunan adamlar vardı onları da aşmışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 mani said: diyarbakır, cezaevi, işkence, kürtçe nin bir ara yasak olması Yukardaki hiçbir gerekçe pkk nın meşrulaştırılması için bir sebep değil, fakat ahanda bu ülkede böyle şeylerde oluyor diye hatırlanması açısından faydalı. Nasıl PKK ile savaşmak gerekiyorsa aynen o yukardaki haltları yiyen kafa ilede savaşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 tabi ki onunla da savaşmak lazım, ama önce pkk ile sonra onlar ile diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 abi pkk nasıl ortaya çıkmış neden çıkmış amaçları neymiş vs sorularının köküne inmek lazım ki konu 80 lere kadar uzanır haksız değiller ama yıl oldu 2000 küsür aynı şekilde devam etmeleri saçmalık öldürmekle çözülmez olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Kaijad said: Aket-Atum said: 14 yaşında bir çocuk vurulmuş sanırım, direkt olarak bir haber göremedim hiçbir sitede, ekşisözlükte tsk öldürdü çocuğu diye ağlak yapıyorlardı. PKK şehri basıyor, (allah bilir o 14 yaşındaki cocuk ne halt ediyodu çatışma ortasında) TSK şehri savunuyor diye bide suçlu oluyor. 14 yaşında kürt çocuk ölmüş. Orda ölen 20-21 yaşında gencecik cocuklar insan değil mi. Kendi istekleriyle mi geldiler kendi memleketlerinden oraya. Askerlerin ölmesi kötü bu tartışılmaz. Ama sırf askerler öldü diye 14 yaşındaki bir kürt çocuğun ölümünü "diğer ölenler insan değil mi" diye normalleştirmek pkk nefretinin kürt ırkçılığına kaymaya başladığını gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Marquezetto said: abi pkk nasıl ortaya çıkmış neden çıkmış amaçları neymiş vs sorularının köküne inmek lazım ki konu 80 lere kadar uzanır haksız değiller ama yıl oldu 2000 küsür aynı şekilde devam etmeleri saçmalık öldürmekle çözülmez olay Apocular bildiğim kadarıyla 70lerin ortasında çıkıyor, pkknın ilk silahlı eylemi 90lerin başı ama ideoloji olarak 70lere dayanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 90ların başı dağil 83 ya da 84'de Eruh jandarma karakoluna yapıyorlar ilk saldırılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar