aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 motosiklet hobisi dipsiz bi kuyu hacı, harcarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Gecen gun eldivenleri giyerken motorun ustunden kaski dusurdum :( Zaten 6 senelik kaskti, o da bahanesi oldu, yenisine bakiyorum simdi. Shoei Rf-1200 kullanan var mi aranizda? Kullanan varsa direk 1. agizdan yorum alayim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 eski bir kask değil mi o? aradım bulamadım, fiyat ve üretim yılını paylaşırsan. ama 2013 üretimi bir rf1200dense daha yeni bir kask tercih ederim yerinde olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 2014 serisinden aldim rf-1200 sonunda :) 2 haftadir kullaniyorum, rf-1000 ile aralarinda cok buyuk fark var; konfor ve sessizlik acisindan. Sonunda birinin kafasi basip buhulanma olayini da cozmus ya sirf onun icin bile alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Ya elimde yazlık mont var ama, bunun içine ya da dışına ekstra olarak giyerek rüzgârı ve sıcaklığı tahammül seviyesine indirebileceğim bir aksesuar vs var mı? Kışın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 MrLevie said: Ya elimde yazlık mont var ama, bunun içine ya da dışına ekstra olarak giyerek rüzgârı ve sıcaklığı tahammül seviyesine indirebileceğim bir aksesuar vs var mı? Kışın tabi. Dışına yağmurluk giyersen rüzgar sıkıntın olmaz. İçine de softshell ya da polar tarzı birşey giyerek sıcak kalabilirsin. Ha iyi bir yağmurluk + softshell alana kadar, kışlık mont alınır o da ayrı :D seçim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 takım elbiseyle olmuyor kodumun motor işi. ayakkabıları iş yerine götürdüm, motor botu giyiyorum artık. kumaş pantolon üstüne giyelecek prohel marka pantolon aldım. askılı falan, epey rahat sıcak tutuyor. ama işte mont olayı sıkıntı. ne giyersem giyeyim, motor montu oldğuu için takım elbise ceketine tecavüz ediyor. ben motor montu giymeyi bıraktım artık, normal kaban tarzı şeyler giyiyorum (iş yeri 1.8km uzaklıkta o riski aldım artık fasd). soğuk moğuk işlemiyor süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 http://imagizer.imageshack.us/a/img924/3/06lGKa.jpg CLOVER JEANS-SYS-3 KEVLAR KOT PANTOLON 504,78 TL Yerine Kampanya Fiyatı: 99 TL Ürün Özellikleri - Vücut kıvrımlarına ve tüm hareketlere tam uyumlu tasarım. - %100 Pamuk - Kalçada ve dizlerde teramid ile güçlendirilmiş kevlar kumaş - Dışarıdan fermuar ile çıkartılabilir diz korumaları - Kalça koruma takılabilme hazırlığı - 4 adet kullanılabilir cep http://www.motoliz.com/Clover-Jeans-Sys-3-Kevlar-Kot-Pantolon,PR-9049.html CLOVER AİR JET -3 PANTOLON 912,48 TL Yerine Kampanya Fiyatı: 199 TL Ürün Özellikleri - Nefes alabilir yazlık pantolon - 2 adet kullanılabilir cep - Dizlerde ve kalçada büzgülü esneme bölümü - Çıkartılabilir diz korumaları - Kalça koruma takılabilme hazırlığı - Fermuarlı açılabilen paçalar - Gece görüş için reflektörlü tasarım http://www.motoliz.com/Clover-Air-Jet-3-Gri-Pantolon,PR-131.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 ulan daha geçen hafta aldım 300 tl ye pakistan malı pantolonu. ayıp oldu fasd bitmiş galiba indirim mont alırsakmış son editim inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 https://www.motardinn.com diye bir site buldum, ürünün fiyatları TR'ye göre çok uygun ve shipping'de ucuz gözüküyor. Sitenin güvenirliği araştırıyorumda pek olumlu yada şikayet yazısı bulamadım. kulanan var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 çok da uygun gibi gelmedi bana, gümrük falan da düşününce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar